Mersinde Model Uçak Ve Parçaları Satılan Mağza varmı?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 7
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Nereden Nereden
    Hatay
    Yaş Yaş
    21
    Herkese Merhaba;

Bugün aniden Mersine Gidiyorum Ve Gitmişken Yeniyim hemde Ordan Parça Alıcam. Yeni Uçağım için Mersinin Herhangi Bir Yerinde Bildiğiniz Bir Mağza Varmı model Uçak parçaları bulabileceğim.

Bİrde Balsa Tabakaları HIrdavatçıarda yada Buna benzer bir yerde bulabilirmiyim Yoksa THK'dan mı Almam Gerekli.

Mustafa Kalmış/ HATAY EKİBİ
    Başkalarının bilgisiyle bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz.

Kyosho Fazer Subaru İlk Rc Aracım.

ben mersinde oturuyorum ve thk den başka hiç biryerde model uçak parçsı bulabileceğini sanmıyorum oda jandarmanın karşısında

Alıntı ba-ran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben mersinde oturuyorum ve thk den başka hiç biryerde model uçak parçsı bulabileceğini sanmıyorum oda jandarmanın karşısında
    Katılıyorum. Mersin RC konusunda Türkiye' nin en gelişmemiş şehirlerinden biri maalesef...

Nov 2005
    Nereden Nereden
    Vienna
    Yaş Yaş
    22
    Alıntı xXBugraXx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum. Mersin RC konusunda Türkiye' nin en gelişmemiş şehirlerinden biri maalesef...
    Mersin rc konusunda Türkiyenin en gelişmemiş şehirlerinden biri değil.Aksine şu anki konumu normal şartlarda olmasıyla beraber hızla gelişen bir şehir.Hatta yakın gelecekti özel bir model uçak pistine bile sahip olma durumu var.
    Hobbyshop konusuna gelince henüz özel bir mağazaya sahip değil ancak thk model uçak şubesi bulunmakta.Buradan başlangıç seviyesinde ihtiyacın olan birçok şeyi bulabilirsin.Ayrıca Adana'da 2 tane hobbyshop var.Her ikiside oldukça iyi.Bunlardan düşük kargo ücretiyle kısa sürede istediğin birçok şeyi alabilirsin.
    Mersin'li modelcilerin kendilerine ait bir wep siteleride var.Haftalık buluşmalar düzenleniyor.Buradan takip edebilirsin.
    www.hobimerkezi.com

Jul 2008
    Nereden Nereden
    Hatay
    Yaş Yaş
    21
    Adanadaki Shopların adresleri yada ulaşabileceğim bir internet adresi, telefon varmı acaba sizde. Hatay da oturuyorum zaten adanaya gidebilirim sorun olmaz benim için.
    Başkalarının bilgisiyle bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz.

Kyosho Fazer Subaru İlk Rc Aracım.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    38
    PM Attım sana Adana'da RC Shop.

adanada rc shopların adreslerini ve varsa web sitelerini ben de rica edebilir miyim?

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)