rc alacağım görüşlerinizi bekliyorum...

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 9
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    merhaba arkadaşlar...
    forumda daha önce rc uçaklarla ilgilenmiştim fakat yer sorunu nedeniyle o bölümden uzaklaşıp rc arabalarla ilgilenmeye kara verdim hepinizin kullandığı gibi pillileri bende çok kullandım ancak yakıtlılarla bu ilk olacak bu yüzden neyin ne olduğunu bi nebze öğrenmek istiyorum.. bu konuda sizlerin tecrübelerinize güveniyorum nette biraz gezindim ve ' T5509 / JATO 3.3' adında bir rc yi beğendim ..( linki http://www.buyuklereoyuncaklar.com/P...x?ProductId=15 ) verdiğim likten araç özelliklerini inceleyip bilgi verirsenin çok memnun olurum..

malüm bu araçlar sokakta kirlenecek bu rc ler nasıl temizlenir, rc lerde motoru koruyan çamurluk vs gibi korumalar varmıdır?....yağmurlu havalarda kullanmamızın sıkıntısı varmı? uzun süreli rafa kaldırdığımızda nasıl muhafaza etmeliyim?
    arkadaşlar biliyorum sorular çok oldu temel bilgileri öğrenmek istiyorum daha önce bu bilgiler forumda verildiyse kusura bakmayın... ve son olarak rc araba işi zevkli olduğu kadar meşakkatli bir işmi??? temizlik,bakım vs. çok zaman alırmı(işimden dolayı soruyorum)

bu rc leri ankarada en kolay nereden edinebilirim??? ankara etlikteyim...

şimdiden hepinize teşekkür ederim... saygılar...

Alıntı emsalsiz4040 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar...
    forumda daha önce rc uçaklarla ilgilenmiştim fakat yer sorunu nedeniyle o bölümden uzaklaşıp rc arabalarla ilgilenmeye kara verdim hepinizin kullandığı gibi pillileri bende çok kullandım ancak yakıtlılarla bu ilk olacak bu yüzden neyin ne olduğunu bi nebze öğrenmek istiyorum.. bu konuda sizlerin tecrübelerinize güveniyorum nette biraz gezindim ve ' T5509 / JATO 3.3' adında bir rc yi beğendim ..( linki http://www.buyuklereoyuncaklar.com/P...x?ProductId=15 ) verdiğim likten araç özelliklerini inceleyip bilgi verirsenin çok memnun olurum..

malüm bu araçlar sokakta kirlenecek bu rc ler nasıl temizlenir, rc lerde motoru koruyan çamurluk vs gibi korumalar varmıdır?....yağmurlu havalarda kullanmamızın sıkıntısı varmı? uzun süreli rafa kaldırdığımızda nasıl muhafaza etmeliyim?
    arkadaşlar biliyorum sorular çok oldu temel bilgileri öğrenmek istiyorum daha önce bu bilgiler forumda verildiyse kusura bakmayın... ve son olarak rc araba işi zevkli olduğu kadar meşakkatli bir işmi??? temizlik,bakım vs. çok zaman alırmı(işimden dolayı soruyorum)

bu rc leri ankarada en kolay nereden edinebilirim??? ankara etlikteyim...

şimdiden hepinize teşekkür ederim... saygılar...

meraba : jato güzel bir araç fakat iki çeker önçelikle bunu bilmenizi isterim bu olay kimine göre avantaj kimine görede dez avantaj birde alacagınız arabanın yedek parça poreplemi olmaması lagzım ..rc işi gerçekten zevkli bir olay adranalin doluarkadaşlarınız hatta guruplarla beraber gazlamak inanın çok zevkli ... size tavsiyem yakında yeni bir hobby sohop acılıyor... tecno model aynı zamanda yarış siponsorumuz dur yeni araçlar ve bol yedek parçalar getiriyor size tavsiye ederim....birde formumuzda araç temizligi ve bakımları ile yazılar yazılmıştır bunları bilgilenmek acısından okumanızı tavsiye ederim ...gözünüzde tamir bakım vs...işleride fazla büyütmeyin bunlarda zor bişi deiller...bu arada ankarada ofroad arabaları olan güzel bir gurubumuz var...batuhan..ayberk...ersun...ve isimlerini sayamadıklarım bunlarla tanışıp bilgi almanızı isterim...alaçagınız araç şimdiden hayırlı olmasını isterim
    ...saygılarımla

'' İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lagzım''

Fatih Sultan Mehmet

Alıntı nuhs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meraba : jato güzel bir araç fakat iki çeker önçelikle bunu bilmenizi isterim bu olay kimine göre avantaj kimine görede dez avantaj birde alacagınız arabanın yedek parça poreplemi olmaması lagzım ..rc işi gerçekten zevkli bir olay adranalin doluarkadaşlarınız hatta guruplarla beraber gazlamak inanın çok zevkli ... size tavsiyem yakında yeni bir hobby sohop acılıyor... tecno model aynı zamanda yarış siponsorumuz dur yeni araçlar ve bol yedek parçalar getiriyor size tavsiye ederim....birde formumuzda araç temizligi ve bakımları ile yazılar yazılmıştır bunları bilgilenmek acısından okumanızı tavsiye ederim ...gözünüzde tamir bakım vs...işleride fazla büyütmeyin bunlarda zor bişi deiller...bu arada ankarada ofroad arabaları olan güzel bir gurubumuz var...batuhan..ayberk...ersun...ve isimlerini sayamadıklarım bunlarla tanışıp bilgi almanızı isterim...alaçagınız araç şimdiden hayırlı olmasını isterim
    ...saygılarımla

üstat verdiğin bilgiler, ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim...
    2 çeker ile 4 çeker arasında kabaca ne fark var yada hangisi daha zevkli olur...

hobby shop ankaraya nerede açılıyor... galiba panorada üst katta bir hobby rc araç satan biyer açılmış hafta sonu oraya gideceğim... ayrıca bana önerebileceğiniz hobby shop ismi(web adresi /açık adres) veya adresini yazarsanız çok memnun olurum...

saygılar

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    23
    18inde çok büyük ihtimal pistte olacağım(ahlatlıbel) eğer gelirseniz hem onroad hem offroad araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

2 çeker daha çok düzlüklerde tozutmak ve hız yapmak için.4wd den kesinlikle daha seriler, daha hızlılar ve daha çevikler ama

4 wd modeller dik rampalara daha rahat tırmanır, 2wdye göre daha dengeli gider boyut olarak mt2 dışındaki tüm 4wdler 1/10-1/8 arasıdır(nitrolu offroadda)
    ---

Alıntı ersunsoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18inde çok büyük ihtimal pistte olacağım(ahlatlıbel) eğer gelirseniz hem onroad hem offroad araçlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

2 çeker daha çok düzlüklerde tozutmak ve hız yapmak için.4wd den kesinlikle daha seriler, daha hızlılar ve daha çevikler ama

4 wd modeller dik rampalara daha rahat tırmanır, 2wdye göre daha dengeli gider boyut olarak mt2 dışındaki tüm 4wdler 1/10-1/8 arasıdır(nitrolu offroadda)

ahlatlıbel tam olarak nerede bana açık adresi özel mesaj atarsanız gelmeye çalışırım...
    ayrıca bugün birkaç yeri gezdim şu iki araç arasında karar vereceğim linkleri inceleyip bana bilgi verirseniz çok sevinirim lakin himoto modeli bana pek bir oyuncak gibi geldi...

himoto http://www.hobbytime.com.tr/web/inde...4&MARKA=HIMOTO

Hpi Nitro Savage X SS 4.6 (Kit) http://www.rc06store.com/ShowProduct...a-36339cfcdec0

bu iki araç kafama yattı himoto fiyatı 650 ytl... hpi ise 950 ytl... son fiyatları bu iki araçları kullanan varmı fiyat performans bakımından hangi rc daha avantajlı olur....

ankarada başka rc satan yerler varmı bana özel mesajla yada konuya eklerseniz sevinirim gezdiğim yerlerde rc modeller çok az ilk bulduğum rc yede sarılmak istemiyorum açıkcası , yorumlarınızı bekliyorum...

saygılar...

Farkettinizmi bilmiyorum ama HPI SAVAGE'dan kumanda takımı ve bazı gerekli aletler çıkmııyor. Ama Himoto'da bütün gerekli aletler var(buji ısıtıcısı,buji ısıtıcı şarj aletibe yakıt kabı dışında). Arabanızı alırken bunuda göz önünde bulundurmanız iyi olur bence.
    Konu dnzbrnyvz tarafından (17-05-2008 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.
    Team Associated NTC3 Factory Team..

Alıntı emsalsiz4040 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstat verdiğin bilgiler, ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim...
    2 çeker ile 4 çeker arasında kabaca ne fark var yada hangisi daha zevkli olur...

hobby shop ankaraya nerede açılıyor... galiba panorada üst katta bir hobby rc araç satan biyer açılmış hafta sonu oraya gideceğim... ayrıca bana önerebileceğiniz hobby shop ismi(web adresi /açık adres) veya adresini yazarsanız çok memnun olurum...

saygılar
    selamlar iki ceker arabalarda konturolun tamami sizde olmuyor.yani bol bol yanliya bilinsiniz hele birde yuksek hiza ciktinizmi eyvah=))Dort ceker bir aracda ise konturolun tamami sizde sayilir.istediginiz gibi aracinizi yonledire bilir hatta topragi.bile kaziya bilirsinizErsun seni Davet etmis bile..inaniyorum guzel ortaminiz olur. birde bu ay sonu Tecno model acilacak istanbula internet uzerindende satis yapacak bilginize..saygilarimla

'' İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lagzım''

Fatih Sultan Mehmet

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    23
    Ya ben davet ettim ama bir aksilikler dizisi yüzünden ben gelemiyorum
    Ama siz gidin orada onroad offroad ep gp bir sürü araç olacaktır.Ahlatlıbel incek yolu üzerindedir. Buluşmalar ankaranın altında ahlatlı buluşması var onun ilk sayfasında detaylı açıklama var.

Kit olduğu için savageın içinden kumanda çıkmaması gayet normal...yerli site linki de vermiyoruz
    ---

Alıntı ersunsoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kit olduğu için savageın içinden kumanda çıkmaması gayet normal...
    bende o yüzden söyledim zaten
    Team Associated NTC3 Factory Team..

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)