MALATYA EKİBİ-Video fotograf ve haberler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6570
  •  » Bu konuyu 4 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 4 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6570 adet sonuctan sayfa basi 6.141 ile 6.160 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 308 Toplam 329 Sayfadan BirinciBirinci ... 208258293305306307308309310311323 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Nereden Nereden
    İzmir (Tatilerde Malatya)
    Bülent hocamla çıkın
    Geçici olarak servis dışı...

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koray 29 Mart akşamı televizyon programı önerdiler. Çıkalım mı beraber?
    Olur Hocam sizinle olduktan sonra...

Alıntı RC_Cankat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bülent hocamla çıkın
    Dehidral fazla gelir çıkamayız.

Alıntı Chopper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur Hocam sizinle olduktan sonra...
    Eyvallah güzel bir tanıtım videosu çekelim. Senin FPV videolarından da bölümler koyarız.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Olur hocam

Hocam low pass bekliyorum

Kora video bir tane çekmişim o da pek bir low sayılmaz. Düzgün basamadık düğmesine anlaşılan. Foto var birkaç tane. Manzara türünden
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

bu günün anlam ve önemi. Koray yarın mutlaka gel çok ilgini çekecek işler yapacağız
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Ok hocam, bende camurluklari saglamca monte ettim alttarafi siyah kapladim. Artik kanat cikar camurluk cikmaz

Resimler cok guzel cikmis bu arada.
    Konu Chopper tarafından (12-02-2012 Saat 07:36 ) değiştirilmiştir.

Herkeze günaydınlar.
    Bodrumrc/sim adresindeki DVD arşivi elinde olupta paylaşmak isteyen var mı ?

Yüksek hızda sınırsız bağlantım var torrent te olabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim. (Sim kumandam geldi bir haftadır kenarda yatıyor.)

Bana uğrayabilirseniz hallederiz. Tüm arşiv olmasa da hatırı sayılır oranda var elimde. 3 DVD veya eşdeğeri bellek yeterli.

Metin Bey herşey yolunda gitti RFG4 sorunsuz çalışıyor.
    İlginiz için çok teşekkür ederim.

Hocam uçağın üzerine monte edilen buji ısıtıcıları sürekli mi çalışıyor yoksa motorun ilk çalışmasında mı etkili. Sürekli çalışacaksa motor performansını da artırır. Eğer sürekli çalışan bi düzenekse benim JBA 91 AR ye böyle bişey düşünüyorum.

Birde bu motorun uçakları 4,3-5 kg bunlara high tork servo mu gerekir?. Standart servolar (3 kg torklu)iş görür mü?.teşekkürler
    Konu Chopper tarafından (15-02-2012 Saat 13:17 ) değiştirilmiştir.

Alıntı izzetguntalaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin Bey herşey yolunda gitti RFG4 sorunsuz çalışıyor.
    İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Güle güle kullanın

Alıntı Chopper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam uçağın üzerine monte edilen buji ısıtıcıları sürekli mi çalışıyor yoksa motorun ilk çalışmasında mı etkili. Sürekli çalışacaksa motor performansını da artırır. Eğer sürekli çalışan bi düzenekse benim JBA 91 AR ye böyle bişey düşünüyorum.

Birde bu motorun uçakları 4,3-5 kg bunlara high tork servo mu gerekir?. Standart servolar (3 kg torklu)iş görür mü?.teşekkürler
    Koray sürekli çalışmazlar. Bazıları yarım gazın altında çalışacak gibi bir alıcı kanalı kullanarak çalışır. Bazıları kumandadan aç kapa çalışır. Bazıları düğmelidir manuel çalışır. Eğer motor cowling içinde çok biçimsiz şekilde durmuyorsa on board ısıtıcıya gerek yok.

Tamam gerek yok o zaman. Servolara ne diyorsunuz?

Standart servolar yeterli olur bence. Hareketli yüzeylerin alanı ve uçağın hızı önemli.

Standart servolar yeterli olur bence. Hareketli yüzeylerin alanı ve uçağın hızı önemli.
    Tamamdır hocam, bu arada FPV de deneme amaçlı koordinatlar hazır. Gözlem evi, yüzme havuzu, güzel sanatlar ve öğrenci atolyesi 100 m irtifa 45 km hız.

Şu havalarda güzelleşsin artık
    Konu Chopper tarafından (16-02-2012 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.

Öğrenci atölyesi riskli olabilir. Şöyle gözümüzün önündeki noktalar olsun.

Öğrenci atölyesi riskli olabilir. Şöyle gözümüzün önündeki noktalar olsun.
    Rotayı yakına çektim. İnşallah bu sistem göbek yapmaz

Diğer taraftan;

Elimde 60 ar cm uzunlukta, 28 cm eninde, 3,5 cm kalınlığında 4 parça Clark Y tarzı kesilmiş strafor kanat var, bunlarla çift kanatlı uçak mı yoksa geniş kanatlı bişey mi yapsam acaba?
    Konu Chopper tarafından (16-02-2012 Saat 15:03 ) değiştirilmiştir.

Koray onlarla geniş kanatlı bir planör olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 4 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 4 Ziyaretçi)