Haydi Yarışa!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 1124
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 1124 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 57 Sayfadan 12341651 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    40
    Arkadaşlar selamlar;
    Yarış kural ve saatleri konularımız gereksiz meşguliyeti ve amacı dışında kullanımın engellemek amacı ile kapalıdır. Bu konular ile ilgili yorum ve önerilerinizi bu başlık altında dile getirebilirsiniz. Bu başlık altında listelerimizi önceden oluşturabilir, saat ve tarihlerde düzenleme yapılmasını önerebilir, sorularınızı yöneltebilirsiniz. Konu kirliliğini önlemek ve aradığımıza daha kolay ulaşabilmek amacı ile yarış için yeni konular açmamaya özen gösterirsek hepimiz için daha faydalı olur kanaatindeyim.
    Herkese saygılar sevgiler...

peki abı gp ıle ep ler karısık mı yarısacak yoksa ep ler bir gp ler bir olarak mı.

Feb 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    40
    Selamlar
    Ep ve gp kategorileri ayrı olarak yarışacak. Yarış kuralları konusu açıldı Antalya başlığı altında.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=25914

Feb 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    40
    Arkadaşlar tek kelimeyle süpperdi herşey bugün. İlk yarış denememiz olmasına rağmen herşey mükemmeldi. Rekabet doruktaydı. Bu tecrübe için Sadullah ve Cenk arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...Yarış sonuçları ve dereceler Konu ile ilgili başlık altında bildirilecek. Ancak kesin olan birşey oda 1.liği alan arkadaşımız Cenk (Genesis) idi. Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin. İşin şakası bu ama yinede herkese tavsiyem mutlaka gelip bu tecrübeyi yaşayın. İyiki bende varım demezseniz ben bu işi bırakırım.

Oct 2006
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    30
    herkese selamlar, bugün gerçekten çok güzel ve kalabalık bir buluşma geçirdik. uzun zamandır beklediğimiz bir gündü. tabiki bu yorumları yapmam tamamen duygusal nedenlerden ( yoksa bugünkü yarışı kazanmayla falan ilgisi yok yani )
    yok gerçekten şaka bi yana, daha önce yazdıklarımın artniyetli olmadığını bugün görmüşsünüzdür. pisti ilkdefa gördüm, gerçekten zevkli ve çokta basit değil. yapımında emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. Hem pilotajı geliştirmek, hemde rekabeti arttırmak adına düzenlediğimiz yarış herşeye değerdi. Önümüzdeki günlerde tur sayılarının ve katılımın artacağını düşünüyorum. Aşırı önemli olmamakla birlikte gözüken tek sorun pistteki toz, ama bunu Cenk abimizin getirmiş olduğu gibi büyük 3-4 fırça ile yarıştan 30 dk önce buluşarak gidermek kolay.
    Resimler ve videolar Sadullah abi dışında kimde var bilmiyorum ama sabırsızlıkla o görüntüleri bekliyoruz.
    Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere...
    ¯¯`°²GéNéS!S²°΄¯¯

Alıntı aytun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tek kelimeyle süpperdi herşey bugün. İlk yarış denememiz olmasına rağmen herşey mükemmeldi. Rekabet doruktaydı. Bu tecrübe için Sadullah ve Cenk arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler...Yarış sonuçları ve dereceler Konu ile ilgili başlık altında bildirilecek. Ancak kesin olan birşey oda 1.liği alan arkadaşımız Cenk (Genesis) idi. Kendisini ayrıca tebrik ediyoruz. Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin. İşin şakası bu ama yinede herkese tavsiyem mutlaka gelip bu tecrübeyi yaşayın. İyiki bende varım demezseniz ben bu işi bırakırım.

gelemiyen bir benmiydim? eywah eywah..
    -----------------------
    Çoook Uzaklardan İzliyor...

eski sanayi GP'sini McLaren'den cenk Hamilton kazandı..
    emeği geçen herkese başta sayın sadullah ve cenk ağabeylere teşekkürler.
    sezonun ilk yarışını çaylak cenk hamilton kazanırken kazanan kazanamayan herkesın keyıflı bır pazar gunu gecırdıgını dusunuyorum..daha buyuk katılımlı yarışlar gecırmek dılegı ıle herkese ıyı haftalar..

Feb 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    32
    . Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:

Merhaba...
    Sevgili Aytun kardeşim...
    Sözü geçen arkadaşımızı kazanmanın yollarını arayalım.Onu dışlamayıp aramıza alalım.Tek tarihli günlerde ben kurs vereyim,çift tarihlilerde sen kurs ver.Böylece oda genesis,görkem,sen ve aytal gibi kullanmaya başlayabilsin.
    Senden ricam bu arkadaşı kazanmaya çalışmak.

Herşeyden önce dün yarışmaya girme cesareti gösteren herkese sonsuz teşekkürler.Çok zevkli bir gün oldu...Organizasyonu yapan Yücel ve Sadık kardeşede teşekkürler...

Feb 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    32
    http://www.hobbyrc.com/forum/attachm...1&d=1205737406

İşte klasman...
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    • Dosya tipi: jpg Resim.jpg‎ (105,9 KB (Kilobyte), 269x kez indirilmiştir)

Jun 2007
    Nereden Nereden
    ANTALYA
    Yaş Yaş
    22
    16 mart genel klasman sonucları
    1.ETAP KATILIMCILARI
    aytal, bilal, cenk korkutur, selman, engin
    1.ETAP SONUCLARI
    1:engin :22 tur
    2:cenk korkutur :11 tur
    3:aytal :10 tur bu arkadaslarımız finale yükselmistir
    2.ETAP KATILIMCILARI
    ali, cenk(genesis), görkem, kenan
    2.ETAP SONUCLARI
    ali ve kenan arkadaslarımız yarısa katılamadıkları icin elenmis cenk ve görkem direk finale yükselmistir
    FİNAL ETABI KATILIMCILARI
    engin cenk korkutur aytal cenk(genesis)
    FİNAL ETABI SONUCLARI
    1.genesis:32 tur
    2.görkem:30 tur
    3.engin:29 tur
    4.aytal:27 tur
    HPİ SUPER NITRO RS4 / SUPER RS4 / HPİ E10 / DUCATI 999R MOTOBİKE / mini-z AWD

E-REVO BRUSHLESS

Gercekten guzel bır gundu tabi benim arac kırım yasadı. Yinede zevk aldım. Pist içinde tesekkurler abilerime.

Feb 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    32
    Baştan sona çekişmeli geçti.Özellikle final çok güzeldi...Engin ve Genesis(cenk ler karışmasın)hoş turlar attı...Dünki yarış hızdan daha çok masa çalışmasını iyi yapabilen rc'nin daha başarılı olacağının kanıtı da oldu...
    Tek gördüğüm eksik frekanslarla ilgili...Herkesin yedek bir frekansı olması bu sorunuda çözecek inancındayım...
    Daha hızlı yarışlara...

Alıntı S.Korkutur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    . Günün kaybedenleri ise gelmeyenlerdi (aslında bir kişi vardı). O arkadaşımızıda bekliyoruz o kendini biliyor. Korkulacak birşey yok arkadaşım. Sende zamanla kendini geliştirir arabanı önce çalıştırmayı sonrada pistte birazcık durmayı becerebilirsin:

Merhaba...
    Sevgili Aytun kardeşim...
    Sözü geçen arkadaşımızı kazanmanın yollarını arayalım.Onu dışlamayıp aramıza alalım.Tek tarihli günlerde ben kurs vereyim,çift tarihlilerde sen kurs ver.Böylece oda genesis,görkem,sen ve aytal gibi kullanmaya başlayabilsin.
    Senden ricam bu arkadaşı kazanmaya çalışmak.

Herşeyden önce dün yarışmaya girme cesareti gösteren herkese sonsuz teşekkürler.Çok zevkli bir gün oldu...Organizasyonu yapan Yücel ve Sadık kardeşede teşekkürler...

ben dalgasına üstüme alınmaya başlamıştım harbi harbi benim sanırım bukadar acemi ve ders almaya ihtiyacı olan birine ders vermek istediğinize göre bu da benden başkası olamaz diye düşünüyorum

imza: çekirge

-----------------------

Feb 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    32
    Alıntı loony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dalgasına üstüme alınmaya başlamıştım harbi harbi benim sanırım bukadar acemi ve ders almaya ihtiyacı olan birine ders vermek istediğinize göre bu da benden başkası olamaz diye düşünüyorum

imza: çekirge
    Alıntı loony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

merhaba...
    sakın üstüne alınma...Konuyu üzerine alması gereken aldı...Canımı sıkmayın haftaya görüşürüz diye sabah gelip arabayı Cenk'e bakıma verdi...Buda gösteriyorki biraz yeteneksiz ama anlayışsız değil Aytun...
    Lonny gelmediğin için sanada baskı yapardık ama bir kerelik olur artık...

ya benim işolayları ve buaralar bazı telaşlarımdan dolayı çok zorlanıyorum.. ama gelicem muhakkak.nisanın ortasına kadar çıkartamycam aracı çok fena koşuşturmam var.
    gelince görüşmek ve tanışmak üzere
    -----------------------

Evet Geçen haftasonu bu hobiye başladım başlayalı gördüğüm ilk yarışdı.Ve muazzam eğlenceliydi. Rc nin gelişmesinde sevilmesinde emeği geçen başda Cenk ve Sadullah abe olmak üzere herkese sonsuz teşekkürler.

Haftasonu çok çekişmeli eğlenceli geçmesine rağmen gördüğüm kadarıyla hiç kimsenin aracında ciddi bir kırılma olmadı.Sadullah abeninde ilettiği gibi frekansları bir yoluna koyarsak çok daha sorunsuz yarışlar göreceğimizi düşünüyorum.
    Super Nitro Rally&Team Orion

Gerçekten model arabalarla yarışmak inanılmaz keyifli. 2008 Türkiye Şampiyonası için kayıtlar alınmaya başlamış. Bence tecrübelerinizi orada konuşturmanız lazım. Kayıt için model org tr sayfasına bakın.

Feb 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    32
    merhaba...
    Yağız damarıma bastın.Tam sezonda yarış yapılıyor.İşlerden vakit olmazki.Ama 2 yıl içinde olacak...

Alıntı S.Korkutur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba...
    Yağız damarıma bastın.Tam sezonda yarış yapılıyor.İşlerden vakit olmazki.Ama 2 yıl içinde olacak...
    Sadece 5 hafta sonu. İşleri idare eden olur

Not: RTR yarışı da yapılacakmış. Siteyi takip etmekte fayda var.

bu hafta sonu bende gelmeyi planlıyorum su rs4 un pasını almam lazım once
    hazır bizimkiler ankaraya gitmisken bi kac parca getirticem sınavlar baslamadan stres atmam lazım
    Vxl...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)