Bodrum Uçak-Helicopter-Multicopter-Tekne-Araba Ekibi Bulusmaları Resimler ve Videolar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2007
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 2007 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 7 Toplam 101 Sayfadan BirinciBirinci ... 456789102257 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    c/z c/z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    cumartesi hava durumu cok iyi.. Bodrum ekibi ucus planliyor mu:hımm:

ben gelemiyorum kiii uzaktayım ama çok isterdim sizlerin yanında olmak bu sefer söz bu sefer bende uçak uçuracam geldiğimde olursa şimdiden size hayırlı ve kırımsız uçuşlar herkeze selamlar....

BEKLERİZ... Yer Yahşi DGA... Öğleden önce... Uçakları hazırlayın...
    Benim de uçağım olsaydı keşke
    Belki Bir uyduruk parkflyer yaptım onu getiririm.

selam nasılsınız bodrum ekibi bu hafta sonu var mı uçuş hava nasıl

Hava yağmurlu .. ben İzmir'deyim.. sonraki gün 17 sinde Anıl gelecek bir günde uçak yapıp 18 inde uçurulacak.. bekleriz..

ben cuma günü bodrumda olucam ben gelirim kesin

Alıntı bodrum_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben cuma günü bodrumda olucam ben gelirim kesin
    telefonunu ozelden bana gonder.. Gokovali izmire gidecekmis. ben hafta sonu ucusa gidersem seni ararim... benim telefonumu simdi sana gonderiyorum.....

Arkadaşlar pazartesi (17 aralık 2007) benim atelyede 2-3 SPAD yapıp salı günü uçuracağız.. Coroplastları ve baretleri hazırlayın..
    Atelyeye çalışmaya geleceklerin börek, pasta, kurabiye getirmeleri rica olunur...
    Çaylar benden..

tamam getiririz saat kaçta başlıyoruz çalışmayaa ben geliyorum

Alıntı gokovali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar pazartesi (17 aralık 2007) benim atelyede 2-3 SPAD yapıp salı günü uçuracağız.. Coroplastları ve baretleri hazırlayın..
    Atelyeye çalışmaya geleceklerin börek, pasta, kurabiye getirmeleri rica olunur...
    Çaylar benden..
    cay/ kahve/ pasta/ borek tamam da bir gunde yapilan ucak nasil olacak abicim anlamadim..

spadlar çok basit uçaklar kanat profili falan yok yani, alüminyum profilden gövde,coroplasttan kanat-kuyruk........ veeeeeeeeeeeeeeeeeee
    savaş zamannnnnnııııııııııııııııııııııııııııııııııı!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mortos combat:dıdııtt:
    n.ş.a. da 3 uçak 3 ssatte biter kanımca.....

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    p.tesi akşamı ben de katılıyorum bir sorun çıkmaz ve unutmaz isem.... bu arada c.tesi uçuşları yerine pazar günleri ayırsak sorun olurmu acaba ? ailecek katılırız

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    bu arada can hocam benim trainner 60 ın toplaması bitmek üzere... motor montajı, ilk start ve rodaj için bana uygun bir zaman ayırabilir misin ?

Bu gün ekipten kimse olmamasına rağmen ben sabahtan uçuşa gittim ve yağmur başlayıncaya kadar Çaylak II ve Dudu yu uçurdum..
    Çaylak II mükemmel uçuyor.
    Fakat Dudu için bunu söylemek pek mümkün değil. Sanırım son uçuşunu yaptı ve elektroniklerini söküp bu projenin sonunu getirecegim.
    Fotoğrafta gökkuşağı da çıkmış..!
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
  • Alıntı ile Cevapla Alıntı ile Cevapla

Oct 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    36
    Güzel fotoğraflar.
    Dudu için üzüldüm aslında çok iyi görünüyordu.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    cem hocam en son Dudu ile uçuşunda durumu iyi idi. gayet stabil idi. neden hoşnutsuzluk var ?
    amma yağmur yağdı bugün bodrum da değil mi ? hele bir gök gürüldedi. ofiste elimdeki kahve fincanını korkudan havaya atmışım. tam zamanında uçuş yapmışın sabahtan.

Alıntı c/z Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün ekipten kimse olmamasına rağmen ben sabahtan uçuşa gittim ve yağmur başlayıncaya kadar Çaylak II ve Dudu yu uçurdum..
    Çaylak II mükemmel uçuyor.
    Fakat Dudu için bunu söylemek pek mümkün değil. Sanırım son uçuşunu yaptı ve elektroniklerini söküp bu projenin sonunu getirecegim.
    Fotoğrafta gökkuşağı da çıkmış..!

Alıntı adomen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel fotoğraflar.
    Dudu için üzüldüm aslında çok iyi görünüyordu.

Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem hocam en son Dudu ile uçuşunda durumu iyi idi. gayet stabil idi. neden hoşnutsuzluk var ?
    Dönüşlerde ve düz uçarken gaz verdiğimde model cok fazla kararsız hareketler yapıyor. gövdenin iri olması ve sanırım kanat şekli ile ilgili. ayrıca da rüzgarı arkadan aldığında hemen hemen hiç komut dinlemiyor. kamera takıp riske atmak istemedigim için projeyi sonlandırdım.
    Dün gerçekten çok yağmur yağdı ve birsürü de yıldırım düştü. Hatta bir ara bizim ev sanki tam orajın ortasında gibiydi.

KArdeşim 2 gün yoktum burası mesaj dolmuş.. Sırayla hesine cevap yazayım..
    1. Yarın 14:45 den itibaren SPAD çalışmaları başlıyor
    Simple Plastik Aeromodel Design demek olan modelleri 2-3 saatte bitirmek mümkün..
    http://www.spadtothebone.com/index.htm
    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=221347
    adresleri fikir verebilir. Ayrıca en fazla 20-25 YTL ye bitiyor..
    2. EMO cuğum .60 lık trainer dediğin uçak mı? uçaksa tabii ki yardım ederim..
    3. Pazar uçuş konusunu değerlendirelim.. Ben okul çalışması olarak da yaptığım için pazar kalsın diyorum... ama pazarları sadece uçuş yapabiliriz..
    4. Dudu'yu kırmadan elektroniklerini sökersen yazık olur.. onun hakkını varalim derim.. zira içini boşaltınca sen onu çöpe atarsın.. Onu uçarken emekli edelim derim..
    5. Yarın çalışmaya geleceklerin listesini yazıyorum.. Ben, Cem, Emrah, Emre, Savaş, Anıl, Göksu, Bora. 8 kişi.. 3-4 uçak biter..
    Herkes elektronik ve motorları hazırlasın.. ben 6 tane gövde malzemesi hazırladım... Kanat işine yarın bakarız..
    Yaşasıın uçak yapacağız..

Bodrum ekibine video cekimleri ile yardım eden ve ANTONOV 24 ün ışıklandırma sistemini yapan A.AYBİRTEK abimizin birkaç senedir uğraştığı ve sonunda tamamladığı Boeing simülatörü videosunu koyuyorum.. Ucagı ucuran pilot şu anda THY de çalışmakta..
    Bu simülatörde ben ve Gökovalı uçtuk. Gerçekten de hiç kolay değil..
    Tüm uçuşlar on line yapılıyor ve bildiğim kadarı ile kaydedilip izleniyor...
    http://www.youtube.com/v/-CmxrgSCUrQ
    http://www.youtube.com/v/08VwE-aOGAU
    Konu c/z tarafından (18-12-2007 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.

cem bey similatörmü gerçekmi ayırt etmek çok zor. gerçekten insanı büyülüyor. çok şanslısınız az kaldı sizin sayenizde evi muğlaya taşımama.

• + Konu Cevaplama Paneli
    Sayfa 7 Toplam 101 Sayfadan BirinciBirinci ... 456789102257 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)