İzmit"te bulunan RC Tutkunları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 57
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    İzmit te Yeni yerleştim ,, 6 aydır uzak kaldım , İzmitte kimler Var ,,

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    hoşgeldin izmite izmitte ben varım ugur seyhan resimdeki araç senin heralde ben onroad takılıyorum tt01ve gsvision18 var herzaman buluşabiliriz havalar güzel olduğu sürece kendine iyi nak

Alıntı ugurseyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin izmite izmitte ben varım ugur seyhan resimdeki araç senin heralde ben onroad takılıyorum tt01ve gsvision18 var herzaman buluşabiliriz havalar güzel olduğu sürece kendine iyi nak

Ben de sapancadayım yapabılecegınız her turlu organızasyona katılırm.1/5 FG offroad ve hpi rs4 ile offroad ve onroad bulusmalarına gelırım.
    Umarım ekıp genısler ve kalabalıkı bır grup yaparız

Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    vallaha sapancalı arkadaş havalar düzelsin toplanalım biyerde bi show yapalım ya nerede bu millet anlayamadım

koca izmitte sadece biz ucumuz mu kaldik arkadaslar ?H adi bence biz toplanalim katilmak isteyen yer belli olunca gelir ugurseyhan istersen sen yer belirle

Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    izmitte geniş alan bulmak zor real oto park ve qutletcenter oto park olabilir ama orası biraz bozuk güzel bi yer araştıralım hep beraber bulduğumuz yere çökeriz napalım

Alıntı ugurseyhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmitte geniş alan bulmak zor real oto park ve qutletcenter oto park olabilir ama orası biraz bozuk güzel bi yer araştıralım hep beraber bulduğumuz yere çökeriz napalım
    ok.sapanca tarafında guzle yerker var oralarda da bıyerler bulabılırız.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    tamam o zaman onroad için mekan varmı buluşalım bi kaç kişidaha bulup havalarda düzeliyo mangal falanda yaparız olmazmı

merhaba. eğer uygun bir zamanda buluşma olursa yaşım biraz küçük ama ben de seve katılırım. traxxas revo ve mini-t var bende de

Jan 2008
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    18
    bende izmitteyim(gölcükte) yazın tt01d alıcam bi aksilik çıkmazsa,yaşım 14,inşallah yaza izmitteki buluşmalara katılabilirim..

bende gelirimde benim araba yavas yaa 31km yapıyor ya bide izmitte rc parcası bulabileceğim bir yer var mı benim kumandanın anteni kırıldı biri yardım etsin Lütfen

bi buluşma falan ayarlarsanız emailden ulaşabilirsiniz bana.fazla uğrayamıyorum buralara

tüm abilerim ''varım'' derse bir ara carrefourun otoparkı gibi bir yerde buluşalım.

Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    arkadaşlar uygunbir zaman belirleyelim o zaman buluşalım havalar güzel bi pazar günü gidelim biyerlere 16 marttabuluşmaya ne dersiniz uyarsa biyer bulalım hep beraber

carrefourun otoparkı olabilir mesela

bende gelebilirsem gelirim bnde değirmendere de oturyrm,yeni başladım gerçi bu işlere detonator üm pek bişi olmasada sizlerle tanışırım hem hemde cihazlarını tanımış olurum..

bir hafta sonu buluşalım ama gelebilecek tüm kocaelideki arkadaş ve abilerim kendilerini belirtsinler, bir yer saat ve tarih belirleyelim liste oluştururuz...

Alıntı marcoscimbom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir hafta sonu buluşalım ama gelebilecek tüm kocaelideki arkadaş ve abilerim kendilerini belirtsinler, bir yer saat ve tarih belirleyelim liste oluştururuz...
    oncelıkle offroad ıcın mı yoksa onroad ıcın mı yer arıyoruz offroad ıcın ıse yer bulmak daha kolay
    bunu belırtelım ona gore yer arıyalım

Jan 2008
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    31
    arkadaşlar yenibir konu açıyorum burada gelmek katılmak isteyenler yeni konuda adlarını ve araç marka ve frekanslarını belirtsin 23 mart pazar günü qutlet center meydanı veya carrefour yine veya real otopark buluşması yapabiliriz hadi katılım bekliyoruz araçlı veya araçsız.

mrb ben ümit ben de gebze de oturuyorum. yaşım 18. inş yazın güsel bi rc alıcamm su an araştırmaktayım yardımcı olursanız sevinirim her türlü buluşmaya katılabilirim..

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)