Bodrum Uçak-Helicopter-Multicopter-Tekne-Araba Ekibi Bulusmaları Resimler ve Videolar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2007
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 2007 adet sonuctan sayfa basi 961 ile 980 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 49 Toplam 101 Sayfadan BirinciBirinci ... 34464748495051526499 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Alıntı Lucasarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar Sayın Bodrum ekibi. Ben Ankara'da öğrenciyim, ve Ankara ekibinden saygı değer abilerimle bir çok kez toplanıp, zevkli uçuşlar gerçekleştirme imkanı yakaladım, ancak yaz okulum sebebi ile şu sıralar katılamıyorum. Yaz okulum biter bitmezde Bodrum'a kısa bir tatil için geçeceğim, ve neden uçağımıda yanıma almıyorum diye kendime sordum Eğer Bodrum ekibi olarak beni aranıza kısa bir süreliğine kabul ederseniz çok memnun olurum.

Saygılarımla ...

Her zaman bekleriz. Geldiğinde bizimle iletişime geç.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    benim ofise gün içinde giren çıkan sayısı oldukça fazla oluyor ve tavandaki modeller oldukça ilgilerini çekiyor. %80 i aktivitelere görsel amaçlıda olsa katılmak istiyor. bunlardan %20 si de potansyel modelci adayı gibi gözüküyor.
    kendilerine aktivitelerden haberdar olabilmek için HRC yi anlatıyorum ama çoğu kişi için forum bir külfet oluyor. Diğer yönden bu kişiler hergün düzenli maillerini takip ediyorlar.

bir alternatif yok olarak Yahoo Group açtım.
    Bu guruba üye olmak için ;
    bodrumrc-subscribe@yahoogroups.com adresine boş mail atıp, gelen onay mail ine YANITLA-REPLY yapılması halinde grup üyesi olunabiliyor.

Grup üyesi olan, bodrumrc@yahoogroups.com adresine mail atması durumunda diğer tüm üyelere maili ulaşacaktır.

Bana bu olay daha mantıklı geldi ve bu %80 lik kısmı bu şekilde hemen ofiste gruba dahil etmeye başlıyacağım.

Bu arada grup sadece Bodrum lulara değil bu hobiye gönül veren herkese açık ve bedevadır.
    Konu emo23 tarafından (26-07-2008 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

Arkadaşlar ben uçuşlara 1~2 haftadan önce katılamam ama ondan sonraki tüm uçuşlarda beraber olma dileğiyle

Nasrettin hoca bi gün kahvedeyken ben istediğim adamı uçururum demiş bunun üzerine adamın teki çıkıp beni uçursana hoca demiş hocada şu minareye çık kendini aşğıya bırak ben seni uçurum demiş adam kendini minareden bırakmış ama yere çakılıp ölmüş her kes hocaya hani adamı uçurucaktın diye kızmış
    hocada ben uçurdum ama o konmasını bilemedi demiş.

Önemli olan uçurmak değil kondurmasını bilmektir... (Uçakçılar Bilir)

Feb 2008
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı gokovali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman bekleriz. Geldiğinde bizimle iletişime geç.

Çok teşekkür ediyorum ilginiz için, ağustos 9'da Bodrum'da olacağım, muhtemelen 22'sine kadar orada bulunacağım. Hangi günlerde uçuşa gittiğiniz, ne zamanlar bir araya geldiğiniz hakkında sizi rahatsız edeceğim muhakkak Bodrum'a gelir gelmez. Görüşebilmek dileğiyle Bodrum Ekibi, sevgilerle ...

uçuş olacağı vakit haber verilirse ben gelmek katılmak isterim ama bende bir sorun sadece c.tesi günleri katılma şansın oluyor malum iş var...

Alıntı bodrum_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uçuş olacağı vakit haber verilirse ben gelmek katılmak isterim ama bende bir sorun sadece c.tesi günleri katılma şansın oluyor malum iş var...

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    hocam nasıl geçti uçuş ?

Emreciğim ctesi uçuş var dedik, işim var dedin. Ben dün Savaş ile gittim uçuşa.

Cihan ile tek uçak gittik. Ben bir sorti uçurdum. Modelde problemler, havada rüzgar ve güneşin bizi terk etmesi gibi nedenlerin ard arda gelmesi yüzünden döndük.
    Rudder servosu çalışmadı, pervane yerinden çıktı vs.

Cihan ile tek uçak gittik. Ben bir sorti uçurdum. Modelde problemler, havada rüzgar ve güneşin bizi terk etmesi gibi nedenlerin ard arda gelmesi yüzünden döndük.
    Rudder servosu çalışmadı, pervane yerinden çıktı vs.
    Bence o uçak bozuk

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    444 1 788
    yurtdışı siparişlerde kargo TR ye giriş yaptığı anda bu numaradan koli takibini yapabiliyorsunuz. Ben ilk defa az önce denedim. CJ1748556635US gibi barkod numarasını istiyor çok hoş sesli bir bayan ürün gümrük bilgileri ve bodrum a istanbul dan çıkış tarihi ve saati hakkında ayrıntılı bilgi veriyor.
    güzel bir hizmet. çünkü bu barkod numarasını PTT nin stesinden son 4 gündür sorgulama yapıyordum. "bilgi yok" mesajını alıyordum.

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Çok ilginç bir haber bu Emrah. Böyle kaliteli bir hizmeti hiç tahmin etmezdim PTT'den.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    gürman abi açıkçası bende şaşkınlık içinde idim o görüşme anında. dediğim gibi bayanın sesi o kadar güzel ve etkileyici idiki $250 lık kargoma 250 ytl gümrük var dese idi hayhay derdim
    ben işim icabı 444 0 375 ile gün içinde ikiz gibi yaşıyorum. bu hizmetten sonra bu hizmet ile karşılaşınca buzlarım eridi

Alıntı PATO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok ilginç bir haber bu Emrah. Böyle kaliteli bir hizmeti hiç tahmin etmezdim PTT'den.

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...bayanın sesi o kadar güzel ve etkileyici idiki $250 lık kargoma 250 ytl gümrük var dese idi hayhay derdim ...
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Merhaba bodrum ekibi..

Emrah abim vasıtası ile dün hayatımda ilk defa ama küçüklüğümden beri imrenek baktığım bu hobi ile tanışma fırsatım oldu. Aylardır ofisinde gördüğüm modeller bende açıkçası hayranlık bırakıyordu. Ofisi hobi shop mu yoksa bilgisayar IT servisimi karar vermek çok zor. Bende kendisinin vasıtası ile en kısa sürede bir model sahibi olup bodrum ekibine katılacağım.
    Ayrıca dün akşam tüm arkadaşlarıma her kanaldan dünkü uçuş hakkında fikirlerimimi anlattım. Onlarında oldukca ilgisini çekti. Bu hobinin bodrum da yaygınlaşması için bende emrah abi ile bayrağı beraber taşımak isterim. Lafın kısası, uzatmadan. Emrah abi sana bişr kere daha çok teşekkür ederim, www.bodrumrc.com dan SMS listene üye oldum. Bir sonraki uçuşta görüşmek üzere.

Herkeze kırımsız uçuşlar...

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    berker kardeş.
    aramıza hoş geldin. sanada şöyle yakışıklı bir uçak yaparız beraber.
    bu hobide yeni olduğun için forumda http://www.hobbyrc.com/forum/forumdisplay.php?f=27 başlığını iyice sindrierek okumanı tavsiye ederim. uçak alımı için çok acele etme, önce temelini bir at sonra gerisi gelir.
    bayrak olayında sanada sopadan bir yer açarız elbette. bayrak sırf bende değil, tüm ekip olarak taşıyoruz.
    bu arada dünkü aktivite videolarını geçiyorum.

Tarih : 30 Temmuz 2008
    Pist : Gölköy - Bodrum

[METACAFE]1563852//[/METACAFE]
    ilgili konu : http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=30092

[METACAFE]1563575//[/METACAFE]
    ilgili konu : http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=30350

güzel uçuş olmuş gerçekten bu model yeni herhalde Emrah Abi sanırım
    ama küçük heliye bayıldım minnacık bir şey arkadaşta güzel kontrol ediyor ama gerçekten
    sezon sonu gelsin yapak lazım topluca güzel bir uçuş bodrum ekibi olarak...

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    evet emre yeni model. bunu elimde olan kamera ile çekim için kullanırım diyordum ama pistte kamera arıza yaptı... 2 gündür ofiste deniyorum, banamısın demiyor, çalışıyor sıcaklardan olsa gerek diyorum.
    cenk arkadaş heli konusunda uzman bu kış kalabalık olacağız. hele bi sıcaklar geçsin...
    bu arada gölköy pist kullanımı için tapudaki hazine md. ü yanına gittim dün. bizim dilekçe kendilerine nihayet kaymakamlık - gölköy belediye yolu ile ulaşmış en sonunda ve hazinede olur yazısını belediyeye geçmiş. evrak ın bir kopyasını kurum içi yazışma nedeni ile alamadım.
    bundan sonra gölköy de kimse birşey diyemez. hayırlı olsun ekibe...

evet emre yeni model. bunu elimde olan kamera ile çekim için kullanırım diyordum ama pistte kamera arıza yaptı... 2 gündür ofiste deniyorum, banamısın demiyor, çalışıyor sıcaklardan olsa gerek diyorum.
    cenk arkadaş heli konusunda uzman bu kış kalabalık olacağız. hele bi sıcaklar geçsin...
    bu arada gölköy pist kullanımı için tapudaki hazine md. ü yanına gittim dün. bizim dilekçe kendilerine nihayet kaymakamlık - gölköy belediye yolu ile ulaşmış en sonunda ve hazinede olur yazısını belediyeye geçmiş. evrak ın bir kopyasını kurum içi yazışma nedeni ile alamadım.
    O belge çıksın çerçeveletip asalım. Ne uğraştırdı beyav.
    Hayırlı olsuın Bodrumlu arkadaşlara

Çok iyi bir gelişme. Şimdilik sorun yok boşverelim demediğiniz için ilerde çok kazançlı çıkacaksınız.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    bugün (c.tesi) öğleden itibaren yarın (pazar) akşam üzerine kadar rüzgar az gözüküyor. sıcaklık hakkında yorum yapmak istemiyorum.
    ben bguün akşam üzeri, yarın sabah yada yarın akşam üzeri bir gölköy yaparım.
    katılımcılar olursa alolaşalım beklerim.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)