MALATYA EKİBİ-Video fotograf ve haberler
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 6570
- » Bu konuyu 3 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 3 Ziyaretçi)
Toplam 6570 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
10-02-2008 13:32 #1
2007 ilkbaharında düzenlenen THK kursuyla ben de aralarına katıldım. Daha önce uçan iki arkadaş vardı ama uçtuklarından haberim yoktu. Kurs sonrasında İnönü Üniversitesi personeli ağırlıklı olmak üzere TSK mensubu arkadaşların da katılımıyla sayımız arttı. Üniversite ve ordu dışında arkadaşlarımız eklenince biraz daha kalabalık olduk.
İki adet pistimiz var. Birisi üniversite kampüsü içinde model uçak pisti olarak planlanıp düzleştirilmiş bir alan. Henüz toprak olduğundan kışın yağmurlu havalardan sonra uçulmayacak şekilde çamur oluyor. İlerde onun da bir çaresini bulacağız umarım. Bu pistte yazın her akşam uçma fırsatımız oluyor. Mesai çıkışı uçaklarımızı alıp orada olmamız yarım saatten kısa sürüyor. Diğer pistimiz çok eskiden hava alanı olarak kullanılmış bakımsız bir pist. Her tarafını otlar kaplamıştı bize lazım olacak kadar bir bölgeyi temizletip kullanmaya başladık. Bu pist askeri bölgede olduğundan kısıtlı kullanımımıza açık. Ancak şehire yakın olması nedeniyle benim dışımdaki arkadaşların çok sevdiği bir pist.
Malatya cetvelle çizilmiş gibi iki farklı hava durumu gösteriyor. Kampüsde rüzgar yağmur fırtınadan göz gözü görmezken şehirdeki pistte iki ufak bulut ve çok sakin bir hava oluyor. Bu da hevesimizin kursağımızda kalmaması açısından avantaj. Son iki haftadır kampüs içinde çeşitli düzlükleri pist olarak kullansam da bunları dahil etmesek daha iyi olacak.
Son günlerde biraz yanlız kalsam da havaların düzelmesiyle artan sayıda modelle uçuşlarımızı sizinle paylaşabileceğimi umuyorum.
Geçmiş videolarımızın bazılarına Youtube'dan Malatya RC anahtar kelimelerini kullanarak ulaşabilirsiniz.
-
10-02-2008 15:27 #2
10-02-2008 18:48
10-02-2008 19:42
Bu konuyu pek yakında fotoğraf ve videolarla dolu görmek ümidiyle Malatya ekibini selamlıyorum.
www.gurmanbayraktar.com
-Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-
10-02-2008 20:03