Ordulu Yokmu?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 73
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 73 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 73 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234

Reklam Alanı
    hmmm benim sınavlarım var bu yüzden temmuzdan önce ordu da olmam imkansız ne yazıkki.
    ama gelince ramazan sonuna kadar ordayım inşallah...
    Losi Speed-T+Xcelorin 4800kv+Sidewinder Sv2
    Carisma M14 Subaru
    Custom made 1/8 Dodge AS250(Yapım aşamasında)
    HALAYA DEVAM!

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Nereden Nereden
    Eskişehir
    Yaş Yaş
    27
    ya haziran 21 de yada haziran 18 de memlekette olucam o yüzden benim gelip gelemem buradaki işim erken yada geç bitmesine bağlı inş biran önce işlerimi bitirip buluşmamıza katılabilirim...
    Satılık Team Associated Ntc3 - 19 T Yokomo D1 SP Motor - LRP 4 numara buji - Ofna Spur Dişlisi - 2WD Slash spur
    iletişim: emraharas@msn.com

Ya bende gelirim ama şu an elimde araç yok bi kaç oyuncak var sadece onunlada bu iş olmaz bakalım alabilirsem buluşmaya kadar yada bi kaç plan var onları modlayabilirsem gelirim. Ama araç olsun olmasın destek amaçlı olurum..
    Konu ordulububu tarafından (09-06-2011 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.

Jul 2008
    Nereden Nereden
    Eskişehir
    Yaş Yaş
    27
    Zaten amaç tanışıp kaynaşmak bundan sonrası için neler yapilabilir bakmak...

Ordu da potansiyel belli amacımız sınırları zorlamak))

Ben memleketimde bu işle uğraşan herkesle tanışmak isterim ve elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
    Satılık Team Associated Ntc3 - 19 T Yokomo D1 SP Motor - LRP 4 numara buji - Ofna Spur Dişlisi - 2WD Slash spur
    iletişim: emraharas@msn.com

evet E.Aras arkadaşımın dediği gibi amaç tanışmak bu işe gönül vermek hiç aracı olmayan ama bu işe meraklı arkadaşlarıda bekleriz.

15-20 kişi falan olsa süper bide yerel basına haber verdimi bu iş zamanla yayılır ama hobi mağzası olması lazım potansiyeli artırmak için.. Çünkü çoğu insan bilmiyor. Araçları görüp merak etmesi incelemesi gerekir ki heves olsun.. Bilmiyorum yanlışmıyım bu benim fikrim..

evet dediğin doğru ama insanların önce bu işe heveslenmesi lazım malum bu iş biraz masraflı iş inciği cinciği çok yani demek istediğim talep olacak ki arzda meydana gelsin biz bi buluşalımda başlayacak olan arkadaşlara yurtdışından yada içinden siparişle istedikleri türde r/c araç getirterek bizlerde yardımcı oluruz yeterki başlamak istesinler.

Haklısınız.. Başlamak isteyenlere her konuda yardımcı olmak ve tecrübeleri aktarmak çok önemli. İnşallah güzel bi etkinlik olur..

inşallah ama katılacak pek kimse yok gibi umarım artar lütfen tanıdığınız bu işe istekli arkadaşlarıda çağırın maksat kalabalık olsun güzel bi buluşma olsun. Birde tabi saat kaçta olsun oda önemli öğleden sonra olması iyidir sizin için uygun saatleri yazarsanız ortak bi saatte buluşalım benim için 3-4 ten sonrası uygundur.
    Konu zaferkilic52 tarafından (10-06-2011 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir.

Abim buluşma olsun aracımı bi halledim gece 12 de bile gelebilirim her saat uygun yeterki müsayit olalım. Senelerdir buluşma hayali kuruyodum ama biraz kalabalık hayal ediyodum hep

evet bende kalabalık hayal ediyorum ama sanırım zamanla olacak bi şey biz bi başlayalımda gerisi gelir bence.

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    Ben varım yeni basladım biraz ama cok eglenceli birsey birsey duzenleyebiliriz

Aug 2011
    Nereden Nereden
    Samsun/Ordu
    Yaş Yaş
    15
    ben de orduluyom ordu fatsa
    Gelecek te bir gun gelecek.....

Aracim da

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)