Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 840
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 840 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
10-01-2008 21:51 #1
Rc kullanırken bıktım...Çocuklar bisikletlerini önüne kırıyorlar(hızlanamıyorum kalabalık alan
) sonra çocuk düşüyor,ben suçluyum üzülsemmi kızsam mı kendime ? 
Evet insanların haklarını kısıtlamıyorum ama gelip çoluk çocuk koşuyorlar.Geçen günlerde çocuk geldi yanıma birşey demedim.(zaten yanlış ve haksız olur) sonra bi baktım çocuk anteni çekiyor
uyarınca yavaşça,ağlayıp gidiyor.Artık arabamı poşette tutuyorum.Araç çamurda gidiyorken gelip bisikletle kovalıyorlar,mecburen yanıma alıyorum.bıktım ve yolda sürüyorum.yazın daha kalabalık gp nasıl süreceğim
KISACASI TR'DE BU İŞ ZORRRR.Herkese iyi akşamlar.
-
10-01-2008 21:54 #2
En iyisi araçlarımızı elektrik akımı ile korumak
-
10-01-2008 22:14 #3
benimde senin durumundan hiç bir farkı yok ne anlıyorlarsa arabanın peşinden koşmaktan bisiklet ile peşinden gitmekten anlamıyorum bir defasındada öle bir olay geldiki başıma gülsemmi ağlasammı bilemedim pitbul köpeği arabamı kaptı 30 dk aracımı köpeğin ağzından alacam diğe uğraştım sahibide yanımdaydı ama nafile bırakmıyor en sonunda ön tampon koptu öle çıkardık köpeğin ağzından bir insana saldırsa ne olacak belli değil artık her aracımı kullanmaya gideceğim zaman dua aderek çıkıyorum evden kimse yoktur aracımı kullanacağım yerde diye
Konu arif_87 tarafından (10-01-2008 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
-
10-01-2008 22:46 #4
abi bende anlamadım. köpekler koşturuyor aracı, yabancı bir cisim geldi, hayvandır mantık neyim yok ama insanlar da koşturuyor aracı.dediğim küçük çocuklar değil, yaşıtım insanlar yani...
MCD RACERUNNER COMP.
daha ne olsun ki
---------------------------------------------------------------Volkan DENİZ
-
11-01-2008 00:18 #5
yav geçen ben tmaxxi sürerken bi cocuk yanıma geldi annesi flnda orda oturuyodu (sonradan öğrendim annesi olduğunu) önce antenini çıkardı bişi demedim ufak çocuk diye abim bak elin yanar fln diyede ikaz ettim ondan sonra birkaç tur daha attım ve araba yanımdan geçerken öksürdü ve stop etti. arabanın yanına gittim. zengin/fakir ayarını ayarlamaya calışıyodum osıralardada arkama döndğm tam cantadan tornavidayı alırken arkamdan bi ciyaklama geldi.
salak cocuk soğutucu kafayı avuclamış. Çocuk bağırınca üstüne annesi bide gelip beni azarlamazmı niye bakmıyosun cocuğa diye
ağzımı acıaktımda büyüktür diye sadece sizde cocuğunuza sahip çıkın dedim topladım arabayı ve eve döndüm

• Mugen Seiki • Team Losi • Traxxas • Tamiya •
• O.S • Picco • Dynamite • Castle •
-
11-01-2008 02:03 #6
insan tepkisiyse konu bende şöyle diyeyim elektrikli kullandığım ve drift yaptığım için insanların sadece televizyonda filmlerde gördüğü bu hareketlerden dolayı farklı yorumlar alıyorum. örneğin
"aaaa!!! tokyo drift lan aynı yuh ya o ne öle valla aynı aşkım görüyormusun hani evde izledikya film hani sen ben o işte hatırladınmı???? ":S tabi ben olay yerini takip ediyorum daha fazla özelden bahsederler diye
ya da çekemeyenler
"alırım anahtarını!!!" anahtarı olsa sanırım kumanda demek istemiştir diye düşünüyorum.
ya da meraklı amcalar
"yavrum o düz gitmezmi alet deminden beri izliyorum seni k.çını bir o yana bir bu yana başım döndü vallaha."
yorum yok
ya da cem yılmaz reklamlarını dinleyerek espirilierinden kendini daha kurtaramamışlar ki en çok başıma gelen tepki.
"asfalt ağladı beee!!! , alırım anahtarını mike!!!"
bazılarıda ufak bir çarpmayla
"ben dedim sana çarpar şimdi o diye aslında gazı kesseydi virajda olmazı o" söyleyen 45 yaşlarında bir amca şöke oldum bir an kumandayı verip ders vermesi için rica edicektim.

TA05 VDF CounterSteer 96% /SpeedPassion GT 2.0 LPF Carbon Black Edt./ Team Orion Vortex Race 7.5/Victory 45c/LRP 2.4
-
11-01-2008 08:11 #7
heheh çok güzel, gene sizinkiler karada gidiyor iki boyutlu tehlike saçıyorsunuz, bir de rc heli ile çocuklardan uzak durmak çok zor ve çocuklar için çok daha tehlikeli ama bilmiyorlar tehlikenin varlığını, zararsız oyuncaklar zannediyorlar, dibine giriyorlar... parvaneler bir değse hayatlarının sonuna kadar ders olur onlara ama...
bende sabah erkenden kimseler uynamamışken gidiyordum pazar yerine uçuruyordum orada... doyamadan sattım helimi şimdi 4x4 kaya tırmanıcısı aldım, sessiz yer bulmak daha kolay şimdi...
-
13-01-2008 18:33 #8
-
13-01-2008 18:38 #9
Konu abuzer tarafından (13-01-2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
-
17-01-2008 16:09 #10
yok abi en iyisi ben hiç mi hiç dışarda kullanmiyim
aslında alanyada iskelede bir alan var drift için uygun. orda kullansam herhalde aynı şeyler başıma gelir
(çok önceleri gördüm sanki biri kullanıyordu, herhalde o da bu tip yaşanılanlardan dolyı bıraktı orda sürmeyi
)
Konu loony tarafından (17-01-2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
-
17-01-2008 16:36 #11
yazında benim aracın üstünden 21 inç bisiklet geçmişti az küfretmemiştim çocuğa nsx kepimin tavanı çökmüştü hala ezik tavan

-
17-01-2008 21:14 #12
bnmde bisiklet gecmişti tam ortasından ama hem bisiklet ufaktı hemde cocuk tanıdığım cıkmıştı zaten hiçbişide olmamıştı araca sövmedim bende

-
17-01-2008 21:26 #13
RC_Ballistics ile GP araç sürerken her gün bir Şahin gelip arabamızı ezmeye çalışırdı, araba uzaklaşırken de arkada oturan 4 türbanlı kadın dönüp arka camdan iğrenç bir surat ifadesiyle bakarlardı.
bazı insanlar cidden beyinsiz
-
17-01-2008 21:48 #14
-
17-01-2008 21:52 #15
Senin nsx kepi iyi modlamışlar
Konu abuzer tarafından (17-01-2008 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.
-
17-01-2008 22:09 #16
-
17-01-2008 22:31 #17
-
18-01-2008 14:38 #18
okul zamanlarında dağcılık klübündeydim. senin fotodaki araçtan alsam rock monters dan ve tekrardan başlasam dağcılık sporuna ozaman dağcılık bahane olurdu
-
18-01-2008 19:44 #19
rock monster?
crawler olmasın

-
18-01-2008 21:52 #20
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

'' diyenler de ayrı bir dert