MALATYA EKİBİ-Video fotograf ve haberler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6570
  •  » Bu konuyu 4 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 4 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6570 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 329 Sayfadan BirinciBirinci 1234561853103 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    1- O odalara rağmen sizi kedi yavrusu gibi ensenizden tutup paspasın üzerine bırakmıyorsa, eşiniz çok muhterem bir hanım

2- Objektifin önüne geçip duracak bir ademoğlu yokmuydu Metin Bey?

Sevgiler...
    Volkan Övün

Alıntı volkan_ovun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- O odalara rağmen sizi kedi yavrusu gibi ensenizden tutup paspasın üzerine bırakmıyorsa, eşiniz çok muhterem bir hanım

2- Objektifin önüne geçip duracak bir ademoğlu yokmuydu Metin Bey?

Sevgiler...
    Evde bu kadar dağıtamıyorum malesef. Bir odanın bir kısmı arasıra dağılıp toplanıyor. Ama THK dan aldığım kiti aylarca masanın üstünde tuttuğumda pek bir sesi çıkmamıştı

Bodrumda yanlız çalışıyorum ara sıra kediler giriyor camlardan. Yazın ise akrep ve örümcekler ağırlıkta. Bir kere de fare gördüm. Biri olsa da poz verse derseniz o da mümkün değil orada ayakta duracak yer yok malesef

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bodrumda yanlız çalışıyorum ara sıra kediler giriyor camlardan. Yazın ise akrep ve örümcekler ağırlıkta. Bir kere de fare gördüm. Biri olsa da poz verse derseniz o da mümkün değil orada ayakta duracak yer yok malesef
    Ahh, özür dilerim iyi ifade edememişim.. Bu günkü uçuşlarınıza ilişkin fotoğrafları kasdetmiştim.

Sevgiler...
    Volkan Övün

Alıntı volkan_ovun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahh, özür dilerim iyi ifade edememişim.. Bu günkü uçuşlarınıza ilişkin fotoğrafları kasdetmiştim.

Sevgiler...
    Volkan bey aklım odada kaldı o yüzden biraz şartlanmış olarak okudum mesajınızı.
    Vardı dediğiniz gibi geçin bakayım arabanın arkasına dedim ve toplu resim çektim. Ama kameranın ayarını yakın çekimde unuttuğum için çok bulanık çıktılar. O yüzden yüklemedim. Bugün motor stop etmedi ama kamera iyi sorun çıkardı. Yarın az kişi olacak ama bu sefer dikkatli olup görüntü işini halledeceğim

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    37
    Bugün uçuş varmıydı hocam? gittinizmi uçuşa?

Bugün dünden (aslında geçen haftalardan) kalma havadan video kayıt eylemini gerçekleştirmek üzere iki kişilik bir ekip oluşturduk. havuzun önündeki yola gittik. Herzamanki gibi bir deneme uçuşu sonrası kamerayla kayıt yapacaktık. Havalandık iki tur attık tamam dedik inelim kamera takalım. Pisti ortaladım, pist başındaki çalıların az üstünden geçip erken tekerlek koyacak şekilde süzüldü. O anda güm diye bir ses geldi. Pist başının bize uzak köşesinde duran çöp konteynerine göbekten girdik. İkimiz de şaşırdık kaldık çünkü görüntüye göre en az 2 metre daha beriden piste girmesi gerekiyordu. Olay yeri incelemede ilk temas spinnerden gerçekleşmiş gibi sonra egzoz vurmuş ve kırılmış daha sonra sağ kanat vurunca olduğu yere yığılmış kalmış. İki parça gövde ve iki parça kanat olmak üzere toplam dört büyük, onlarca küçük parça bir araya getirilerek sizler için görüntülendi. İlk fotografta gördüğünüz devrilmiş konteyner zaten öyleydi. Vurup da devirdik sanmayın. Enkazın arkasında katil konteyner ve çalıların bir kısmı görülüyor. İkinci fotograf konteynere vurduğumuz tarafı gösteriyor. Sol orta tarafta mavi kaplamalı hücum kenarının boyalarını, yerde kırıntıları görebilirsiniz.
    Kısa süren ve keyif kaçıran bu olaydan sonra gidip Piper ile uğraştık. Motorun verimliliği yüzümüzü güldürdü. Arising star'ın cesedini de rahmetli Eagle'ın kutusuna doldurduk.
    Gözünüz aydın atölyede yer açılmaya başladı
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Alıntı saydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün uçuş varmıydı hocam? gittinizmi uçuşa?
    Bizi yanlız bıraktın başımıza neler geldi
    Arising star yedek parçası lazım olursa haberim olsun

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Geçmiş olsun Metin bey. Pistin eni iniş için oldukça dar geliyor sanırım, videoların birinde gördüğümü hatırlıyorum.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Alıntı PATO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Metin bey. Pistin eni iniş için oldukça dar geliyor sanırım, videoların birinde gördüğümü hatırlıyorum.
    Evet biraz dar ama yine de o kadar uzakta kalmış olmasına şaşırdık. Artık inişlerde uçağı pist üstüne gelene kadar kendime doğru getireceğim.

c/z c/z - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Ziyaretci
    Fotoğrafı görünce çok üzüldüm. Onca emek.
    Neyse , Piper Cub' a ağırlık vermenize çok sevindim

Elimde bir trainer olunca yeni başlayan birine kolaylıkla verip aşılıyordum. Hala kuyruğu duruyor. Gövde de dağılmadı çok zayıf yapıştırdığım yerlerden kopunca sağlam kaldı. Kanat kullanılacak gibi değil. Köpükten daha büyük bir kanat kesip kamera ve eğitim amaçlı birşey yapabilirim belki.

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    37
    Hocam çok geçmiş olsun.Modelciliğin cilvesi kırımlar.Uçak havadayken bize doğru gelirken görüntü derinliğini kaybetmek çok kolay.Yani bazen bir nesnenin uçağın önünde olduğunu düşünüp o şekilde hareket ettiğimizde bu tür durumlar ortaya çıkabiliyor.Neyse her bitiş yeni bir başlangıç demektir.Sağlık olsun.

Alıntı saydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam çok geçmiş olsun.Modelciliğin cilvesi kırımlar.Uçak havadayken bize doğru gelirken görüntü derinliğini kaybetmek çok kolay.Yani bazen bir nesnenin uçağın önünde olduğunu düşünüp o şekilde hareket ettiğimizde bu tür durumlar ortaya çıkabiliyor.Neyse her bitiş yeni bir başlangıç demektir.Sağlık olsun.
    Sağol Savaş hocam.
    Acaba ustalar bu işi nasıl hallediyor. Uçağın göründüğü yer ile gerçekten olduğu yer arasında farkı kaldırmak için ne yaptılar acaba.
    Çöp bidonuna giden uçağın çöp bidonuna gittiğini çarpmadan önce anlıyorlardır.

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Malatya - Elazığ
    Yaş Yaş
    27
    MalatyaRC'ye selamlar....
    Metin Bey, Hain çöp kutusuna malesef bişey olmamış, kötüler her zaman daha şanslı oluyor Bu arada hala asvalt pist arayışındayım. Utanarak açıklayayım, üniversiteye bir türlü gelme imkanım olmadı. Bu hafta niyetlendim fakat sizin pistin çamurlu oldugunu okudum mail grubundan. Elektrikli makineler için asvalt veya beton pist nereden bulalım. Ben bir iki haftadır Yeşiltepe'ye gidiyorum. Mezarlığın az ilerisinde uçuyorum. Bazen rüzgar problem çıkarıyor. Ama hala inişile ilgili ciddi problem yaşıyorum. Bu haftaki videonun linkini veriyorum. Selamlar Görüşmek Üzere.

http://www.youtube.com/watch?v=y45cxJwfusY
    Çağlar Üzel - Elektrik Elektronik Mühendisi

STATIK LOCHEED MARTIN F16B 1/72 Revell

Elektrikli için yeterince geniş alanlar var. Sadece adı pist değil. Benim yakıtlı uçurduğum yerlerde elektrikli çok rahat uçar. Yolun düşerse bekleriz.

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    37
    Merhaba Çağlar sen Malatya Anadolu Lisesinden mi mezunsun?Ben orda çalıştımda isim tanıdık geldi.Model olarak nelerin var?

Güzel looplar atmışsın. Anahtar kelimelere "RC" eklersen arayınca kolay bulunur.

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Malatya - Elazığ
    Yaş Yaş
    27
    Savaş Hocam, 1995-2000 arasında Malatya Anadolu Lisesinde Okudum, Bir dönem dersime de geldiniz. Elimde sadece bir uçak var, Cem Abinin ilk yaptığı çaylak modeli var videoda onunla uçuyorum zaten. Bununla uçmayı bi öğrenebilsem sizler gibi daha profesyönel makinelere geçebilirim, Sizde RC araba da var sanırım.

Metin Bey loopları veğendiğinize sevindim teşekkürler

Selamlar Saygılar...

Oct 2006
    Nereden Nereden
    Malatya
    Yaş Yaş
    37
    Resimde tanıdık geldi zaten.Şimdi daha iyi hatırladım.Senin kardeşinde oradaydı. Baya zaman oldu.Fıratta ne okuyorsun?Cem abi dediğin arkadaş malatyadamı? Ben yakıtlı trainer,funstar birde off road var.Güzel bir hobi,ilgilenmene sevindim.

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Malatya - Elazığ
    Yaş Yaş
    27
    Savaş Hocam Fıratta Elektrik Elektronik Mühendisliği okuyorum , okul uzayınca Elazığ'da çalışmaya başladım. Bir tek pazar günüm boş, onda da elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışyorum. Havalar düzelsin birlikte uçarız inşallah, görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
    Selamlar

• Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 4 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 4 Ziyaretçi)