İstanbul Bahçelievler ???

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 201
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 201 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 3 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci 123456 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    27
    arkadaşlar yakın zamanda buluşma olucakmı. olucaksa bilgi verin bende yeniyim takılım size

Alıntı onur_thunder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yakın zamanda buluşma olucakmı. olucaksa bilgi verin bende yeniyim takılım size
    Selam ;Yarış sezonunda oldugumuz dan şuan bütün yoğunluğumuzu yarız ve organizasyona ayırıyoruz ..eyer musayit olursanız sizleride selimpaşa uss penmar pisttine bekleriz... yakın zaman da deilde orta vadede Hobbyrc olarak büyük buluşma düşünuyoruzsaygılar

'' İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lagzım''

Fatih Sultan Mehmet

Aug 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı nuhs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam ;Yarış sezonunda oldugumuz dan şuan bütün yoğunluğumuzu yarız ve organizasyona ayırıyoruz ..eyer musayit olursanız sizleride selimpaşa uss penmar pisttine bekleriz... yakın zaman da deilde orta vadede Hobbyrc olarak büyük buluşma düşünuyoruzsaygılar

elbette gelmek isterim nede olsa yeni başladım sizlerden öğrenmemiz gerekenlerde var.
    belirttiğiniz mekana tarif alabilirsem orada olmaktan mutlluk duyarım

http://www.hobbyrc.com/TisortLogo/harita.jpg bu link ulaşım bilgilerini içerir ...bende şöyle özetlim silivriye giderken yol üstünde petrol ofisi var adı hamitbey tesisleri oradan saga girdinizmi işlem tamamdır

Fatih Sultan Mehmet

Aug 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    27
    Alıntı nuhs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.hobbyrc.com/TisortLogo/harita.jpg bu link ulaşım bilgilerini içerir ...bende şöyle özetlim silivriye giderken yol üstünde petrol ofisi var adı hamitbey tesisleri oradan saga girdinizmi işlem tamamdır

teşekkürler orada olacağın zamanları belirtmende sakınca yoksa size ulaşmak isterim. ben bu cumartesi silivri ordanda tekirdağ yapacağım. heleki ozamanda ordaysanız sizinle görüşmekten memnuniyet duyarım. saygılar

http://www.hobbyrc.com/forum/showthr...828#post284828 bu link ise yarışlarda cekilen video ve fotoğrafları içeriyor..
    http://www.hobbyrc.com/forum/showthr...825#post284825 bu link ise yarışlarla ilgili sohbet bilgi fikir alış verişi ve yarıştan önceki ve yarıştan sonraki programları konuşuruz.
    http://www.hobbyrc.com/forum/showthr...penmara+idmana bu linktede yarış harici buluşma ve idmana gideceyimiz zaman yazıyoruz...şimdilik bunlar sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız ..saygılar

Fatih Sultan Mehmet

Alıntı onur_thunder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler orada olacağın zamanları belirtmende sakınca yoksa size ulaşmak isterim. ben bu cumartesi silivri ordanda tekirdağ yapacağım. heleki ozamanda ordaysanız sizinle görüşmekten memnuniyet duyarım. saygılar
    Ben bu hafta yokum kısmetse diyer pazar yarışımız var ona gelebilicem ama bazı arkadaşlarım gidebilir onlarıda sana verdigim link lerden takip edebilirsiniz ...

Fatih Sultan Mehmet

Aug 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    27
    ok teşk. görüşmek üzere

bende bagcılarda oturuyorum daha yeni of-road savage aldım tam ögrendıgımde sızınle eger yenersem aglamak yok bırde sızde savagex4.6 altı varsa fıyat olarak ne kadar ödedınız

arkadaşlar b.evler bölgesinde servisi varmı ben buralarda bulamadım gıdıp kadıköyden aldım adam bakımlarını aksatma dıyor kadıkoy cok uzak varsa burda servısı yardımcı olursanız sevınırım bırda sızde bakımlarını yaptırıyormusunuz yaptırıyorsanız ne kadar bır sureyle yaptırıyorsunuz şimdiden tşk

sizi en yakın zamanda yarışlarımıza bekliyoruz ...size bayagı faydası olacaktır...birde formu iyice okuyun özellikle kendi aracınız ile ilgili yerleri okuyunki teorik bilginiz artar ve faydasını görürsünüz yarışlarda da oradaki arkadaşları takip ederek birazda yardım alarak kendinizi piratik olarak geliştirirsiniz...böylelikle aracınızı kendiniz tamir eder ve bakımını kendiniz yaparsınız aracınız şimdiden hayırlı olsun

Fatih Sultan Mehmet

muro kardeş!!bakırköy dikilitaşta bi yer var isim veremem ama ENT hastanesinin yanında.arabamı ordan aldım ve bakımını da orda yapıorum.gidip bi gör istersen.
    saygılarımla

Jun 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    söylemiş kadar oldun

bakımınızı kendiniz yapmaya çalışın bu sizin ilerlemenizde büyük fayda sağlıyacaktır
    takıldığınız yerde foroumu araştırın eğer bulamazsanız çekinmeden bilgili kişilere sorun
    bilmemek değil öğrenmemek ayıp

Mugen Mbx5r + OS 21 VZB + JP-4
    Tamiya TT-01 + 13T Turnigy + Bmw Z4

doğru

beyler bende bahcelievlerdeyim fikret yuzatlının ordada kullandıma rabamı belki benimkidir arkadaşlar söyle bir gun bahcelievler grup olarak toplanalım

Jun 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    bana uyar ama öğrenciyim ancak pazr günleri buluşabiliriz

Sep 2008
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    26
    beyler bende yenibosnadayım allah rızası için birileri bşeyler yazsında buluşup gazlayalım alın msn adresim xssercan@hotmail.com hpı fırestorm var bende offroad haberleri beklyorum bana her zaman uyar gece gündüz akşam sabah farketemez yeterki gazlamaya adam olsun eğlenelim

Alıntı SoulSick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    b.köy de incirli tarafın da bi mağaza var orayı bilen varmı incirliye girince e-5 den hemen sağda ordan alışveriş yapıcam bende.

bir de yeni açılan bi yer var dikilitaşı geçtikten sonra yolun sağ tarafında kalıyor.tam zuhuratbaba camiinin karşısında.firma ismi vermiyorum civarda oturanlar bilir.

Alıntı Faruq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeşilköy sahili kullanmak için nasıl ?? şu çay bahçelerinin falan olduğu yer
    dediğin yer çiroz galiba.kum zemin çok güzel.araba kuma gömülmüyor ve düzlük geniş bir alan.gidecek olan varsa buluşma ayarlayabiliriz.

Jun 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    18
    şu uçurtmacıların buluştuğu yer varya röne park falan

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)