İzmit"te bulunan RC Tutkunları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 57
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 57 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Reklam Alanı
    slm arkadaşlar bende izmit merkezde oturuyorum acaba yarınki buluşmaya katılacak olan var mı aranızda ?

arkadaşlar bende kocaeli üniversitesinde okuyorum burada rc ile ilgilenen arkadaşlarla bir buluşma ayarlarsak güzel olabilir yada rutin buluşma noktası varsa nerede buluşuluyor ?
    HPİ RS4 EVO - O.S 18 CVR

izmitte bi yerde buluşup izmit halkına rc nedir gsterelim bnların çoçkca oyuncaklar olmadığını gsterelim

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    barutçu bende sana katılıyorum. bir yerlerde buluşmak lazım.

Jul 2011
    Nereden Nereden
    81 Düzce
    Yaş Yaş
    25
    Tam yazıcaktım ki diğer konuyuda farkettiğinizi farkettim
    Düzce Darıcia Park RC/Drift Pistleri;http://www.hobbyrc.com/forum/threads...%29?highlight=

Jul 2011
    Nereden Nereden
    Kocaeli
    Yaş Yaş
    27
    Hakikaten kimse yok mu yaws Bu hafta sonu pistte buluşsak kaç kişi gelir?
    Sakura Zero S uploading......

Merhaba ,

Bu hafta Jato 3.3 aldım . İzmitte Yuvam Akarcadayım. Öncelikle Rodaj la ilgili yardıma ihtiyacım var.

merhaba arkadaslar. aranizda ucakci var mi bilmiyorum ama olmasa da onroad offroad, heli bulusmalarinizdan izlemek icin haberdar olmak isterim.

bugun havanin da sakin olmasi sebebiyle umuttepe' ye giden yoldaki arazide ucmayi planliyorum. herkese iyi surusler.
    Parkzone Radian

DC Evo S Brushless / Satildi

İzmit e selamlar, bende ilk atamamda kocaeli yi çektim ve çarşamba günü görevime başlamak üzere kocaeliye geliyorum buradaki modelci arkadaşlarla tanışmak isterim benim alanım helikopterler fakat modelin her türlüsünü severim

izmit de ses yok mu yahu?

Selam Fatih ben gölcükden .... teknecıyım fakat rs4 ıle drıft araclarım var bırde tmaxx her turlu bulusmaya hazırım yeterkı haberım olsun :O)

bende bayındırlıkta oturuyorum onroadcu arkadaşlar buraya atarsa veya özel msj atarsa bir buluşma ayarlıyalım
    HPİ RS4 EVO - O.S 18 CVR

Arkadaslar herkese merhaba en kısa zamanda bır bulusma organıze edelım?

Oct 2009
    Nereden Nereden
    kocaeli
    Yaş Yaş
    17
    Valla savage yi yeni aldım. Buluşma olursa her türlü gelirim. Okul açılmadan bi buluşma nasıl olur ?

Savage X 4.6 With Goliath.

merhba arkadaşlar ben gebzeden ömer bi buluşma yapalım gerçekten onnroad cılara driftter cilere ihtiyaç var bizzat zero s kullanan varsa onlara

Merhaba arkadaşlar,

Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla, İzmit'te bulunan RC tutkunları buluşmak istiyor...

Bu akşam 18:00'dan sonra müsait olanlar varsa çarşıda buluşup, en azından yüzyüze tanışalım...

Bu görüşmemizde planlama yapabiliriz...

Saygılar...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)