Warhead için 0.28+ Big Block Motor tavsiyesi?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 6
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Merhaba;

Duratrax warhead evo aracım için motor almak istiyorum arkadaşlar , bu araç üzerinde gelen 0.27 super tigre motor ile gerçekten yavaş.Hem akselerasyon hemde top speed olarak hiçde tatmin edici değil bu yüzden 0.28 lik yada daha yüksek silindir hacmine sahip bir motor almak istiyorum.
    Türkiyede bulabileceğim, yedek parça sıkıntısı olmayan , ayarı çok zor olmayan ve fiyatı 300ytl ' yi geçmeyecek bir motor arıyorum.Ofna 0.28 Mach tavsiye ettiler ama iyi bir motormu bilemiyorum , birde 0.28 lik axial nasıl bir motor?
    Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler.
    Konu gtekdemir tarafından (10-05-2008 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.
    WingDragon 4
    Sbach 342
    Savage XL

bu fiyata trde 28 lik zor gibi... hele hobbyshoplarda...

ucuz ve ayarı kolay olan. performansı çok iyi olan lrp z.28r spec3 motoru gonul rahatlığıyla tavsiye edebilirim

alternatif olarak axial .28rr ve picco .28 p3 olabilir.

Axial'in RR olan modeli TR'de yok ne yazıkki. Axial 28 Spec 1s hakkında bir bilginiz varmı, tavsiye edermisiniz ? Birde savage K4.6 motoru nasıl bir seçim olur?
    WingDragon 4
    Sbach 342
    Savage XL

Arkadaşlar bu arada ofna hyper mach 0.28 için bir yorumda bulunmamışsınız ,http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXMCA6 .
    Özellikleri ;
    Horsepower: 2.8 HP
    Displacement: .28 cu in (4.6cc)
    RPM: 38,000
    Bu motoru kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse memnun olurum , bu hafta içinde bir motor almak istiyorum ve gerçekten kararsız kaldım.Son olarak aracım üzerindeki motor standart krank ama piyasadaki motorlar genelde SG krank , SG kranklı motorları kullanabilmek için nelere ihtiyacım var?

İlginize teşekkürler...
    WingDragon 4
    Sbach 342
    Savage XL

Alıntı gtekdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu arada ofna hyper mach 0.28 için bir yorumda bulunmamışsınız ,http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXMCA6 .
    Özellikleri ;
    Horsepower: 2.8 HP
    Displacement: .28 cu in (4.6cc)
    RPM: 38,000
    Bu motoru kullanan arkadaşlar yorumlarını esirgemezse memnun olurum , bu hafta içinde bir motor almak istiyorum ve gerçekten kararsız kaldım.Son olarak aracım üzerindeki motor standart krank ama piyasadaki motorlar genelde SG krank , SG kranklı motorları kullanabilmek için nelere ihtiyacım var?

İlginize teşekkürler...
    hyper motoru nasıl bilmiyorum ama axial 28rr iyidir. turkiyede zaten yok. spec1 leride towerdan alıp burda satıyorlar. ben 1 ay once ups le picco aldım towerdan. allaha şukur takılmadı. paket kucuk olnunca bakmıyorlar içinde.

ayrıca ebayden de bakabilirsiniz motora. 2 hafta oncede taiwanlı bir satıcıdan O.S .21 vzb aldım. 45 dolar goster dedim 1 hafta içinde geldi kapıma kadar

kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)