İnsanların tepkileri....

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 840
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 840 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 42 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Rc kullanırken bıktım...Çocuklar bisikletlerini önüne kırıyorlar(hızlanamıyorum kalabalık alan ) sonra çocuk düşüyor,ben suçluyum üzülsemmi kızsam mı kendime ? Evet insanların haklarını kısıtlamıyorum ama gelip çoluk çocuk koşuyorlar.Geçen günlerde çocuk geldi yanıma birşey demedim.(zaten yanlış ve haksız olur) sonra bi baktım çocuk anteni çekiyor uyarınca yavaşça,ağlayıp gidiyor.Artık arabamı poşette tutuyorum.Araç çamurda gidiyorken gelip bisikletle kovalıyorlar,mecburen yanıma alıyorum.bıktım ve yolda sürüyorum.yazın daha kalabalık gp nasıl süreceğim KISACASI TR'DE BU İŞ ZORRRR.Herkese iyi akşamlar.

En iyisi araçlarımızı elektrik akımı ile korumak

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Nereden Nereden
    İzmir
    Yaş Yaş
    24
    benimde senin durumundan hiç bir farkı yok ne anlıyorlarsa arabanın peşinden koşmaktan bisiklet ile peşinden gitmekten anlamıyorum bir defasındada öle bir olay geldiki başıma gülsemmi ağlasammı bilemedim pitbul köpeği arabamı kaptı 30 dk aracımı köpeğin ağzından alacam diğe uğraştım sahibide yanımdaydı ama nafile bırakmıyor en sonunda ön tampon koptu öle çıkardık köpeğin ağzından bir insana saldırsa ne olacak belli değil artık her aracımı kullanmaya gideceğim zaman dua aderek çıkıyorum evden kimse yoktur aracımı kullanacağım yerde diye
    Konu arif_87 tarafından (10-01-2008 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.

abi bende anlamadım. köpekler koşturuyor aracı, yabancı bir cisim geldi, hayvandır mantık neyim yok ama insanlar da koşturuyor aracı.dediğim küçük çocuklar değil, yaşıtım insanlar yani...
    MCD RACERUNNER COMP.
    daha ne olsun ki
    ---------------------------------------------------------------
    Volkan DENİZ

yav geçen ben tmaxxi sürerken bi cocuk yanıma geldi annesi flnda orda oturuyodu (sonradan öğrendim annesi olduğunu) önce antenini çıkardı bişi demedim ufak çocuk diye abim bak elin yanar fln diyede ikaz ettim ondan sonra birkaç tur daha attım ve araba yanımdan geçerken öksürdü ve stop etti. arabanın yanına gittim. zengin/fakir ayarını ayarlamaya calışıyodum osıralardada arkama döndğm tam cantadan tornavidayı alırken arkamdan bi ciyaklama geldi. salak cocuk soğutucu kafayı avuclamış. Çocuk bağırınca üstüne annesi bide gelip beni azarlamazmı niye bakmıyosun cocuğa diye ağzımı acıaktımda büyüktür diye sadece sizde cocuğunuza sahip çıkın dedim topladım arabayı ve eve döndüm

• Mugen Seiki • Team Losi • Traxxas • Tamiya •
    • O.S • Picco • Dynamite • Castle •

insan tepkisiyse konu bende şöyle diyeyim elektrikli kullandığım ve drift yaptığım için insanların sadece televizyonda filmlerde gördüğü bu hareketlerden dolayı farklı yorumlar alıyorum. örneğin

"aaaa!!! tokyo drift lan aynı yuh ya o ne öle valla aynı aşkım görüyormusun hani evde izledikya film hani sen ben o işte hatırladınmı???? ":S tabi ben olay yerini takip ediyorum daha fazla özelden bahsederler diye

ya da çekemeyenler

"alırım anahtarını!!!" anahtarı olsa sanırım kumanda demek istemiştir diye düşünüyorum.

ya da meraklı amcalar

"yavrum o düz gitmezmi alet deminden beri izliyorum seni k.çını bir o yana bir bu yana başım döndü vallaha." yorum yok

ya da cem yılmaz reklamlarını dinleyerek espirilierinden kendini daha kurtaramamışlar ki en çok başıma gelen tepki.
    "asfalt ağladı beee!!! , alırım anahtarını mike!!!"

bazılarıda ufak bir çarpmayla

"ben dedim sana çarpar şimdi o diye aslında gazı kesseydi virajda olmazı o" söyleyen 45 yaşlarında bir amca şöke oldum bir an kumandayı verip ders vermesi için rica edicektim.

TA05 VDF CounterSteer 96% /SpeedPassion GT 2.0 LPF Carbon Black Edt./ Team Orion Vortex Race 7.5/Victory 45c/LRP 2.4

heheh çok güzel, gene sizinkiler karada gidiyor iki boyutlu tehlike saçıyorsunuz, bir de rc heli ile çocuklardan uzak durmak çok zor ve çocuklar için çok daha tehlikeli ama bilmiyorlar tehlikenin varlığını, zararsız oyuncaklar zannediyorlar, dibine giriyorlar... parvaneler bir değse hayatlarının sonuna kadar ders olur onlara ama...
    bende sabah erkenden kimseler uynamamışken gidiyordum pazar yerine uçuruyordum orada... doyamadan sattım helimi şimdi 4x4 kaya tırmanıcısı aldım, sessiz yer bulmak daha kolay şimdi...

Alıntı arif_87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde senin durumundan hiç bir farkı yok ne anlıyorlarsa arabanın peşinden koşmaktan bisiklet ile peşinden gitmekten anlamıyorum bir defasındada öle bir olay geldiki başıma gülsemmi ağlasammı bilemedim pitbul köpeği arabamı kaptı 30 dk aracımı köpeğin ağzından alacam diğe uğraştım sahibide yanımdaydı ama nafile bırakmıyor en sonunda ön tampon koptu öle çıkardık köpeğin ağzından bir insana saldırsa ne olacak belli değil artık her aracımı kullanmaya gideceğim zaman dua aderek çıkıyorum evden kimse yoktur aracımı kullanacağım yerde diye
    Doğru abii.Sokak köpeği musallat olmuştu banada Hadi hayvan neyse anlamaz eğitilmedikçe ama insanlar daha duyarsız......

Alıntı burakk7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insan tepkisiyse konu bende şöyle diyeyim elektrikli kullandığım ve drift yaptığım için insanların sadece televizyonda filmlerde gördüğü bu hareketlerden dolayı farklı yorumlar alıyorum. örneğin

"aaaa!!! tokyo drift lan aynı yuh ya o ne öle valla aynı aşkım görüyormusun hani evde izledikya film hani sen ben o işte hatırladınmı???? ":S tabi ben olay yerini takip ediyorum daha fazla özelden bahsederler diye

ya da çekemeyenler

"alırım anahtarını!!!" anahtarı olsa sanırım kumanda demek istemiştir diye düşünüyorum.

ya da meraklı amcalar

"yavrum o düz gitmezmi alet deminden beri izliyorum seni k.çını bir o yana bir bu yana başım döndü vallaha." yorum yok

ya da cem yılmaz reklamlarını dinleyerek espirilierinden kendini daha kurtaramamışlar ki en çok başıma gelen tepki.
    "asfalt ağladı beee!!! , alırım anahtarını mike!!!"

bazılarıda ufak bir çarpmayla

"ben dedim sana çarpar şimdi o diye aslında gazı kesseydi virajda olmazı o" söyleyen 45 yaşlarında bir amca şöke oldum bir an kumandayı verip ders vermesi için rica edicektim.

Yoo o amca HPİ uluslararası yetkilisi ''Laaaan arabaya baakk.Ön kaldırıyooo'' diyenler de ayrı bir dert Vatandaş oyuncak zannediyor.e bir oyuncağın ön kaldırmasını beklemediklerinden ''Oyuncağa bak şaha kalkıyor''
    Konu abuzer tarafından (13-01-2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

yok abi en iyisi ben hiç mi hiç dışarda kullanmiyim aslında alanyada iskelede bir alan var drift için uygun. orda kullansam herhalde aynı şeyler başıma gelir (çok önceleri gördüm sanki biri kullanıyordu, herhalde o da bu tip yaşanılanlardan dolyı bıraktı orda sürmeyi)
    Konu loony tarafından (17-01-2008 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.

Feb 2007
    Nereden Nereden
    İzmir
    Yaş Yaş
    19
    yazında benim aracın üstünden 21 inç bisiklet geçmişti az küfretmemiştim çocuğa nsx kepimin tavanı çökmüştü hala ezik tavan

bnmde bisiklet gecmişti tam ortasından ama hem bisiklet ufaktı hemde cocuk tanıdığım cıkmıştı zaten hiçbişide olmamıştı araca sövmedim bende

Feb 2006
    Nereden Nereden
    West Lafayette, IN
    Yaş Yaş
    22
    RC_Ballistics ile GP araç sürerken her gün bir Şahin gelip arabamızı ezmeye çalışırdı, araba uzaklaşırken de arkada oturan 4 türbanlı kadın dönüp arka camdan iğrenç bir surat ifadesiyle bakarlardı.
    bazı insanlar cidden beyinsiz

Alıntı loony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok abi en iyisi ben hiç mi hiç dışarda kullanmiyim aslında alanyada iskelede bir alan var drift için uygun. orda kullansam herhalde aynı şeyler başıma gelir (çok önceleri gördüm sanki biri kullanıyordu, herhalde o da bu tip yaşanılanlardan dolyı bıraktı orda sürmeyi)

Senin nsx kepi iyi modlamışlar
    Konu abuzer tarafından (17-01-2008 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

Alıntı rmnkrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC_Ballistics ile GP araç sürerken her gün bir Şahin gelip arabamızı ezmeye çalışırdı, araba uzaklaşırken de arkada oturan 4 türbanlı kadın dönüp arka camdan iğrenç bir surat ifadesiyle bakarlardı.
    bazı insanlar cidden beyinsiz
    işte böyle adamların arabasının lastiğe kaktıracan bıçağı, akıllanmassa ertesi gün 2 lastiğini patlatçan. kaç köşe olduğunu görcek dünyanın

Alıntı Scorpion_King Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte böyle adamların arabasının lastiğe kaktıracan bıçağı, akıllanmassa ertesi gün 2 lastiğini patlatçan. kaç köşe olduğunu görcek dünyanın
    Sonra da patlayan tekerlere bakarlar....

okul zamanlarında dağcılık klübündeydim. senin fotodaki araçtan alsam rock monters dan ve tekrardan başlasam dağcılık sporuna ozaman dağcılık bahane olurdu

rock monster? crawler olmasın

crawler .. güsel isim
    teşekkürler

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)