Bodrum Uçak-Helicopter-Multicopter-Tekne-Araba Ekibi Bulusmaları Resimler ve Videolar
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 2007
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 2007 adet sonuctan sayfa basi 1.061 ile 1.080 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
23-08-2008 00:02
24-08-2008 18:49
En son yaratılan aksiyon'u başından sonuna kadar okudum güzel olmuş ancak gözüme şu çarptı güzel yanlış yazılmış Türkçemizi doğru kullanalım.
Cihan abi uçağı alırken bende oradaydım Can lider onu uyarmıştı!
Akrobasi uçakları iyice işi pişirince kullanılıcak uçaklardır çünkü trainer uçağa göre akrobasi uçaklarını toplaması ve bakması daha zor ve pahalıdır. Bu yüzden iyi bir model uçak öğretmeni öğrencisini Trainer uçağa yöneltir ve asla boş yere gaz vermez. Bir keresinde Türkiye model uçak şampiyonu bana yeni başlayanların en az 1 yıl trainer uçak kullanmamı tavsiye etti. Gerçi CAN lider bana yıllardır aynı şeyi söylüyor ama genç olmanın heyacanı ile hep en akrobatik uçakları seçtim.
Ben 4 yıldır bu işi yapıyorum yani emrah abiden bile önce bizim atölye vardı.
Yani tecrübeelrime göre uçmadan önce koşmayı öğrenmek gerekir.
24-08-2008 19:23
Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
24-08-2008 19:40
24-08-2008 20:05
ejder kardeş...
yazdıklarına karşın aslında sana döktürmüştüm ama sonra vazgeçip sildim herşeyi. sanmaki ben milletin burada savunmasını yapıyorum ama cenk (yellowaircraft) ile olan son mesajlarını tekrar tekrar okuyup düşünmeni şiddetle tavsiye ediyorum.
benden önce var olabilirsin bu konuda. ama yaşım itibari ile benimde senden bir çok konuda önde olduğum yerler var. bu forumda saygı kuralları içinde bildiğim kadarı ile küçüğün büyüğe saygısı var. sırf forum olarak kısıtlama olayı elbette. ayni durum günlük yaşantımızdada geçerlidir. bizim aldığımız eğitim ve terbiye kuralları bunu öğretti.
ben bu olaya hobi olarak bakıyorum. yani hobinin anlamı şudur basitçe ; işlerimizin dışında kalan boş zamanlarımızda hoçşa vakit geçirmek için yapılan faaliyet ve aktiviteler. senin hobi tarifin başka ise bilemem kusra bakma.
ne benim cihan a gaz vermem nede cenk in klavyesinden yanlış basmakla yazdığı kelimeyi eleştirmek (ki benim çokça yaptığım bir olay) sana düşmez.
biz modellerimizi birgün kırarız, birgün güzel uçururuz ama önemli olan orada hoçşa vakit geçirmemizdir. bu hobidede 1. olmak, kupaları almak gibi hiç bir iddiamız yok. iddialı olduğumuz konular iş hayatımızda geçerlidir.
seni yazımın başında belirttiğim gibi düşünmeye ve bildiğin saygı kurallarını gözden geçirmeye davet ediyorum.
24-08-2008 20:12
Amacım kiseye saygısızlık etmek değildi sadece Türkçe'nin Giderek yok olmaya yüz tutan dillerden biri olduğunu göz önüne koyak istedim.
Gaza gelip uçağı kırma olayına gelince ben kendimden bahsediyordum.
Bi hatam olduysa afola
24-08-2008 20:19
senden bir özür beklemiyor ve affedilecek bir durumda yok ortada. ayni hatayı sende bu forumda defalarca yapıyorsun. demi walla
sadece sakin ve agresivlik içinde olmamanı temenni ediyorum.
adam uçağı satın almış, defalarca trainer kullan diye söylenmiş, 3 kere 15 dk. lık trainer uçuş macerası olmuş, ondan sonra tüm uyarılara rağmen extra yı kullanıcam demiş ve kırmış. biz ne yapabiliriz. parada onun modellerde.
hatırlamıyormusun bende ilk uçuşumda cessna yı paramparça etmiştim.
oda biliyor tüm yazdıklarını. insanoğlu böyle, herkes ayni düşünse dünya bu durumlara düşermiydi.
24-08-2008 22:13
25-08-2008 01:08
Şişt ne oluyor bakiim burada? 2-3 gün İzmir'e gittim geldim. Şimdi atölyeden geliyorum.
Yarın öğleye doğru taşıyorum atölyeyi.
Yine de burada bir planör (uçur da gör) bırakacağım. 2 servo bulursam kolilerin içinden, bu hafta uçururum. Aslında geçen hafta son uçuşumu (Yunus'un uçağı ile) yapmıştım.
1 Eylül itibari ile de yeni görev yerimde çalışmaya başlayacağım.
Yani son 5 gün...![]()
29-08-2008 21:45
30 Ağustos Zafer Bayramı Uçuşu 'nu Emre ile birlikte yarın yapıyoruz....
Corsair F4U ve UK-2 olacak....![]()
Konu c/z tarafından (30-08-2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.

: