izmir li rc cilere bir jest

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 56
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 56 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    Alıntı sezgln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    carting arabaları hiç bir yerde gormedıgımız kadar bakımsız ve eskı bunun yanında fiyat bi okadar yüksek.

rc pisti için her hangi bir ücret taleb edilmiyor ama pistte halı sahadan dönme su boruları ile çevirme bir pist.

tesis genel olarak çok bakımsız...
    daha güzel bir yer hayal ederek gitmiştim belkide bu yuzden bu hayal kırıklıgımız.

Sen ve senin gibiler bu şekilde düşündüğü sürece bu işin bir yere varması zaten mucize olur. Oradaki rc ile ilgili şeylerin gelişebilmesi ve bir yerlere varılması için kişilerin sorumluluk alıp bir takım katkılarda bulunması lazım. Bu illa maddi anlamda değil manevi veya bedenen çalışarak da olabiliyor. 6 ay öncesine kadar bu hobbyi bırakmıştım. Şimdi yeniden devam ediyorum. Bu topikde ilk defa dikkatimi çekti o yüzden anca yazıyorum. Bİ kere geliş amacın ne ? go kart binmek mi muhabbet edebileceğin hobiseverlerle tanışmak mı? rc kullanmak mı ? beklentin neydi avrupadaki gibi bir RC pistiyle karşılacağını mı sanıyordun ? önemli olan zaten bunları yapılabilecek alanı bulmaktır. Oranın geliştirilmesi ise bizlere düşer. Ha sen standartları yüksek bi yer mi istiyorsun ? Madem izmirdensin bilirsin o zaman cillop gibi bir uçak pistinin olduğu uluslarası standartlarda on road yarış pistinin olduğu Efmod grubunun buca kaynaklarda açtıkları pist var. Ancak tabiki oraya da herkesi almıyorlar. Öncelikler paran olacak giriş ücreti olarak 1500 ytl ödeyeceksin daha sonra aylık üyelik aidatı olan 150 ytl yi ödeyeceksin. ondan sonra hayallerindeki pisti orada kullanma şansın olur.

Sonuç olarak bu zihniyette olan birisi isen zaten bi daha da gelme ! Bu iş için ne verdin ki de ne bekliyorsun 200 ytl ye ikinci el bi tt-01 alıp modelci olunmuyor. Bu şekilde fütursuzca bir eleştiri yapmayı da haketmiyorsun. İşin go kart kısmı ayrı beğenmediysen pahalı geldiyse bi daha go karta binmezsin

Not: Sedat Karayılanoğlu benim babamın oğlu veya akrabam değildir. Bu yazıyı sinirlendiğim için ve zamanında pist yapıp, bu hobiyle ilgilenen insanları bir arada toplamaya çalışan, amacı hep beraber eğlenmek olan biri olarak yazıyorum. Sen ve senin gibiler yüzünden bir sonuca ulaşalamadığı için artık bende münferit uğraşabileceğim scale model, heli, uçak gibi rc nin diğer dallarıyla uğraşıyorum. Halbuki orada gayet iyi şartlarda güzel bir off road yarışı düzenlenebilirdi. ( gerçi yakında düzenlenebilir ) ve tesisin geneline baktığında da aileni kız arkadaşını getirebileceğin bir cafesi olan karnın acıktığında yeme, içme ihtiyacını giderebileceğin, çişin geldiğinde tuvaletini kullanabileceğin, her ne kadar araçlar pro sınıf olmasada toplu olarak arkadaşlarınla go kart yapabileceğin. Motosiklet merakın varsa ekipman ve teknik destek olarak faydalanabileceğin, halı sahasında fıtbol oynayabileceğin, yakında açıldığında dibinden metro geçecek olan kaç tane potansiyel rc pisti biliyorsun bana bi söylermisin ?

Ama yoook, armut piş ağzıma düş !

Alıntı hot rod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen ve senin gibiler bu şekilde düşündüğü sürece bu işin bir yere varması zaten mucize olur. Oradaki rc ile ilgili şeylerin gelişebilmesi ve bir yerlere varılması için kişilerin sorumluluk alıp bir takım katkılarda bulunması lazım. Bu illa maddi anlamda değil manevi veya bedenen çalışarak da olabiliyor. 6 ay öncesine kadar bu hobbyi bırakmıştım. Şimdi yeniden devam ediyorum. Bu topikde ilk defa dikkatimi çekti o yüzden anca yazıyorum. Bİ kere geliş amacın ne ? go kart binmek mi muhabbet edebileceğin hobiseverlerle tanışmak mı? rc kullanmak mı ? beklentin neydi avrupadaki gibi bir RC pistiyle karşılacağını mı sanıyordun ? önemli olan zaten bunları yapılabilecek alanı bulmaktır. Oranın geliştirilmesi ise bizlere düşer. Ha sen standartları yüksek bi yer mi istiyorsun ? Madem izmirdensin bilirsin o zaman cillop gibi bir uçak pistinin olduğu uluslarası standartlarda on road yarış pistinin olduğu Efmod grubunun buca kaynaklarda açtıkları pist var. Ancak tabiki oraya da herkesi almıyorlar. Öncelikler paran olacak giriş ücreti olarak 1500 ytl ödeyeceksin daha sonra aylık üyelik aidatı olan 150 ytl yi ödeyeceksin. ondan sonra hayallerindeki pisti orada kullanma şansın olur.

Sonuç olarak bu zihniyette olan birisi isen zaten bi daha da gelme ! Bu iş için ne verdin ki de ne bekliyorsun 200 ytl ye ikinci el bi tt-01 alıp modelci olunmuyor. Bu şekilde fütursuzca bir eleştiri yapmayı da haketmiyorsun. İşin go kart kısmı ayrı beğenmediysen pahalı geldiyse bi daha go karta binmezsin

Not: Sedat Karayılanoğlu benim babamın oğlu veya akrabam değildir. Bu yazıyı sinirlendiğim için ve zamanında pist yapıp, bu hobiyle ilgilenen insanları bir arada toplamaya çalışan, amacı hep beraber eğlenmek olan biri olarak yazıyorum. Sen ve senin gibiler yüzünden bir sonuca ulaşalamadığı için artık bende münferit uğraşabileceğim scale model, heli, uçak gibi rc nin diğer dallarıyla uğraşıyorum. Halbuki orada gayet iyi şartlarda güzel bir off road yarışı düzenlenebilirdi. ( gerçi yakında düzenlenebilir ) ve tesisin geneline baktığında da aileni kız arkadaşını getirebileceğin bir cafesi olan karnın acıktığında yeme, içme ihtiyacını giderebileceğin, çişin geldiğinde tuvaletini kullanabileceğin, her ne kadar araçlar pro sınıf olmasada toplu olarak arkadaşlarınla go kart yapabileceğin. Motosiklet merakın varsa ekipman ve teknik destek olarak faydalanabileceğin, halı sahasında fıtbol oynayabileceğin, yakında açıldığında dibinden metro geçecek olan kaç tane potansiyel rc pisti biliyorsun bana bi söylermisin ?

Ama yoook, armut piş ağzıma düş !

Kimse birileri eğlensın toplansın diye bir mekan açmaz.
    Ticari amaç güdülerek yapılan işletmeleri eleştirecek olanlarda o işletmeye giden müşterilerdir.Herkezin tatmin oranıda farklıdır siz orda tatmin olursunuz ben olmam.
    Artı sizin gidiş amacınız ne diye sormussunuz onuda soyleyım. Rc pisti oldugunu ve ınsanların orda toplandıgını duydugum ıcın gıttım.Sonucta rc pistine bir ucret taleb edılmıyor. Bizde gurupca daha onceden carting e devamlı gittiğimizden ve mekana para bırakmak gerektıgını dusundugumuzden Carting yapmak istedik.
    Mekanda bızı karsılayan bey'e dıyecek hiç bir şeyım yok.Güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışan bir bey.
    Daha fazla burda birşey yazmak ıstemıyorum.Devam edelım dersenız özelden msj atabilirsiniz.

Alıntı sezgln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse birileri eğlensın toplansın diye bir mekan açmaz.
    Ticari amaç güdülerek yapılan işletmeleri eleştirecek olanlarda o işletmeye giden müşterilerdir.Herkezin tatmin oranıda farklıdır siz orda tatmin olursunuz ben olmam.
    Artı sizin gidiş amacınız ne diye sormussunuz onuda soyleyım. Rc pisti oldugunu ve ınsanların orda toplandıgını duydugum ıcın gıttım.Sonucta rc pistine bir ucret taleb edılmıyor. Bizde gurupca daha onceden carting e devamlı gittiğimizden ve mekana para bırakmak gerektıgını dusundugumuzden Carting yapmak istedik.
    Mekanda bızı karsılayan bey'e dıyecek hiç bir şeyım yok.Güler yüzlü ve yardımcı olmaya çalışan bir bey.
    Daha fazla burda birşey yazmak ıstemıyorum.Devam edelım dersenız özelden msj atabilirsiniz.
    Sevgili Dostum eleştirilerinde çok haklısın..Senden çok özür dilerim...Keşke imkanlarımız daha yüksek olsa da daha iyilerini yapabilsek...
    AMMAAAA yapıcı eleştiri erkekçe yapılır.O da eleştirilen kişiye yapılarak olur..Hiç bir maddi çıkar gözetmeden yaptığım bu destek senin gibiler tarafından takdirle karşılansa da olur karşılanmasada olur..Ben hergün işimin başındayım müsait olduğunda seni misafir etmek ve yüzyüze konuşmak için beklerim..Tabii tenezzül edersen...BARDAĞIN BOŞ KISMINA BAKMAK BOŞ ADAMLARIN İŞİDİR...Sevgilerimle...

geçen hafta arkadaşlarla beraber gittik.kimse karışmadı istediğiniz şekilde kullanbilirsiniz dediler.işletmeci beyefendiyi tebrik ederim.en azından elinden geldiği kadarıyla birşeyler yapmaya çalışmış.gayet güzel bir aktivite alanı.

şu an izmirdeyim. devam ediyorsanız aranıza katılmak isterim.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    25
    Gel abicim Çarşamba günü 19:00 da mekandayız varsa arabanı da al gel ne olduğu farketmez yeterki insan ol gel
    Mugen Mbx5-T Prospec & RB WS7 LG2
    Mugen Mbx5-R Brushless
    İlkay Erkılınçoğlu - İZMİR TEAM

ilkay bey piste bornova tarafından hangi dolmuş yada otobüsle gelinebilir tek vesayit yada cift vesayit

Pisti beğenmedim bla bla bla
    Tipik Türk geyikleri.
    Biz neden bir işin ucundan tutmadan köşede ellerimizi kavuşturup sürekli yorum yaparız sadece?
    Yada eleştiririz?
    Üstad ellerinize sağlık bize bir pist açmışsınız ama yolları kötü sitede bir isim açında gönüllü arkadaşlar ile şu pisti bir adam edelim demek yerine direk böylesine kötü bir eleştiri?
    Bende Yaşadığım apartmanın alt katına birşeyler yapmak için çabalıyorum.
    Eğer paranız bol ise arsa kiralayıp bir zahmet İzmir'e ücretsiz bir RC pist kazandırın...
    İyi geceler...

arsa kiralamak bi kenarı satın alınca devamlı kalıcı olur da bu devirde arsalar ne kadar ??

Evet cok güzel bir fikir ve başarılı olacağını umuyorum bnde en yakın zamanda bir tane model alıcam ve oraya cok yakınım tebrik ederim bizlere bu güzel hizmeyi sağladıgınız için.

May 2011
    Nereden Nereden
    İzmir, Turkey, Turkey
    Yaş Yaş
    32
    Öncelikle herkese merhaba ;

İsmim Serkan Karşıyakada oturuyorum ve Sedat bey'i yıllardır Bostanlı ve Çiğlideki karting pistlerinden sima olarak tanıyorum.Kendisini böyle güzel bir düşünce ile bu hobiye girip kendine oynayacak alan bulamayan ben ve benim gibi arkadaşlara güzel bir fırsat tanıması çok ama çok kibar bir davranış olarak görüyorum.Ticari yada değil orası kimseyi bağlamaz,neticesinde orası söğüt gölgesi değil tabii ki gerekirse ticari amaç güdebilir.Sedat bey hiçbir ücret almıyorum dediği an zaten o saatten sonra yok pist iyiymiş kötüymüş gibi yorumlara bence hiç gerek yok.Hani tabiri ayıp olacak ama beleş sirke baldan tatlıdır derler,bence sirkenin tadınada yorum getirmeyin.Bu arada araç bilgim oldukça fazla ancak hobiye yeni başladım ve 1 hafta çarşamba günü piste geldim şansıma o gün kimseler yoktu.Genelde bu aralar böyle mi oluyor yoksa benim kısmetim mi yok

Saygılar.

Bence o piste giden birilerinin telefon numaralarını bulmaya çalış. Ben geçen çarşamba gittim araçları cayır cayır sürüyolardı
    Biri gider, biri gelir...

May 2011
    Nereden Nereden
    İzmir, Turkey, Turkey
    Yaş Yaş
    32
    Alıntı doomhammer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence o piste giden birilerinin telefon numaralarını bulmaya çalış. Ben geçen çarşamba gittim araçları cayır cayır sürüyolardı
    Haklısın sanırım onu düşünmeyerek büyük hata yaptım.Neyse bir daha ki çarşambaya inşallah bir sıkıntı olmazsa orda olacağım.Umarım tanışma fırsatımız olur.Teşekkürler...

Saygılar...

Arkadaşlar bucalıyım. Nitrolu on road alıcam. Pist uygun mudur? Yoksa off road mı almalıyım?

Alıntı tiyatrocu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pisti beğenmedim bla bla bla
    Tipik Türk geyikleri.
    Biz neden bir işin ucundan tutmadan köşede ellerimizi kavuşturup sürekli yorum yaparız sadece?
    Yada eleştiririz?
    Üstad ellerinize sağlık bize bir pist açmışsınız ama yolları kötü sitede bir isim açında gönüllü arkadaşlar ile şu pisti bir adam edelim demek yerine direk böylesine kötü bir eleştiri?
    Bende Yaşadığım apartmanın alt katına birşeyler yapmak için çabalıyorum.
    Eğer paranız bol ise arsa kiralayıp bir zahmet İzmir'e ücretsiz bir RC pist kazandırın...
    İyi geceler...
    böyle bir pisti zaten dediğiniz gbi bişeyler katarak yaptık kendi imkanlarımızla.. pınarbaşında bekleriz...
    SPECTRUM Dx3s
    Hpi Baja 5sc ss
    Easy Fly Glider
    turnigy 9X

hala toplanıyormusunuzuz bende aranıza katılmak isterim

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)