Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 11
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
24-12-2004 13:19 #1
Herkese merhabalar,
Siteye yeni kayıt oldum ve model araba işine de yeni girdim sayılır. Aslen model uçakçıyım ama arabalardan da uzak kalamadım. Uzun lafın kısası, bir Tamiya TA02 aldım, full rulman upgrade ettim, bi abimden de Novak 410 Hpc No Limit ESC buldum, taktım... Hala stock motor var üzerinde. Şimdi gelelim bu arabaya yapabileceklerimize... Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim... Amacım sokakta rahat, pistte hızlı gidebilmek. Motor olarak Team Orion Havok 11x2 uygun buldum. Sizce de iyi midir? İşimi görür mü? Nası bi pinyon ile daha iyi olur (şu an 21T pinyon var)
Teşekkürler.
Not: Bir de arabamın spur gear dişli sayısını bilmiyorum, standardı kaç dişlidir bunun bilen var mı ya da nasıl öğrenebilirim? İlla çıkarıp saydırmayın bana şimdi dişleri
-
24-12-2004 18:24 #2
ta 02 saglam yenı baslıyan ıcıın guzel bır sasedır ılk basta plastık olan altını degıstırmen yaralı olucaktırr ama soyle bır enayılık var bu ıste dırek carbon takamıyorsun cunkı ıcıınde bırlestırıcı parcalrı yok ılk basta frp denılen bır carbon tarzı baska bır parca alıyon onun ıcıındekı parcalar ısıne yarıyacak onu aldıktan sonra ıstersen bırde carbon alıyorsun tabıı bu sana bıraz pahalı gelıcek cunkı frp nın fıyatı 63 doalr artı bırde carbon ıstersen 50 da o
ayrıca saftları unıversal olanalrıyla dıfflerıde ball dıff le degıstırısen daha saglıklı olurr
ıllakı dıslı sayısını ogrenmek ıstıyorsan www.tamiyaclub.com safasından bak
veya arabayı sok uzerınde yazıyor olması lazımm oradanda bakabılrısıın
hovak alma onun yerıne team orıon rush al daha ıyı bır motor ben kullandım 11*2 sını gayet performanlı bır motor
-
24-12-2004 19:54 #3
Teşekkür ederim bilgiler için. Acaba şasiyi değiştirmenin, sağlamlıktan başka bana sağlayacağı başka ne avantajı var? Motor olarak da ekonomik ve burda bulabileceğim bi motor istediğim için havok diye düşünmüştüm ben. İnternetten sipariş olayı beni son derece kasıyo. Bekle gelsin, git gümrükte heriflerle uğraş falan... Kargo dahil olunca aşşaa yukarı burdakine yakın bi fiyat çıkıyo, o nedenle burda bulabileceğim bi motor olsun diye kasıyorum. Aslında Tamiya nın super modified motorunu alacaktım 11T ama hem 85$ burda hemde torku düşük diye istemedim...
Saygılar.
-
24-12-2004 20:29 #4
walla Uçakla Ugraşanlar bu formda az öncelikle hoş geldin.Benim tavsiyem ta02 ye eger imkaın varsa yeni bir araba bulup ona para harcaman çünkü biraz eski bir şase ama çok gsl bir şase .yapacın modifiyeler sana a liraya geliyorsa biraz daha ekleyip çok daha iyi birşeyler bulabilirsin bence Çok daha iyi olur.Bu arada Akrobasi, Trainer Genelde neyle uçuyosun
Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....
-
24-12-2004 23:15 #5
abı ısmın ne bılmıyorum ama bende 85 doalr deymez ben 10 gun ıcıcınde bır kac parca sıparısı verıcem ıstersen oraya bır motor eklerım konusuruz olmadı gumruge dahıl olmıcak benım eve gelıcek bendende gelınce alırısın olabılrı oyle
-
25-12-2004 02:10 #6
Wallaa Traxxas öyle bişey olursa süper olur, motor ve kep siparişi vericem çünkü şimdilik. Adım Tolga benim, şöyle uygun fiyatlı (25-30$) bi motor ile güzel bi kep düşünüyorum. Sen nereden getirticen? O siteden bakayım bende bişeyler..
Bu arada, Amorfy, ben Scale modeller seviyorum uçakta, şu an bir Messerschmitt 109 uçuruyorum, üstünde O.S. 61Fx makina var.
Sevgiler...
-
25-12-2004 10:46 #7
Vay gsl Alttan kanat Baya büyüktür.
Abi motor fiyatları değişiyor elsarımı ve turn e göre ama 20 $ a Team orion var yada trınıtynin 30 dolar civarı gsl motorları var 10t 12t filan .KEp fiyatları ise gerçekten uygun ama kargo normal olarak artmakta kepi türkiyeden almanda fayda var.İlk etapta arabanın temel şeylerine yönel yabancı ülkeden motoru kesinlikle al kolay gelsin.Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....
-
25-12-2004 14:44 #8
www.towerhobbies.com dan getırtecem ben oradan bak
fıyatlar genelde 20-50 doalr motor
18-23 dolarda boyanmamıs on road kepler ıcın ıstenılen fıyattır benım tleım 0533 432 89 08 ıstersen bır ara bır konusalım sonra bakarız bır hal caresıne
-
27-12-2004 01:23 #9
Traxxsas, biz getirtmiştik bişeyler TowerHobbies den, gümrüğe girmişti, almak için bayağı bir uğraşmıştık, senin sipariş nası gelcek ki eve? Yannış olmasın o konuda? Bilmediğim bişey varsa öğreneyim diye sordum. Biz 400$ lık bi sipariş getirtmiştik.
Konu mcagis tarafından (27-12-2004 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
-
27-12-2004 13:29 #10
TheVortex, buraya yazılanlara çok dikkat etmemiz gerekiyor. İllegal davranışlar bu ortamda zikredilmemeli, başımız ağrır sonra...
-
27-12-2004 17:39 #11
100 euronun altındakı sıprıslere gumruk alınmıyor vede dırek eve gelıyorr
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)