Anket: Aşağıdaki bilgileri açıklayıcı buluyor musunuz?

Profilli Kanat Kesme Aleti Yapımı

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 107
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 107 adet sonuctan sayfa basi 101 ile 107 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 6 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2011
    Nereden Nereden
    Nazilli-Aydın
    Yaş Yaş
    17
    tam süper alet ben simdi celik tel aldım 0.80 mm kalınlıgında acaba onu ısıtmak ıcın kac volt ve kac amper vermem lazım

24 volt trafo alacaksın, bir çıkışına dimmer, dimmer in çıkışıyla trafonun diğer çıkışına da teli bağlayacaksın. Bir parça köpüğü telin üzerine koyacaksın ve dimmeri çeyrek tur açıp 30 saniye bekleyeceksin. Köpük kendi ağırlığıyla kesilmeye başlamazsa bir çeyrek tur daha açacaksın yine 30 saniye bekleyeceksin, yine kesilmezse bir çeyrek tur daha. Nezaman ki kendi ağırlığıyla kesmeye başladı bu sefer çeyrek turun da yarısı kadar açıp kapatarak saniyede 1 cm gibi bir hızla kesip kesemediğine bakacaksın. Bunun için de 30 cm lik bir parçayı boylamasına bastırarak deneme yapacaksın. Bu sefer kendi ağırlığıyla değil senin hafif bastırmanla kesilmesi gerekecek. Bir kez ayarını buldunmu dimmerle birdaha hiç oynama. Sadece trafonun girişini fişten çek fişe tak.
    KULEYLE KAVGALI ÇİLEKEŞ PİLOT

Geride kalan pistin, yukarıda kalan irtifanin pilota faydası yoktur.

transformatör yerine bilgisayarın powarının sarı-siyah kablolarında 12 volt var ve çalışrırmak için büyük sokete yeşil kablo var(sadece1 tane) onu yanındaki siyah kabloyla tel ile kısa devre yaptırın

yapmayı deneyeceğim en kısa zamanda bakalım.teşekkürler...

Feb 2011
    Nereden Nereden
    Erzurum-Giresun
    Yaş Yaş
    26
    merhabalar.elimde arızalanan laptopumun adaptörü var.output verileri 19 volt 4.7 amper.acaba bu adaptörümü köpük kesme aleti olarak kullanabilirmiyim?
    Wing Tiger - Easy Fly Glider-Hobby King Bixler Fpv-Fatshark Predator Goggle- Turnigy 9x 9Ch- Corona 2.4 Ghz JR Modul & 2 W Booster-Bevrc 1.3 Ghz 800 mw

Feb 2011
    Nereden Nereden
    Erzurum-Giresun
    Yaş Yaş
    26
    bu arada kendi soruma cevap veriyorum.evet az önce kullanmayı başardım ama uzun süreli çalışması çin test edeceğim
    Wing Tiger - Easy Fly Glider-Hobby King Bixler Fpv-Fatshark Predator Goggle- Turnigy 9x 9Ch- Corona 2.4 Ghz JR Modul & 2 W Booster-Bevrc 1.3 Ghz 800 mw

bende yapıtım bitane yanlız fazla açık bıraktım trafo uçtu gerdrime olarakta hırdavatcılarda satılan kapı örtme yayından kullandım gayet gergin odu tavasiye ederim.
    yeni başladım... ya bu modeller benim hevesimi kıracak yada ben onları kıra kıra öğreneceğim...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)