Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 7
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
13-09-2007 17:30 #1
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum. ilk önce Nikko nun Skywatcher modeli ile başladım ama ne yazıkki daha öğrenme aşamasındayken pervanesi kırıldı ve yedek parçasını bulamadım oldukça soğumuştum daha sonra beni tekrardan döndüren olay tabiki bir oyuncak olan Picco Z oldu ararken forumunuzu buldum ve iyice içimdeki duygular kabardı bu işe iyice atılmaya karar verdim çünkü küçüklüğümden beri gelen bir uhtedir bende. neyse çok uzattım benim kafama takılan bir soru var şimdi yeni başlıyorum ne ile başlıyım demeden sitede bi araştırma yaptım bana cazip gelen bir çok kişininde önerdiği üzere E-Sky Bee King 2 oldu fakat satın almak için araştırırken gözüme takılan E-Sky Belt-CP RTF oldu aralarında çok fazla fiyat farkı yok, karşılaştırmasını bulamadım ve karar veremedim siz hangisini önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılarımla...
Mustafa Coşku KURT
-
13-09-2007 18:20 #2
yeni başlayanların yol haritası var.
sonuçta iki helikopterin özellikleri belli, neyi neden tavsiye edildiği filan oralarda belirtilmiş, onlara bakıp karar verebilirsiniz.To follow the path: Look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master.
Now, I am the master.
-
14-09-2007 00:58 #3
dostum ilk önce alıcağın heli hakkında bilgi toplamalısın ve videolarını izlemeni tavsiye ederim böylece nasıl uçtugunu görürsün.zaten hata yapıp nikko almıssın araştırmada şimdi honey bee king 2 alsan onu kırarsın ve bence rc dan soğursun 4 kanallı bir heli al rc711 sitesinde 160 ytl comanche diye bir heli var görünüsü bence harika uçusuda öyle ve yanında simülatör kablosu ve programı veriyorlar oradan çalısırsın veya lama v4 al ama önce siteyi biraz araştır çok önemli bilgiler alırsın.
-
14-09-2007 08:52 #4
comanche off super bişi 3. heliyi alırsam eve sokmazlar beni ne yapsam acaba

-
16-09-2007 15:55 #5
cp önermem hb king 2 daha iyi.
Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
JR DSX9 Limited Edition
-
18-09-2007 13:05 #6
Tavsiyeler için çok teşekkürler Comanche yi inceledim fakat kafama takılan bir olay daha var şimdi Comanche çift pervane ve bu daha stabil olarak uçmasını sağlıyor ileride tek pervaneliye geçince bu olay açısından zorluk çekermiyim?bide sanırım biraz sabırsız davranıyorum bu konuda ama daha önceden düştüğüm hataya düşmiycem sabredip yavaş yavaş ilerliycem...
-
18-09-2007 14:48 #7
öncelikle commanche ile ilgili bir şeyler söyliyeyim. bu model lama4 lama3 robinson22 bell47 gibi modellerin sınıfına giriyor. yani ana shaftta 2 pervane bulunan modeller. lama4 ile commanche arasında sadece canoppy farkı vardır. yani bu modellerin dış görünümleri istediğiniz zaman değiştirilebiliyor. görünüşe aldanmayım önemli olan içeriktir. eğer commanche ile lama4 yada benzeri modeller arasında çok fiyat farkı varsa commanche tercih etmeyin derim. çünkü ilerde mutlaka bu modelin de canoppysini yapıp satacaklardır.
gelelim uçuş kolaylığına eğer bu sınıf bir model alırsanız evet uçuşu gerçekten rahat olacaktır. stabil olacaktır. mesela bu modelden sonra cp2 yada bu boyutta bir model alırsanız gerçekten zorluk çekersiniz. çükü tek pervaneli modellerde pal diskinin çapı ne kadar küçük ise stabilize o kadar azalıyor. ama eğer lama4 sınıfı bir modelden sonra t-rex 450 gibi bir model yada aynı boyda bir model alırsanız lama4 deki yada commanchedeki stabilizeyi yine elde edersiniz. çünkü pal diskinin çapı arttıkça havada tutunma daha kolay oluyor.Fly 3D crash proudly...T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
JR DSX9 Limited Edition
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)