GÖCEK-FETHİYE EKİBİ - Buluşmalar ve videolar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 292
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 292 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 15 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    15 Ay önce geldiğim göcekte, henüz yeni başladığım rc uçak konusunda benimle birlikte bir kaç arkadaşda zaman içinde paylaşmaya başladı.
    Yaşları 30 ile 55 arası 6 kişi olduk (55 olan benim elbette).
    Zaman zaman iki üç kişi aynı anda Göcek'e 5 km uzaktaki İnlice köyündeki çayırda uçuşlarımızı gerçekleştiriyoruz.
    22 Mayıs günü son bir haftadır devam eden rüzgara rağmen inatla uçuşlara devam ettik. Elbet kötü inişler ufak tefek kazalar oldu. Genelde ben ve yeni başlayan arkadaşlarım kanat üstünden çekişli modeller yapıyoruz. Zira tekerlek üstüne inebilecek bir yer yok. Engebeli arazi gövde üzerine iniş yapma zorunluğu ile pervane kırımlarını asgariye indirmek için bu yolu seçtik.
    Rüzgarla inatlaşmayla yapılan son gün uçuşlarda benim modelim 10 ar dakikalık 3 uçuşu sağsalim bitirdi. Ancak arkadaşım bu kadar şanslı değildi.
    Videosunda da izlenebileceği gibi: KAVRULMUŞ BİR ESC, VE KILPAYI KELLEYİ KURTARDIĞIM BİR UÇUŞUN HİKAYESİ.

http://www.dailymotion.com/agressive...ster_lifestyle
    Konu myssba tarafından (23-05-2008 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Ekibiniz hayırlı olsun. Ekip üyelerinin hepsini foruma bekleriz Mehmet abi.
    Video ise müthiş. Esprileri sentezledim ve "Summer Collection Disaster" olarak hep aklımda kalacak bir video oldu. Geçmiş olsun.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Apr 2008
    Nereden Nereden
    İSKENDERUN
    Yaş Yaş
    33
    siz yaslarda abilerımızın boylesıne aktıvıtelerı bızlere gelecege dair enerji verıyor memet abı...ekıbınız hepımıze hayırlı olsun.bır gun bıryerlerde beraber ucabılme dılegıyle

Nefis bir video olmuş teşekkürler.
    Bu arada summer collection ile çok güzel bir kene korunması yapılmış. Bu konuda bir başlık açayım.

Alıntı atambay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nefis bir video olmuş teşekkürler.
    Bu arada summer collection ile çok güzel bir kene korunması yapılmış. Bu konuda bir başlık açayım.
    Metin bey, aslında arkadaş zaten o amaçlı paçaları camadan yapmıştı.
    Bir bakıma haklısınız genelde biz modelciler arazide kenelere açık hedef durumundayız...Sizin ihtisasınız dahilinde olan bir konu olduğu için ''Kanamalı Kırım Kongo'' (umarım doğru yazdım) konusunda bir başlık uygun olur.

Gürman bey sagolun. Arkadaşlarla forum konusunu konuştum, Hepsi çalışan insanlar zamanları olduğunda forumda paylaşacaklar. Şimdiklik ''Göcek ekibi'' olarak ben onların fılm ve fotolarını burada zaman oldukca eklerim..

Sevgili M&D, Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi birlikte uçabilmek dileğiyle.

Siz tek başınayken de ekip gibiydiniz zaten. Şimdi biraz daha kalabalık bir ekip oldunuz. Bir iken iki olmak çok zor ama iki olduktan sonra arkası gelir. Zamanı olmayan arkdaşlara buradan sataşırız mecburen gelip zaman ayırmak zorunda bırakırız
    Hayırlı olsun.

süper yaa ekibiniz hayırlı olsunvideo ise süperrr.

Arkadaşımın modelinin, dereye zorunlu iniş yapıp esc kaybıyla atlattığı talihsiz kazanın olduğu gün. Bird of prey icin tasarlayıp geliştirmeye çalıştığım kanat geçici gövdesi ile son testini yaptı.
    Strafor kanat (5 parça-130 cm)herhangi bir destek olmadan sadece koli bantı ile kaplanmış olması, tüm sert manevralar ve rüzgara rağmen (bir kez de yüksek gerilim hattına çarptı) dayanıklılığını ve tasarımını tescil ettirdi.
    Aynı gün bir kaç uçuş yaptı. Kesintisiz, müziksiz yalın haliyle son uçuş videosu burada.

http://www.dailymotion.com/yuce53/video/9315076

Metin bey teşekkür ederim. Onlar bir başlasın sataşmalara yanıt verirler.
    mertfb129, teşekkür ederim.
    Konu myssba tarafından (25-05-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.

Hayırlı olsun Mehmet Bey. Ekiplerin sayısı çoğaldıkça çok seviniyorum. Eh, Gürman Bey bu başlığa da "önemli" ibaresini kondurur artık, değil mi Gürman Bey?
    Volkan Övün

ben yeni başlayan olarak çiğli pistine ziyarete gittim abilerin hepsi bi kasıntı bi kasıntı hiçmemnun kalmadım yaklaşım 0 inşallah yeni sıcak kanlı guruplar kura biliriz bide gördüğüm eyer bi hobiye gönül veriyosanız çoğu kişi (izmirde ) maddi kazanç peşine düşmüş hah bu hevesli fazlada anlamıyo bu hobiyide yapıyosa para vardır eler ovuşturulmaya başlanıyo bütçem el verdiğince ben bu hobiden vaz geçmiycem inadına çünki çook seviyorum

Alıntı gakkartal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yeni başlayan olarak çiğli pistine ziyarete gittim abilerin hepsi bi kasıntı bi kasıntı hiçmemnun kalmadım yaklaşım 0 inşallah yeni sıcak kanlı guruplar kura biliriz bide gördüğüm eyer bi hobiye gönül veriyosanız çoğu kişi (izmirde ) maddi kazanç peşine düşmüş hah bu hevesli fazlada anlamıyo bu hobiyide yapıyosa para vardır eler ovuşturulmaya başlanıyo bütçem el verdiğince ben bu hobiden vaz geçmiycem inadına çünki çook seviyorum
    Öncelikle o abilerin adına üzüldüm. Çünkü gerçekten hobi olarak bu konularla uğraşan insanların belli bir karekteristik yapısı vardır ve forum ortamında yada çevrenize dikkatli baktığınızda bunu açıkca görebilirsiniz.
    Sayılmayacak kadar çok ortak özelliklerden sadece bir kaçı:
    Özveri, Sevgi, Saygı, paylaşım gibi erdemleri sayabiliriz.
    Ancak hepimiz elimizde bazan ufak tefek fazlalık malzemeleri bedelleri karşılığında ihtiyacı olana veririz ama hiç bir zaman profesyonel olarak bu konuda tüccar olamayız.
    Sanırım yanlış kişilere çatmışsınız.
    Sizin adınnıza da sevindim. Hobiden vazgecmeme adına kararlığınızı taktir ediyorum. Bizler burada elden geldiğince yardımcı oluruz. Gerçek modelcilerle arkadaşlıkların ve paylaşımın en kısa zamanda gerçekleşmesini dilerim.

Volkan bey, teşekkür ederim..

sizin gibi abilerimiz varken bu heves kırılmaz çok teşekkürler

Sep 2007
    Nereden Nereden
    Los Angeles
    Yaş Yaş
    26
    Hayırlı olsun, nice yeni ekiplere...

[ Ah bir de dilimizi düzgün kullanabilsek... (kızmayın lütfen) ]
    Konu Residue tarafından (25-05-2008 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
    Futaba 7C 2.4, .46'lik Edge 540
    Exceed Forza 1/10 Nitro Buggy
    Eski arttechler, cessna, geebee, wingdragon vs.
    3 Ch komedi otesi indoor mini heli ve komedyen abisi AH64 Apache.

Hayırlı olsun Mehmet Abi yeni grubunuz.Umarım vidyoda izlediğimiz olay bir daha gerçekleşmezde grubunuz ve siz kırımsız ve kazasız uçuşlar gerçekleştirirsiniz.Umarım birgün bende gelirimde grubunuzla ve sizle bir uçuş gerçekleştiririm.

Sevgi ve Saygılarımla....

Oct 2007
    Nereden Nereden
    Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Ekip iyi.Bizim köyden'de bir parasütcü cıktı. bakalım ikna edebilirsem,benim için cok güzel olacak.En azından yanlız uçurmaya çalışmayacam.
    artık FPV...

Apr 2008
    Nereden Nereden
    İSKENDERUN
    Yaş Yaş
    33
    memet abı oncelıkle ellerınızden opuyorum.ama bırazda sıtem edıyorum...sabırsızlıkla yenı ucus vıdeolarınızı beklıyoruz her gun..bızı mahrum bırakmayın

Alıntı M&D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    memet abı oncelıkle ellerınızden opuyorum.ama bırazda sıtem edıyorum...sabırsızlıkla yenı ucus vıdeolarınızı beklıyoruz her gun..bızı mahrum bırakmayın
    Teşekkür ederim..
    Sitemin nedenini anlayamadım.
    Uçuş yaptıkca foto ve filmleri buraya koymaya çalışırız.
    Sizde bizleri mahrum bırakmayın..Fırsat oldukca bakmaya çalışıyoruz .

Ekipten genç arkadaşlardan Cenk, motosikletle taşıma kaygısından ötürü modellerini hayli küçük ve genelde ahşap gövde, strafor kanat (max. 70 cm) modeller yapıyor.
    Modeller küçük olunca kanat yükü fazla çıktığı için modeller de çok hızlı olmak zorunda.
    Modeli takip edip uçuş videolarını çekmekte oldukca zorlanıyoruz.
    İnlice-Göcek çayırından bumblebee (balarısı) videosu:

http://www.dailymotion.com/agressive...ebee_lifestyle

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Uçurması hayli zor bir model. Modelin hızından dolayı video hızlı çekim gibi olmuş.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Dediğiniz gibi Gürman bey.
    Öğrettik ama dinlemiyorlar. İlla küçük model olacakmış. Küçük ama genelde 500 gr. ve üstü modeller. Neyseki yetenek ve yaş gereği pilotajları iyi.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)