İnsanların tepkileri....

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 840
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 840 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 42 Sayfadan BirinciBirinci 12345618 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    bir de bizim mahallemizde bir abi var. bir gün revoma ayar yaparken çıkarmış 2-3 tane nikkosunu2-3 yaşındaki oğlu da kucağında oynuyor. neyse. bir ara geldi o araba ne kadar dedi ben de dedim ki 500 dolar amerikada.adam yok olazmazmış, yok kazık yemişiz , yok bilmem de ... bazıları da çok bilmiş oluyor adam 30-35 yaşlarında benden aşağı yukarı 20 yaş büyük nikkosuyla kıyaslıyor.ilginç...
    SATILIK PROLİNE VTR REVOLVER XTR YARIŞ LASTİKLERİ!

Alıntı snadboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim başıma gelen en ilginç olay sanırım bir maç çıkışına denk geldiğim gün oldu.Maç çıkışımış (bende hangi akla hizmet gittiysem artık) yandaki arazide uçağımı uçuruyodum.Derken 8-9 kişilik bir gurup geldi tahmini hepside 20 li yaşlarda.Bir kaç tanesi gayet normal soru sordu bilgi almak istedi ama 2 tanesi var ki tutturdular karşıyaka atkısını bağlıyalım havada çeksin uçak.Yok, anlatamadım onu bağlayamayacağımı, uçağın o ağırlık ve sürtünmeyle uçamayacağını.uzun süre direttiler neyse en sonunda ikna olmuşlardı.

Aynısı bizdede oluyor adam diyor trex 450 se v2 yi 50 ytl ye ver hemen alıp gideyim diyor
    TREX 500 ESP ==>Spartan Quark Limited Edition + MKS DS8910

JR Propo DSX7

www.hobiforum.com ==> Hobisi Olanların Forum Sitesi

benimde bir arkadasım vardı sagolsun bu tür soru soranlarla o ilgilenirdi ben modelimle eglenirdim oda soru soranlarla...bir keresinde mt2 için fiyat sormuslardı 5ytl kırtasiyede ama cok az kalmıs kosun demişti cocuklara...20 cocuk kosmustu...sonra kırtasiyeciyle ne yaptılar merak konusu tabii...

Not : kötü degiliz sadece can sıkıntısı....
    saygılar...
    Berke ALKAN

Alıntı r.g.m. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bir arkadasım vardı sagolsun bu tür soru soranlarla o ilgilenirdi ben modelimle eglenirdim oda soru soranlarla...bir keresinde mt2 için fiyat sormuslardı 5ytl kırtasiyede ama cok az kalmıs kosun demişti cocuklara...20 cocuk kosmustu...sonra kırtasiyeciyle ne yaptılar merak konusu tabii...

Not : kötü degiliz sadece can sıkıntısı....
    Adamlara bak sanki taso alıyorlar
    Bana da wheely king için 10 ytl sundular saolsunlar

Ama kabul edrsinizki en can alıcı soru " kendinizmi yaptınız???!!!" ben ankaranın en ücraa en sessiz sakin yerlerinde kullanmaya özen gösteriyorum.. insanların sorularına elimden geldiği kadar nazik bir şekilde cevap veriyorum ama bir müddet sonra olmuyo zevk almak için uğraştığım hobiden zevk alamıyorum kendimi basın toplantısıda gazeticlerin karşısında gibi hissediyorum...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Nereden Nereden
    İzmir
    Yaş Yaş
    19
    burdada ilk yaptıkları lastiklere dokunup :abi bunlar inmiş demek oluyo

Bende genelde geceleri kullandığım için başıma devriye gezen polisler musallat oluyor...dün gecede aynı durumla karşılaştım şansımıza videoda çekiyorduk buyrun mekan güvenlik caddesi /ankara http://www.youtube.com/watch?v=pDFwGNONbeI
    Baja 5bss -8ight-TE RR -1.9 Hm Rock Crawler -sakura zero -E-revo vxl -isuzu mu xc

-bu nelan bombamı patlaqtıonuz
    -senin reno 19 gidermi lan bukadar

• Mugen Seiki • Team Losi • Traxxas • Tamiya •
    • O.S • Picco • Dynamite • Castle •

May 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    20
    Alıntı BaTuHaN 06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -bu nelan bombamı patlaqtıonuz
    -senin reno 19 gidermi lan bukadar
    evet bunlar favorim oldu bugun
    Konu BURAKK tarafından (04-02-2008 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.

• Mugen Seiki • Team Losi • Traxxas • Tamiya •
    • O.S • Picco • Dynamite • Castle •

Jan 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    beşiktaş sahilde bi yaşlı teyze üstümüze saldırdı

bende yiğenime böyle bişey aldım bu kadar niye hızlı gitmiyo bakim diye ya

-teyzecim ne bilim yiğenine ne aldın ya

Alıntı BURAKK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorma ya nedir şu bomba sorunsalından çektiğimiz
    Beyler bu bomba olayini ben pek anlamadim, kim soruyor bulari ?

Alıntı ayerten53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ne demek bu hobi Türkiye nin ilerisinde !!! Yapmayın kimse modellerle uğraşmak zorunda değil bilmek zorunda değil.Bu sadece bir hobi .Bir model arabayı ilk defa gören birine cahil damgası vuramayız.Herkes ilk defa gördüğü şeye garip bir şekilde bakar ilgisini çeker hele çocuksa.Biraz hos görülü olalım.Konu nerden nereye geldi yine
    Merhaba arkadasler!
    Türkiyede bu hobby yeni olabilr ve insanlar bazen tuaf davranmalari normaldir. Bi misal olarak kendimi gösteriyim. Ben almanyada yasiyorum ve bu hobby burada
    20 seneden beri var. Ben ise yakitli araclar var oldunu yaklasik 3 sene evvel oldu örendim ve sasirdim! Vatadaslarimiz neden sasirmasin, ki dediniz gibi bu hobby tr de yeni sayilir diye.

Beyler bazi seyler üzücü olsa bile takmayin, onlar da alisirlar, bakarsiniz bizden olurlar
    Saygilarimla

Alıntı nzferby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende genelde geceleri kullandığım için başıma devriye gezen polisler musallat oluyor...dün gecede aynı durumla karşılaştım şansımıza videoda çekiyorduk buyrun mekan güvenlik caddesi /ankara http://www.youtube.com/watch?v=pDFwGNONbeI
    Ellerine saglik, baya eglenceli

May 2006
    Nereden Nereden
    GaZianTEP
    Yaş Yaş
    24
    Eger tanidigniz bi gokart pist sahibi varsa en rahati arkadaslar . mesela ben gaziantep de bi karting pist sahibini taniyorum. orda kullaniyorum. orda hertürlü bakim tamirat flanda yapabiliyoruz.. gelenlerde hep elit kesim oldugundan mantikli sorular soruyolar. rahat oluyor tavsiyemdir.
    (en azindan kendini "rc arabanizi yok etmekle görevlendirmis" merakli veletler olmuyor )
    .......................................CRAWLER'LAR ENGELİN ÜSTÜNDEN; SLAYER'LAR İSE İÇİNDEN GEÇER
    .........................................

Alıntı rmnkrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RC_Ballistics ile GP araç sürerken her gün bir Şahin gelip arabamızı ezmeye çalışırdı, araba uzaklaşırken de arkada oturan 4 türbanlı kadın dönüp arka camdan iğrenç bir surat ifadesiyle bakarlardı.
    bazı insanlar cidden beyinsiz
    böyle insanlar varmı yaa

Sep 2006
    Nereden Nereden
    Uşak
    Yaş Yaş
    26
    Alıntı massa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama kabul edrsinizki en can alıcı soru " kendinizmi yaptınız???!!!" ben ankaranın en ücraa en sessiz sakin yerlerinde kullanmaya özen gösteriyorum.. insanların sorularına elimden geldiği kadar nazik bir şekilde cevap veriyorum ama bir müddet sonra olmuyo zevk almak için uğraştığım hobiden zevk alamıyorum kendimi basın toplantısıda gazeticlerin karşısında gibi hissediyorum...
    +1

Sep 2006
    Nereden Nereden
    Uşak
    Yaş Yaş
    26
    Alıntı bO4aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burdada ilk yaptıkları lastiklere dokunup :abi bunlar inmiş demek oluyo
    +1

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    23
    Geçenlerde başımızdan geçen bir olay
    Ares(oğul) ve ben araçları kullanmaya çıktık.Belli bir müddet kullandıktan sonra susturduk.Araziden geçen keş team dediğimiz gençler araçların yanına geldi ve sorular sormaya başladı.Diyalog aynen şöyle:

-Bunlar kaç yapıyor?
    cvp: 70-75
    -way yavrum way()
    -(diğeri)Ana lastiklere bak laan
    -kaç paraya aldınız bunları?
    cvp: (o tiplere parasını söylersek o anda elimizden alıp kaçıp gidebilirler)hediye geldi bana bilmiyorum.
    -Onunki kaç para lan?(oğulun revoyu kast ediyor)
    cvp: (oğul da ben de sarışın olduğumuz için) Kuzeniz biz ona getirirken bana da getirdiler
    -(o sırada bir tanesi hala)WAY YAVRUM WAY
    -bi çalıştırın da görelim
    cvp:Vites atmıyor bozuk bozuk 2side()
    -(neyseki)lan gelin olum gidek bekliolar *** ko****arım

dedi ve uzaklaşıp gittiler
    ---

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)