BURSA EKİBİ - Buluşmalar ve videolar
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 135
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 135 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
30-05-2008 14:36 #1
Meraba Bursalı Modelci Arkadaşlar;
Bursada da modelci arkadaşlar bulunmakta ama bir türlü bir araya gelip düzenli bir şekilde buluşma organizasyonda bulunmadığını görüyorum,forumlarda.
11 Haziranda'dan İhtibaren Bursada bulunacağım.
Bursalı modelci arkadaşlar Nerede ucuyorsunuz?
Ne zamanlar uçuyorsunuz ?
Herhangi bir kaç arkadaş toplanıyormusunuz ?
Bunları merak ediyorum. Bursalı modelcilere buradan sesleniyorum... Buluşma gerçekleştirebilirmiyiz. Buluşacağımız alan neresi olsun bunları kararlaştırabilirmiyiz. İlgili arkadaşlar buradan görüşebilirsek Yeşil Bursamızda ucuşlar gerçekleştirebiliriz.
Selçuk Gül.
-
30-05-2008 23:29 #2
geldiğinizde mutlaka bana ve halilkoçan'a mesaj atın biraraya gelelim...
TIP
-
30-05-2008 23:34 #3
Geldiğimde sizlere özelden mesaj atarım ilginize teşekkürler. Acaba nerelerde ucuyorsunuz? merak ediyorum.
ilginize tesekkürler.
saygılarımla...
Selçuk Gül
-
01-06-2008 15:09 #4
özelden msj bende bekliyorum geldiğinde.
nerelerde uçacağız yada uçmalıyız sorusuna kesin yanıt veremiyorum ama daha önce ep modeller uçurduğum için biraz çimenlik ve açık olan heryerde denedim.
Orhaneli yolu üzerinde carting pistinin arkasında rc car pisti olduğunu duydum.Hatta idaalara göre uçak için de yer olduğu söylendi fakat gidip kendim görmedim.Gören arkadaşlar belki bilgi verir.
Ama daha önce ben gidebilirsem muhakkak paylaşıcam.
saygılar....
-
01-06-2008 15:27 #5
Benim öyle bir yerden haberim yok. Ben genelde YeşilŞehir ile Panayır arasındaki arazide ucuşlarımı yapıyorum. Eğer geldiğimde orayada gitme olanağı yakalarsam arazi keşfine giderim. Sağol Tarık...
-
01-06-2008 15:28 #6
sanırım bumod dan bahsediyorsunuz.
MCD RACERUNNER COMP.
daha ne olsun ki
---------------------------------------------------------------Volkan DENİZ
-
01-06-2008 16:30 #7
Bursa çimento fabrikasını geçtikten sonra eski artvin-ankara yolu üzerinde arı sürücü kursunun arkasın güzel bi alan var hem helikopter hemde uçak için uygun daha önce orada uçan arkadaşlar gördüm ve katıldım ama uzun zamandır gitmiyorum oradan geçerken bi kaç arkadaşı uzaktan görüyorum aktif bir pist orada buluşabiliriz.
TREX 500 ESP ==>Spartan Quark Limited Edition + MKS DS8910
JR Propo DSX7
www.hobiforum.com ==> Hobisi Olanların Forum Sitesi
-
01-06-2008 17:38 #8
Volkan Uzman Bey Merhaba ;
Bumodun alanını Google Eart tan gösterebilirmisiniz.
HBK2 Merhaba;
Bursa Kestel pistinden bahsediyorsunuz. O pistin yapımında bende bulundum ama Bursalı modelcileri orada toparlayamadık bir türlü. Her sene Kestel Belediyesi Model Uçak Şenliği Düzenlemekte, bu sene ne zaman düzenliyeceği konusunda bir bilgi alamadım. Alırsam buradan sizlere duyurabilirim. Evet orası uygun alan hemen altında motokrosçular olmasa süper oluyor... Diğerki Bursalı Arkadaşlar Haydi...
-
01-06-2008 18:45 #9
pistin haritası : http://www.bumod.org/kroki.htm
bu arada şunu da belirtiyim, soyadım uzman değil, kaydımı yaparken kabul olmadığı için onu da ekledim
MCD RACERUNNER COMP.
daha ne olsun ki
-
01-06-2008 21:34 #10
-
01-06-2008 21:54 #11
bumod sadece onroad için...
offroad ve uçak için yer yok orda...TIP
-
11-06-2008 20:18 #12
Arkadaşlar ben Yeşilim BURSAMIZA geldim. Haberiniz olsun. Sizler nerelerdesiniz ?
-
11-06-2008 20:39 #13
ben trabzon oftayım
MCD RACERUNNER COMP.
daha ne olsun ki
-
13-06-2008 00:10 #14
Hosgeldin
yer konusunda bir kac yerı dusunsemde gıtmeden fıkır verdıler saolsunlar.
su an elımde upstar planor var yanlız şarz aletım olmadıgı ıcın denem sansım olmadı henuz.Eger sarz aletı konusunda ucus alanında bana yardımcı olabılırsen sevınırım.
Onun harıcınde hi-start ekıpmanıda var kendım yaptım 50mt serum lastıgıne 100 metre mısıne ıle.Tamır bekleyen sophıstcated lady planorum var onu tamırleyıp bulusmaya gelırım.
bulusmayı onumuzdekı hafta sonu 22 haz. pazar gunu yaparsak hazırlık yapıp katılabılırım.hemde belkı ucus alanı konusunda zamanımız olur.
aksı bır durum olsada modelsızde olsa gelmek tanısmak ısterım bundan sonrakı bulusmalar daha ıyı olur ve devamlılık saglarız.
iyi geceler
-
13-06-2008 00:27 #15
Bende albatrosumu getirdim şimdi tamir ediyorum. yarın öğlene kadar biter. hi-start için gerekli bende bir örgülü lastik temin edeceğim. ben önümüzdeki haftalarda okulum gereği ankaraya dönmek zorundayım. Bu durum beni üzüyor ama yapacak bişi yok. Ama bir hafta sonuda olsa sizinle buluşup uçurmak isterim.
Görüşmek üzere.
-
15-06-2008 00:08 #16
Arkadaşlar merhaba,
ben bu işte ultra amatörüm. O kadarki bırakın model uçağı kağıt uçağım bile yok. Merak ediyorum, THK'nun eğitimlerine başvurdum, katılmayı düşünüyorum.
Bursada faaliyet yaparsanız yer ve zaman konusunda bilgilendirirseniz en azından izlemeye ve biraz birşeyler öğrenmeye gelmek isterim.
-
19-06-2008 11:23 #17
Hoş geldiniz..Orhangazi göl kıyısındaki piste bekleriz. İlk ışıklardan sağa 2 klm.sonra göle gelince sağ tarafta..
-
17-07-2008 21:12 #18
arkadaşlar osmangazi belediyesinde bir kaç tanıdığım var eğer bursalı arkadaşlarım bana destek olursa bir model uçak pisti için görüşme yapacağım...
-
17-07-2008 22:01 #19
Merhaba Fatih;
Bursalı modelci arkadaşlar ilk önce bir araya gelip düzenli ucuşlar yaptıktan sonra böyle bir girişimdi bulunursa daha iyi olur düşüncesindeyim. Şu anda Ankarada bulunuyorum ama Bursada gecireceğim ilk haftalarda böyle bir girişimde bulunup Bursada güzel bir ekip kurmayı isterim.Sonra hepbirlikte görüşmeyede gidebiliriz. Bu görüşünüz için sizleri daha sonradan rahatsız edebiliriz bu konuda
Konu rosemodel tarafından (17-07-2008 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazı
-
20-07-2008 23:49 #20
Arkadaşlar Bursada nilüfer de çok güzel bir alan var... hem uçak hemde helikopterlerimiz için büyük geniş bir alan ve zemini iyi sayılır... Nilüfer de nilüfer hatun caddesinde milli piyango lisesini gecer geçmez imamatip lisesinin tam karşısında.. bu şekildede bulamazsanız 0532 451 80 78 i arayın tarif ederim... yaklaşık üç futbol sahası büyüklüğünde ve ceyran teli falan da yok anlıcanız mekan uygun gibi... buluşma noktası olabilir.. iyi uçuşlar...
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)