İzmirliler için:

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 30
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Arkadaşlar ben pınarbaşında oturuyorum.bildiğiniz gibi izmir yarış pistide orada.benim evimede 200 m uzaklıkta.burası bence gayet güzel bir pist.rc pisti çok güzel.ayrıca büyük piste(arabaların yarıştığı)de alıyorlar.yazın insanlar yürüyüş bile yapıyorİzmirliler için gayet güzel bir yer.bornovadan atla dolmuşa gel.pistin karşısında dedemin fabrikası var.orada isteyen benide4 görebilir

karşıyakadan gelmek istersek kaç dolmuş acaba

karşıyaka-bornova dolmuşuna bin.bornovadanda bornova-pınarbaşı dolmuşuna bin.pınarbaşındı biyerde in bi dükkana sor yarış pistini söylesin.

bende İZMİR'de oturuyorum ama benim daha aracım yok?

ozaman alıcaksın ne yapabilirimki?

İzmirde her çarşamba inciraltında Turkuazın otoparkında toplanıyoruz. Hafta sonları cumartesi veya pazar günleride Ayrancılardaki Bora (mym00n) nickli arkadaşımızın fabrikasının ordaki off road pistine gidiyoruz. Herkesi bekleriz.

ahh ah keşke evim yakın olsa...

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    24
    Bende izmirde oturuyorum inşallah yakında rc arabam olacak bende katılacam sizlere.

bende bucada oturuyorum ben uçak almayı düşünüyorum inşallah bir gün buluşuruz

Oct 2007
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    30
    Alıntı hot rod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirde her çarşamba inciraltında Turkuazın otoparkında toplanıyoruz. Hafta sonları cumartesi veya pazar günleride Ayrancılardaki Bora (mym00n) nickli arkadaşımızın fabrikasının ordaki off road pistine gidiyoruz. Herkesi bekleriz.
    selam arkadaşlar bu ayrancılardaki pistin resimleri varmı acaba?geçen gün alsancaktaki dükkana gittiğimde sölediler ama pazar günü gidemedim.resim varsa buraya koyabilirmisiniz?Bide pistin büyüklüğü ne kadar? yolların genişliği falan tahminen?

Jun 2006
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    32
    Slmlar pistteki yollarin genisligi yaklasik 6 mt... Fakat diger baslıktada yazdigim gibi bir sonraki yaristan once pisti tadilata alıp dizaynini degisterecegiz. Bitsin yeni resimlerini koyariz...
    Good Things Come To Those Who Wait

Bnde Yazın Izmire Geliorum Hemde Her Yaz Bostanlı Evka2 Fln Oralara Bende Gelebilirim Yani
    aşk bizi yetim bıraktı RC ewlat edindi OLEYY BE HACIIII

Ben bornovada oturuyorum pınarbaşındaki pistte helikopter ve uçak uçurabilirmiyiz ?

selam beyler bende buca da oturuyorum. benimde yeni bir rc aracım oldu hpi rs4 rtr3+ evo. buca da ki arkadaşlarla birlikte toplanıp gidebiliriz

selam beyler bende izmir de oturuorm her pazar bostanlı pazarının karsısındaki otoparkta toplanıyoruz gelmek isteyen olursa buyursun gelsin

arkadaşlar pınarbaşı pisti kocaman hertürlü rc için uygun fakat büyük araçlar için engel olmayan ufak tefek taşlar bizim on-road araçlarımız için dağ gibi oluyorlar ben birgün gittim araba sarsmaktan ve sarsılmaktan şaftbaşlarının civatalarını gevşetti(gerçi benimde hatam var treadlock yoktu)araba bir anlığına arkadan itişli olmuştu herneyse pınarbaşı pisti iyi güzel ama pekte rc e uygun deil açıkçası..

karşıyaka ve bostanlıdaki arkadaşlar izmirdeki bir rc grubu her çarşamba sanırsam karşıyakadaki karayılan tesislerinde toplanıp egleniyorlar üstüne mangal falan yakıp eglenceli zaman geçiriyorlar bildiğim kadarıylada oraya yeni bir pist yaptılar hem on-road hem off-road eger öyle inciraltı-pınarbaşı gelemicek arkadaşlar varsa karşıyakaya gidebilirler..
    Traxxas T-Maxx 3.3 (4907)
    Sakura Zero S Drift Mode, CC Sidewinder V2 5700kv Combo, LiPo 2s, Hpi BMW E30

Apr 2008
    Nereden Nereden
    izmir
    Yaş Yaş
    59
    Pınarbaşı Pisti dediğimiz yer gercek arabalar için yapılmış Pist.Buraya kadar tamam.O tesisin içince girişte karşıda pistin kenarında model arabalar için yapılmış özel pistte var hatta kullanıcılar için özel balkonu bile var.
    Elbette heli de uçurulabilir.

Alıntı ince999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pınarbaşı Pisti dediğimiz yer gercek arabalar için yapılmış Pist.Buraya kadar tamam.O tesisin içince girişte karşıda pistin kenarında model arabalar için yapılmış özel pistte var hatta kullanıcılar için özel balkonu bile var.
    Elbette heli de uçurulabilir.
    Pınarbaşındaki model araç pisti, model araçlar için hiç de uygun bir pist değil. Kullanıcılar için olan balkonu oldugunu da bilmiyorum. En son 1 yıl önce gitmiştim, model araç pistinin de kaldırışdığını duymuştum.

Çiğli karayılandaki tesis biraz bakımsız ancak offroad için gerçekten potansiyeli var. Kulesi vs mevcut. Onroad için ise karting pistini kullanıyorlar. Kulesiz ne kadar kullanılır bilmiyorum.
    Biri gider, biri gelir...

arkadaşlar hala daha pınabraşı pistinde araç kullanan varmı

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)