Aydın da Rc tutkunu varmı

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 102
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaslar bizde örgütlenelim paylaşımlar uyapalım

olmamıı ben varım ama RC yok daha ama yarın yada öbür gün alıyorum ben merkezde oturuyorum

bende heli var bende merkrzdeyim zaten 1-dragon 2-lama4

selam gençlik. aydın değil ama nazillidenim
    StreetJam Ota-R3X - Keyence Tachyon PK - Keyence Luxon KG 7.5T (StreetJam Edt.) - Sanwa SRG-BL - SpeedPower 6500mah 65 C - Sanwa Exzes Plus 2.4DSSS
    rc-prinsdrift.blogspot.com

eeee? Hani Aydınlı- Nazilli gençlik????
    StreetJam Ota-R3X - Keyence Tachyon PK - Keyence Luxon KG 7.5T (StreetJam Edt.) - Sanwa SRG-BL - SpeedPower 6500mah 65 C - Sanwa Exzes Plus 2.4DSSS

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul/Aydın-Nazilli
    Yaş Yaş
    22
    Ulen durdunuz durdunuz şimdi mi aklınıza geldi
    Geçen hafta Okul için istanbula döndüm. Yaz tatili boyunca Aydın'daydım.
    Bir daha 15 tatile artık

arkadaşlar merhabalar savage 25 ım var ama ınanın hayatımda daha hıc rc araç kullanmadım ve çalıştıramadımda aydın didim de oturuyorum ailem aydın merkez hafta sonu aydına gelebilirim bana yardıımcı olacak bır arkadaş var urunu calıştırm konusunda

Şubat tatlilinde Aydın'da yada Nazilli'de bi toplanalım arkadaşlar.

slmlar bende sökedenim. bende de rc var ama suanda arızalı motorda sorun var. insllh motor 1 aya kalmaz değişecek. Biraz modifiye görecek. Eğerki bir sorun çıkmazsa tatile geldiğim zamanlarda bende katlabilirim. Avartardaki benim rc'm.

genclik bende yakın zamanda aydına gelıyorum ve revo 3.3 var görusuruz umarım e-mail alem3@hotmail.com göruselim arkadaslar

Beni unutmayın bende aydın/merkezde oturmaktayım...şu an için elimde Rc yok ama yakında olacak...

selam arkadaşlar aydın merkezdeyim bir rc tutkunuyum ama bu işe yeni yeni başlıyorum. aydında bir magaza dahi acmayı duşunuyorum.eğer birleşirsek bir dernek dahi kurarız.görüşmek üzere.

slm. arkadaşlar AYDIN da bir rc tutkunu var ama uçak ve heli...
    yakında Aydın da bir klüp yada dernek düşünüyorum...
    İlgilenlere duyurulur.....
    saygılarımla

Bn de Aydın/Nazilli'denim... RC almak için ÖSSnin geçmesini bekliyordum. Geçti ama RC hakkında hiç bir bilgim yok... Yardımcı olursanız bi rc'ci daha geliyor aranıza

Erjuntcum ben yardımcı olurum sana.nazillideyim ben de. konuşmuştuk daha önce de. Mergup hocan ben

Arkadaşlar zaten nazillirc için çalışmalar ve pist için gerekli alan tespiti yapılmaktadır üyelik kaydıda alınacaktır .
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE " M.KEMAL ATATÜRK "

Alıntı djasil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar zaten nazillirc için çalışmalar ve pist için gerekli alan tespiti yapılmaktadır üyelik kaydıda alınacaktır .
    Nerdeymiş üstadım o çalışmalar? 23 senelik Nazillililiyim, görmedim öyle bişey, görmeyi de bırak duymadım. Pisti falan da geçtim, kendimden başka 1 kişi tanıyorum RCsi olan. Pist yapılacak denli bir çalışma var madem nerde bu pisti kullanacak Nazilli'nin RC kullanıcıları? Daha dün drift için belediye önündeydim aracımla, bugün de gelin de madem de bi yüzünüzü görelim, tanışalım.

dostum demekki benim raptor 50 yi görmeyen bir tek sen kaldın sumer sahasının yakınlarında tahsisi tamamlanmak üzere . Bu arada biraz cevre meselesi herkes rc si oldugunu belediyenin önünde kullanarak belli etmiyor cogu arkadasımız pamukkaleye gidiyor ucurmaya rc araba dersen otogarın orada digital bakı yapan tabelacı arkadastada var bir tane şimdiden slmlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE " M.KEMAL ATATÜRK "

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)