Haydi Yarışa!

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 1124
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 1124 adet sonuctan sayfa basi 1.121 ile 1.124 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 57 Toplam 57 Sayfadan BirinciBirinci ... 74254555657

Reklam Alanı
    kimmiş o dişimizi çekeçek olan valla arkadan girer kaldırır atarım hiç affetmem akıllı ol lastik alda gel xaltonnnnnnnn
    HPİ SUPER NİTRO RS4

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2006
    Nereden Nereden
    Antalya
    Yaş Yaş
    29
    Cenk abi yazmışsın ama görmedim. Dışarda aracı kullanıyordum 5200 2s Lipo bitiremedim 45 dakikada : ) piller yeni veya ben nazik kullanıyorum Slashı ikisinden birisi artık. Bağlantılar çok güzel oldu eline sağlık borularıda taktım bomba gibi gel gelelim şarj aletinin ucunun erkek olduğuna çok emindim ama o da dişi çıktı çakıştılar. Kıskaçlarla şarj ediyorum şu an ama onun uçları değiştirmesi problem değil pili şarj edeyim o işe girişicem kısmetse : ). 2 pil birde araç = 3 uç değiştirmektense ince kablolu 2 uç değiştirmek daha mantıklı. Yarın Kyoshoyu toplayıp kısmetse ertesi gün yanına gelirim araca bakmaya pil de aklımda. Dükkana daimi bir eleman bulursam hafta sonları bende gelir sizi izlerim. En kısa süredede şu Slashın ağırlığını üstümden atıp banada bir EP onroad toplarız kısmetse. Bu günki yardımlarından ötürü tekrardan teşekkürler abi ...
    ..::**No BodY iS PeRFeCT**::..
    TRaxxaS SLasH 4x4 **uLTiMaTe eDiTioN**
    MaVeRicK AToM xT 1/18 4WD TRuGGy
    MaVeRicK sTRaDa TC + Castle Sidewinder Sv2 & Castle 5700kv
    SaVaGe FLuX 2200KV!

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Nereden Nereden
    Antalya
    Yaş Yaş
    42
    Vay be!!!!!!!!!!!!!

Tabii ben yokum pistlerde konuşur ve yazarsınız bol bol. Bir buçuk ay sonra 1 aylık bir boşluk olacak benim turlarımda, Siz o zaman görürsünüz. Sizlere iyi eylenceler ve kırımsız yarışlar, ayrıca sineksiz yarışlar diliyorum. Özledim valla sizi. Yanlız Sedat ve Sadık yok gibi pisterde, ne oldu böyle? En yakın zamanda buluşmak dileği ile.

E kalmadı kimseler sanıyorum buralarda artik

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)