arkadaşlar aranızda yeniyim öncelikle kendimi tanıtayım...ismim volkan
istanbul caddebostan barlar sokağında tattoo(kalıcı dövme) işiyle meşgulüm ..
hafta sonları ve boş zamanlarmı değerlendirmek amaçlı rc işine merak sarmış durumdayım..ancak her arkadaşın yaşadığı başlangıç sorununu yaşıyorum..benzinli bir araçla ilgilenmenin başlangıç için zor olacağını ve beni rc işinden soğutacağını düşündüğümden elektirkli bi araçla başlamak istiyorum...daha sonra benzinliye geçerek organizasyonlara katılmak daha mantıkllı sanırım...
forumu incelediğim kadarıyla tt-01 başlangıç tavsiye aracı ancak ileriye yönelik tatmin etmeme durumu söz konusu ...tb-02 içinde bikaç parçada yaşanacak hassasiyet sorunu var diye okudum yani vidaların yalama olması yada kırılması gibi.
ta-05 inde gayet ii bi araç olduğu konusunda yorumlşar var...
tabiki asıl olan ihtiyaçlar veya heveslerdir herkeste oluşabilecek hırs bendede oluşacaktır muhtemelen yani drift ve hız...her ikisini istememin mümkün olamadığını biliyorum gerekirse 2 araç yapıcam zaman içinde...elektirkli araçlar ne kadr tatmin eder pek bilemicem aama başlamaya değer bi hobi bence...
şimdi sizlerden bana tavsiyede bulunmanızı rica ediyorum hem işin içine beni çekecek hemde olaydan zevk almamı sağlayacak..
burda alışveriş yapacak yer öneremiyeceğinizi biliyorum özelden önerebilirseniz sevinirim...
tavsitye edeceğiniz ararç illede bu iki araç olmaya bilir..tüm tavsiyelere açığım..yanında almam gereken parçalarla tavsiye ederseniz beni mesud edersiniz(servo,kumanda,hız kontrol vs..).....şimdiden çok teşekkürler...