Bodrum Uçak-Helicopter-Multicopter-Tekne-Araba Ekibi Bulusmaları Resimler ve Videolar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2007
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 2007 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 5 Toplam 101 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456782055 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    c/z c/z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci

Yarın sabah (27.10.2007 pazar) sabahı Cumhuriyet uçuşu provası.. Yahşi deve Güreşi ALanında.. tüm arkadaşlar davetlidir..

ben uçuşa gelemiyorum malum okul nedeniyle 21 kasımda bodrumdayım bir operasyon yaparız size şimdiden iyi uçuşlar

yarınki uçuşa katılamıyorum malum okul nedeniyle il sınırları dışındayım 21 kasımda bodruma gelicem bir ara bir şeyler yaparız geldiğimde herkeze şimdiden keyifli uçuşlar bodrum ekibine selamlar.....

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Isparta
    Yaş Yaş
    22
    yaw keske bende bodrumda ''olsam'' diyesi geliyo insanın .
    Burlarda yokki yaw bi kulup sadece ıspartada var ama Sarkikaraagacta yok yaw...

[IMG][/IMG]

29 Ekim saat 12:00 - 13:00 Yahşi DGA patlarlı uçuş planlıyoruz.. yine de havaya bağlı... olmazsa telefon ile bağlantı kuralım...
    İyi uçuşlar ve Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun..

c/z c/z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    Hepimizin Cumhuriyet Bayrami kutlu olsun
    ben en iyisi bir sure sadece ucurtma ucurayim....:hımm:

Tüm Türk Halkının Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    merhaba bodrum ekibi....
    bende yeni sipariş verdiğim Raptor 50 SE Heli ile aranıza en kısa zamanda katılıyorum.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    Bodrum'da yaşan ve r/c ye gönül veren herkesi FaceBook ta görmek bizi onurlandıracaktır.
    http://www.facebook.com/group.php?gid=21260015328

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba bodrum ekibi....
    bende yeni sipariş verdiğim Raptor 50 SE Heli ile aranıza en kısa zamanda katılıyorum.
    Sizi aramızda görmekten mutlu olduk..
    Helikopter geldiğinde haber verin hemen bir uçuş planlayalım. Bende Hirobo .32 Heli var.. ama yeterince ilgilenemedim.. Hoverdan öteye geçemedim...
    THK - Bodrum ile görüştüm yani başvurdum.. Kulüp girişimleri başladı. Yaz sezonu gelmeden kurabiliriz sanırım..

Ben geldiimmm,,ekip nasilsiniz?
    ucuslarinizz devam ediyo mu,, ucuslardan video kayitlarinizi internete koyarsaniz memnun oolurum,, malum cok uzaklardayim ama yanimda gibisiniz her zaman

bol akrobasili ve kirimsiz ucuslar dilerim...

yani kulubumuz mu var artik????
    ne guzelll,,
    peki bu kulupte serbest parasutculuk de var mi yoksa eklenme olasiligi yok mu?

olmamı! Hepsi var ama biz yaşlılar modelle idare ediyoruz. Gençler paraşüt, yamaç yapabilir. Sportif havacılık kulübü olacağız inşallah...

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    evet bu kulüp işi gerçekten güzel olacak.
    elbette gökovalı hazır olunca bir gün buluşur ve beraber raptor u uçuruz ama kolay değil galiba bu içurma işi. bugün similasyonları kullanmaya başladım, baya bir karmaşık geldi. zormuş bu heli uçurması.
    ama azim var hiç olmaz ise zaman darlığı nedeni ile 1 ay sürer bu eğitim ve sonrada 1-2 hafta sonu izmirde eğitim alacağım. ondan sonra haberleşelim.

kim dedi ki yaslisiniz ya! 55 e kadar zaman cok, parashutculer sizleri de aralarinda gormek istiyolar !! sadece modelle kalmamak lazim ,bence herkes su yamacparashutu isine biraz daha onem versin!!!! ekip uyelerine duyrulur!!

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu kulüp işi gerçekten güzel olacak.
    elbette gökovalı hazır olunca bir gün buluşur ve beraber raptor u uçuruz ama kolay değil galiba bu içurma işi. bugün similasyonları kullanmaya başladım, baya bir karmaşık geldi. zormuş bu heli uçurması.
    ama azim var hiç olmaz ise zaman darlığı nedeni ile 1 ay sürer bu eğitim ve sonrada 1-2 hafta sonu izmirde eğitim alacağım. ondan sonra haberleşelim.
    KOlay gelsin ama heli işi oldukça zordur. İzmir'de kimden eğitim alacaksın? Büyük ihtimalle tanıyorumdur. Benim heliyi 7 kez Türkiye şampiyonu olan Fatih Özer'den almıştım.. Adamın yaptığı modeller kendi uçuyor.. Şimdi kamera işi yapıyor..

ben de bekliyorum sabırsızlıkla kulübünün kurulmasını bir de sizden isteğim foro ve videoları siteye koyabilirsek sevinirim ben de uzaktayım gelemiyorum bodruma pek okul nedeniyle

Alıntı bodrum_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de bekliyorum sabırsızlıkla kulübünün kurulmasını bir de sizden isteğim foro ve videoları siteye koyabilirsek sevinirim ben de uzaktayım gelemiyorum bodruma pek okul nedeniyle
    İstediğin foro olsun.. yollarız
    Biz artık model uçuracağız.. Zaten geçen gün Ebru Lideri yp den düşürdük.. Kadın 15 gün rapor aldı..
    Konu gokovali tarafından (07-11-2007 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.

yapmayın bee çok üzüldüm kırık mı var liderim geçmiş olsun şimdiden sizde dikkatli olun 22 kasımda görüşmek üzere

• + Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)