Zx Small Block 15 Sahİplerİ LÜtfen Yardim
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 6
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
18-02-2008 00:48 #1
Selamlar
Zx Small Block 15 Motoru Olan ArkadaŞlara Sorularim Var. Msnlerİnden Benİ Ekleyebİlİrİlerse Çok Sevİnİrİm.
ersays@hotmail.com
-
18-02-2008 00:52 #2
Sorunuda Yazayim Barİ. Hollandadan Bİ Sİteden Serpent 835 İme Bu Motoru Aldim Ve Bana Mega 12 Egsoz Ve Manİfoldunu Tavsİye Ettİler Onuda Aldim. Ama Manİfoldun Motora BaĞlanin Ucunda Sİlİkonuda Taksam BoŞluk Var. Bu Normal DeĞİl. Yenİ Bİr Manİfold Almaliyim Sanirim. Nereden Alirim Soracaktim.
Yada Zx 15 Sahİplerİne Soracaktim Nereden Aldiniz Dİye.
-
18-02-2008 00:59 #3
ben 710 umda zx 12 kullanıyorum fena bır motor degıldır dogru bır karar vermıssınız
manıfolt ve motor bırlesım yerıne sıyah bır conta ıle tam olarak oturması lazım sızde neden bu sekılde bır sorun var yanı sılıkon conta buyuk geldıgı ıcınmı oturmuyor
sayet oturmama gıbı problemı varsa buradakı sılıkon contayı takmayıp onun yerıne kece takmanızı onerırım zaten bellı bır sureden sonra oradakı sılıkon conta yırtılıp ezılıp buzulup gorevını tam olarak yerıne getıremıyor bu yuzdende mega packlerın ıcınde 1-2 tane yedek cıkar
-
18-02-2008 01:05 #4
manifoldun içinden çıkan orjinal lastikle boşluk oluyor resmen sallanıyor boşluk var zaten o silikon lastikte yırtıldı. siz bunun yerine ne önerirsiniz ince detay lütfen?
aracı zaten aldığımdan beri 2 senedir doğru düzgün kullanamadım.
sürekli stop ediyor ve en sonunda anladımki oradan ediyor. tam gazla kalkınca 5 seferin birinde stop ediyor. bir dengesizlik var ve sanırım burdan.
-
18-02-2008 01:31 #5
size keçe öneririm
dogru duzgun kullanamamanızında sorun noktası sanırım burası buradan kacan egzoz dumanı egzoz ın ıcınde yeterlı basınc olusturamıyor ve dogal olarak benzın pompalamakta zorluk cekıyor vede sız aslında normal gıbı gorunen ayarllarınız aslında fakır karısıma donuyor
ayakkabıcılarda satılan bır magzemeydı sanırım bayagı bır kısı kullanıyor kece dıye gecıyor kola erımıyor problem cıkarmıyor
-
18-02-2008 04:12 #6
ever akradas doru soluyo bendede zx12 var baska contayla ısı hallettım sıyah olan biraz bosluk bırakıyor baska conta alıp takarsan hallolur
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)