Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 10
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
-
05-03-2008 19:52 #1
Selam,
Bana herkez tamiya ta 03 ü ve 05 i tavsiye ediyor.Ben bu iki araba arasında kaldım.Benim istedigim guzel bir DRİFT aracı.05 in motorunun arkada oldugunu ogrendim bu drift icin dezavataj ama ginede daha iyi ozellikleri olabilir.
Evet önerilerinizi bekliyorum...SATILIK! 4WD EVOLUTİON HASAR YOK
CITROEN CAP
HASAR YOK!!!
ALMAK İCİN PM ATIN!!!
-
05-03-2008 20:21 #2
05 in motoru ortada.Güç aktarımı 50 ye 50 oranında.Eğer drift aracı arıyorsanız tabikide ta-03 almalısın.Motoru önde,bu drift için büyük bir avantaj.03 le drift o kadar kolayki,03 ü doğru ayarlarda drift yaptırmak 1-2 kerelik sürüş ve çalışma gerekiyor.Ancak 05 daha çok yönlü ve modern bir araç.Driftin dışında daha zevk verir.

-
05-03-2008 20:38 #3
size özelden msj attım konu hakkında
StreetJam Ota-R3X - Keyence Tachyon PK - Keyence Luxon KG 7.5T (StreetJam Edt.) - Sanwa SRG-BL - SpeedPower 6500mah 65 C - Sanwa Exzes Plus 2.4DSSS
rc-prinsdrift.blogspot.com
-
05-03-2008 21:29 #4
kafa karıştırmak gibi olmasın ama Tb-02 diyorum ben
Çünkü Tb-02'in şaftlı olması avantaj,kısmen bozuk zeminlerde de kullanabilirsin,küçük taşlar,kayışlar için sorun olabilir.
Tamiya TB-02 Nismo Skyline(Drift Mod)
HPI E-SAVAGE GT TRUCK BODY
Tamiya Race Touareg CC-01 Chassis
-
05-03-2008 23:21 #5
cyclone s derim kafanı karıştırmak gibi olmayacaksa. oldukça hafif araç. ağırlık dağılımı ön arka %50-%50. fazla fazla her türlü ayarı yapabiliyorsun. kayışlı araç, seri araç.21tane rulman var araçta, yağ gibi gidiyor. kayışın bi eksi kısmını göremedim ben seriliği dışında. alışılagelmiş bir kayış minicik çakılda kopar inancı var, anlam veremiyorum buna. nitekim cagatayhh sen de tanıksın bu arabaya
StreetJam Ota-R3X - Keyence Tachyon PK - Keyence Luxon KG 7.5T (StreetJam Edt.) - Sanwa SRG-BL - SpeedPower 6500mah 65 C - Sanwa Exzes Plus 2.4DSSS
-
05-03-2008 23:46 #6
benlen poleniğine girme hocam :p şaka bi yana doğrudur tabi sen kullanıyosun çok daha iyi bilirsin
ki dediğin gibi gördüm aracı gayet iyiydi,sadece Tamiya fan'ı olarak Tb-02 önerdim...Cyclone'un başarıları ortada zaten,bişe demeye gerek yok
-
05-03-2008 23:56 #7
yok hocam senlen polemik değildi amacım. ama yazdığım mesajı okudum da, polemik havası olmuş hakkaten
ama genel bi yargı var kayış kopuyor diye, yok öyle bişey, medyanın abartısı
çağatay'ım aracım yatıyo valla kuzular gibi, en son işte o gün zen varken yere değdi, 6. mı 7. mi ne yere değişiydi zaten, son değişi oldu o da zamansızlıktan. şimdi yolcu ediyorum aracı ilanlarla
-
06-03-2008 00:10 #8
yani evet biraz abartılıyor bazen,ki zaten çok büyük bir sorun olsa bu kadar kişi kullanmazdı sanırım
evet ya satıyomuşun gördüm ilanı,başka bi araca geçiş filan mı yoksa bu satışın nedeni ?
-
06-03-2008 00:55 #9
tamamen kullanmaya zaman bulamamak çağataycım. ders çalışıyorum aklıma takılıyor kullanamıyorum diye. düşünsene elinin altında bi canavar var hazır,ama kullanacak zamanın yok
başımı kaşıcak zamanım yok, yavruma dokunamıyorum. nasip olursa artık yaza para biriktirir alırım bi tane. ama şu an için hayatımdan çıkması lazım, sınavlara konsantre olamıyorum. zaten yaz için bi tane Cyclone Black Edition aldım, teyzeoğlunda, yollama dedim zaten elimdekini kullanamıyorum diye
Cyclone denen meretin pro'luğunu gördükten sonra şaşmadım Cyclone'dan. o araç kit üstelik, onu doldurmak için de para lazım.
-
06-03-2008 02:47 #10
bende ikisindende var.ikisi arasından normal kullanım için kesinlikle ta05.hiç drift yapmadım birşey diyemiyecem o konuda.ta03 den söktüğüm elektronik aksamı ta05 e taktım.yol tutuş ve performans farkı var arada.o kadar kullandım şimdiye kadar birkere araya taş sıkıştı.bence bu problem değil.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)