Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 840
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 840 adet sonuctan sayfa basi 821 ile 840 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
18-01-2012 14:06 #821
-
18-01-2012 15:10 #822
-
18-01-2012 15:26 #823
korumalarla beraber ineceksin mahalleye bence tek çözüm bu

ve evet gerçekten ne zaman meraklı bakışlar olsa araca birşeyler oluyor
-
18-01-2012 15:47 #824
-
19-01-2012 08:05 #825
şehrin göbeğinde sürüyoz çoluk cocuk dolu oluyo ama polisler gelip nasıl sınız gençler die yanımızda durunca kimse bişe demio
ALİCAN KÖSE
Devlet modelciye bahmiy.Hobbykingden parça getirtecik yardım etmiy.
http://www.facebook.com/groups/45168...added_to_group
-
20-01-2012 14:45 #826
valla bende bi gün tek başıma offroad arıcımı sürerken 3 kişi geldi .benden istedi ben veremem dedim.ama 3 kişiydiler çok ısrar ettiler ben pislik çıkmasın diye verdim.ve çarptılar.daha sonra.başka gün yine geldiler bu sefer kumandadan hız ayarını düşürttüm verdim ellerine
. hiçte bişi olmadı
MAVERİC TC EVO
YAŞ 20
SATILIKLAR ÇOK UCUZ= 67176227 -- 72609201
-
27-01-2012 09:37 #827
dün gece karşılaştıgım bi olayı anlatmak istiyorum.. arabamla samsun sahilinde dolaşırken etrafımıza bi dükkandan 20 kişi çıkıverdi... hemen daldılar kumandama yok dedim parçası pahalı kırılır vermem dedim.. o zaman kapanın olsun dediler başladılar aracı kovalamaya...
adamın biri 20 senedir içerideyim böle bişi görmedim dedi.. ahada dedim aradan çıktık..
bu adam alır bu arabayı elimizden... 7-8 kişi videoya çekmeye başladı.. üstüne cep telefonu koyanmı ararsın basıp üstüne hadi beni götür diyenmi ararsın...
bunun uçanı var mı diyenmi ararsın...
arkadaşlar gelmese herhalde dün akşam araba yalan olacaktı.. ülkemin insanı böle işte... n yapalım...
Ahmet 23
MAVERİCK STRADA XT EVO HOBBYKING 80A SENSORED ESC+8.5T SENSORED BRUSHLESS MOTOR
-
28-01-2012 22:49 #828
-
31-01-2012 10:01 #829
-
31-01-2012 11:02 #830
Merhaba 1-2 senedir forumda yokum ondan önce forumda epey bi araştırma ve bol konu acarak ögrenmeye calısıyordum ve o zamanlar bir Traxxas revo 3.3 sahibi oldum (şuan yok sattık arabasız kaldım
) ilk rodajını internetten izleyip yaptım ve sonunda evin önünde sürme kararım aldım bizim evde yokusun basında bi taraf düz bi tarfa yokuş aşağı sorun olmayacağını düşünüp ztn yavaş sürerim diye cıktım neyse 1.depo bitti 2. koyarken mahalleden arkadaşlarım ve birkac çocuk geldi bnm arkdaşlarım bu hobbye merakım olduğunu biliyorlardı oo berkay almışsın fln dediler ben de evet aldım dedim hayırlı olsun fln dediler bende depo doldurup sürmeye başladım hala yanımdalar küçül çocukların ilk sorusu kaç basıyo abiydi bende 70-80 yapıyo dedim (bu sorular beni sıkmaz) neyse çocuklar sorulara devam ederken arkaşlarımdan biri çok yakın arkaşımdır kendisi bide ben süreyim dedi işte geldik en can alıcı noktaya şimdi kendisi çok yakın arkadaşım olduğu için hayır demek istemdim ama parçası çok pahalı sürmesi zor oyuncak deil dedim bişi olmaz fazla hızlı gitmem dedi bende kırmayım diye nasıl süreceğini anlatıp verdim kumandayı ilk alışında gaza sonuna kadar bastı arab sağa sola kaçınca kendısıde bi zara vericem die korktu sonra yavaş sürmeye başladı fln 1 depo kazasız bitirdi allahtan.Bu arabayı başka birisine ilk ve son verişimdi bir daha vermem.
-
31-01-2012 18:16 #831Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Yazık Olanlar: Eğreti Wing Dragon RTF - Efsane34 fırçalı mode
Kayıp Olanlar
: Decathlon Epp fırçasız mod.lu
İbret.Exe ███████████████______| % 92 Loading...
-
31-01-2012 20:54 #832
-
31-01-2012 22:41 #833
kolay gelsin abi
Konu NDMCN tarafından (01-02-2012 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: gereksiz yer silindi :D
Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Yazık Olanlar: Eğreti Wing Dragon RTF - Efsane34 fırçalı mode
Kayıp Olanlar
: Decathlon Epp fırçasız mod.lu
İbret.Exe ███████████████______| % 92 Loading...
-
03-02-2012 05:06 #834
Bende bir anımı paylaşıyım
Bugün bajamın buji olayını halletikten sonra aracın 2. depo rodajını tamamlamak için Bucada bulunan kapalı pazar yerine gittik arkadaşla beraber. Neyse araçkullanırken yanımıza 9-10 Kişi geldi oralarda İçiyolarmış Bende aracın rodajını yapıyorum o an işte.yarım gaz muhabbeti. Sonrasında ise başladı sorular kaç basıyo nekadara aldın kaç basıyo vs. Baya geldiler incelediler aracı kumanda filan o sıra alıcının pili bitti gittim aldım aracı elimle biraz gaz verdim zaten depo bitmek üzereydi Tabi ben araçla ilgileniyorum arkadaşım o kişilerle konuşuyo yanımıza gelenlerin yaş ortalaması 20-35 civarı adamlar ellerinde bira şişeleri ile geldiler ama baya meraklılardı baya sorular sordular bende cevapladım bazılarını. Daha çok arkadaşım ilgileniyordu Sonra kapattım aracı muhabbete filan başladı bir iki kişi telefonumu aldı. Almak istediklerini bu hobiye başlamak istediklerini söylediler. Bence burdakiler özellikle 15-19 yaş arası Öyle kişiler geldiğinde bu hobinin nasıl oldğuu kendiniz için nekadar değerli olduğunu ve o kişilerin kıymetli birşeyini göstererek bu hobinin sizin için en ifade ettiğini anlatın. Ben bu yolla bugün hergün için adam içkiyi sigarayı bırakıyorum bu hobiye başlıyorum dedittirdim. Bence önemli olan budur.
Adamın görünüşleri ipsiz sapsız gibi geliyor ama Adamlarla konuşunca anlıyorsun ne olduğunu ne olmadığını.
-
31-03-2012 01:26 #835
geçen haftasonu izmitte seka park'a gittim. İzmit'e gelenler bilirler baya büyük bir park çimlere basmak vb herşey serbest. Bende modelimi aldım çimlerin üstünde ayarlarını yapıyorum. Hem temiz hava,hem deniz inanılmaz zevkli. Çocuk sesleri çığırmalar vb çok eğlenceli olabiliyor. Neysee ben aracı çalıştırdım motor ayarını güzelce yaptım gazlıyorum.Bi kadın geldi kapat şu aracı ben seni dinlemeye gelmedim dedi. Bu sırada kaykay pistindeyim ben aracımla. Neyse ablacım bu benim uğraşım burası açık bi alan istediğimi yaparım dedim. Gitmiş güvenliklere nasıl anlattıysa beni oradan yaka paça bikaç tekme ile kovdular. Biraz da dayak yedik o kadının yüzünden. aradan yarım saat geçti. Ben inatla devam ettim kullanmaya. Başkaları geldiğinde soruları cevaplıyorum öğretiyorum vb herşeyi yapıyorum ama aradaki bazı insanlar yokmu. Deli ediyorlar.
-
04-04-2012 17:20 #836
-
04-04-2012 17:36 #837
ozaman arkadaşlar sizleri adanaya beklerim gözlerden ırak dağ bayır arazi pist okadar çokki hiç sıkıntı yaşamazsınız
ben aracımı arabamın bagajında taşıyorum kafam estikçe akşam mesai bitiminden sonra doğala iç içe yardırıyorum
birgün arkadaşlarla çukurova ünisine gittik arkadaşlarda 1/5 var benimki 1/8 başladık sürmeye üninin hocaları dahil öğrenciler toplandı yaklaşık 20 kişilik grup bizi izliyor futbol sahasıydı..arkadaş artistlik yapacak diye bas gaza eşliği arasında kale direğine öle bir vurduki ön düzen komple kırıldı
-
04-04-2012 17:51 #838
-
04-04-2012 18:44 #839
-
04-04-2012 19:08 #840
Fatih terim stadı akoluğun hemen yanında abi senin dediğin saha neresi ?
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)