Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 1124
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 1124 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
14-03-2008 23:37 #1
Arkadaşlar selamlar;
Yarış kural ve saatleri konularımız gereksiz meşguliyeti ve amacı dışında kullanımın engellemek amacı ile kapalıdır. Bu konular ile ilgili yorum ve önerilerinizi bu başlık altında dile getirebilirsiniz. Bu başlık altında listelerimizi önceden oluşturabilir, saat ve tarihlerde düzenleme yapılmasını önerebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz. Konu kirliliğini önlemek ve aradığımıza daha kolay ulaşabilmek amacı ile yarış için yeni konular açmamaya özen gösterirsek hepimiz için daha faydalı olur kanaatindeyim.
Herkese saygılar sevgiler...
-
15-03-2008 13:07 #2
peki abı gp ıle ep ler karısık mı yarısacak yoksa ep ler bir gp ler bir olarak mı.
-
15-03-2008 14:49 #3
Selamlar
Ep ve gp kategorileri ayrı olarak yarışacak. Yarış kuralları konusu açıldı Antalya başlığı altında.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=25914
-
16-03-2008 19:54 #4
Arkadaşlar tek kelimeyle süpperdi herşey bugün. İlk yarış denememiz olmasına rağmen herşey mükemmeldi. Rekabet doruktaydı. Bu tecrübe için Sadullah ve Cenk arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...Yarış sonuçları ve dereceler Konu ile ilgili başlık altında bildirilecek. Ancak kesin olan birşey oda 1.liği alan arkadaşımız Cenk (Genesis) idi. Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor
. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin
. İşin şakası bu ama yinede herkese tavsiyem mutlaka gelip bu tecrübeyi yaşayın. İyiki bende varım demezseniz ben bu işi bırakırım.
-
16-03-2008 23:19 #5
herkese selamlar, bugün gerçekten çok güzel ve kalabalık bir buluşma geçirdik. uzun zamandır beklediğimiz bir gündü. tabiki bu yorumları yapmam tamamen duygusal nedenlerden ( yoksa bugünkü yarışı kazanmayla falan ilgisi yok yani
)
yok gerçekten şaka bi yana, daha önce yazdıklarımın artniyetli olmadığını bugün görmüşsünüzdür. pisti ilkdefa gördüm, gerçekten zevkli ve çokta basit değil. yapımında emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Hem pilotajı geliştirmek, hemde rekabeti arttırmak adına düzenlediğimiz yarış herşeye değerdi. Önümüzdeki günlerde tur sayılarının ve katılımın artacağını düşünüyorum. Aşırı önemli olmamakla birlikte gözüken tek sorun pistteki toz, ama bunu Cenk abimizin getirmiş olduğu gibi büyük 3-4 fırça ile yarıştan 30 dk önce buluşarak gidermek kolay.
Resimler ve videolar Sadullah abi dışında kimde var bilmiyorum ama sabırsızlıkla o görüntüleri bekliyoruz.
Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...¯¯`°²GéNéS!S²°΄¯¯
-
17-03-2008 07:57 #6
-
17-03-2008 08:38 #7
eski sanayi GP'sini McLaren'den cenk Hamilton kazandı..
emeği geçen herkese başta sayın sadullah ve cenk ağabeylere teşekkürler.
sezonun ilk yarışını çaylak cenk hamilton kazanırken kazanan kazanamayan herkesın keyıflı bır pazar gunu gecırdıgını dusunuyorum..daha buyuk katılımlı yarışlar gecırmek dılegı ıle herkese ıyı haftalar..
-
17-03-2008 08:44 #8
. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor
. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:
Merhaba...
Sevgili Aytun kardeşim...
Sözü geçen arkadaşımızı kazanmanın yollarını arayalım.Onu dışlamayıp aramıza alalım.Tek tarihli günlerde ben kurs vereyim,çift tarihlilerde sen kurs ver.Böylece oda genesis,görkem,sen ve aytal gibi kullanmaya başlayabilsin.
Senden ricam bu arkadaşı kazanmaya çalışmak.
Herşeyden önce dün yarışmaya girme cesareti gösteren herkese sonsuz teşekkürler.Çok zevkli bir gün oldu...Organizasyonu yapan Yücel ve Sadık kardeşede teşekkürler...
-
17-03-2008 09:04 #9
http://www.hobbyrc.com/forum/attachm...1&d=1205737406
İşte klasman...
-
17-03-2008 10:09 #10
16 mart genel klasman sonucları
1.ETAP KATILIMCILARI
aytal, bilal, cenk korkutur, selman, engin
1.ETAP SONUCLARI
1:engin :22 tur
2:cenk korkutur :11 tur
3:aytal :10 tur bu arkadaslarımız finale yükselmistir
2.ETAP KATILIMCILARI
ali, cenk(genesis), görkem, kenan
2.ETAP SONUCLARI
ali ve kenan arkadaslarımız yarısa katılamadıkları icin elenmis cenk ve görkem direk finale yükselmistir
FİNAL ETABI KATILIMCILARI
engin cenk korkutur aytal cenk(genesis)
FİNAL ETABI SONUCLARI
1.genesis:32 tur
2.görkem:30 tur
3.engin:29 tur
4.aytal:27 turHPİ SUPER NITRO RS4 / SUPER RS4 / HPİ E10 / DUCATI 999R MOTOBİKE / mini-z AWD
E-REVO BRUSHLESS
-
17-03-2008 10:57 #11
Gercekten guzel bır gundu tabi benim arac kırım yasadı. Yinede zevk aldım. Pist içinde tesekkurler abilerime.
-
17-03-2008 11:15 #12
Baştan sona çekişmeli geçti.Özellikle final çok güzeldi...Engin ve Genesis(cenk ler karışmasın)hoş turlar attı...Dünki yarış hızdan daha çok masa çalışmasını iyi yapabilen rc'nin daha başarılı olacağının kanıtı da oldu...
Tek gördüğüm eksik frekanslarla ilgili...Herkesin yedek bir frekansı olması bu sorunuda çözecek inancındayım...
Daha hızlı yarışlara...
-
17-03-2008 11:55 #13
-
17-03-2008 12:00 #14
merhaba...
sakın üstüne alınma...Konuyu üzerine alması gereken aldı...Canımı sıkmayın haftaya görüşürüz diye sabah gelip arabayı Cenk'e bakıma verdi...Buda gösteriyorki biraz yeteneksiz ama anlayışsız değil Aytun...
Lonny gelmediğin için sanada baskı yapardık ama bir kerelik olur artık...
-
17-03-2008 12:13 #15
-
17-03-2008 14:09 #16
Evet Geçen haftasonu bu hobiye başladım başlayalı gördüğüm ilk yarışdı.Ve muazzam eğlenceliydi. Rc nin gelişmesinde sevilmesinde emeği geçen başda Cenk ve Sadullah abe olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.
Haftasonu çok çekişmeli eğlenceli geçmesine rağmen gördüğüm kadarıyla hiç kimsenin aracında ciddi bir kırılma olmadı.Sadullah abeninde ilettiği gibi frekansları bir yoluna koyarsak çok daha sorunsuz yarışlar göreceğimizi düşünüyorum.
Super Nitro Rally&Team Orion
-
17-03-2008 15:45 #17
Gerçekten model arabalarla yarışmak inanılmaz keyifli. 2008 Türkiye Şampiyonası için kayıtlar alınmaya başlamış. Bence tecrübelerinizi orada konuşturmanız lazım. Kayıt için model org tr sayfasına bakın.
-
17-03-2008 16:34 #18
merhaba...
Yağız damarıma bastın.Tam sezonda yarış yapılıyor.İşlerden vakit olmazki.Ama 2 yıl içinde olacak...
-
17-03-2008 16:46 #19
-
17-03-2008 23:07 #20
bu hafta sonu bende gelmeyi planlıyorum
su rs4 un pasını almam lazım once 
hazır bizimkiler ankaraya gitmisken bi kac parca getirticem sınavlar baslamadan stres atmam lazım
Vxl...
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)