Hey konya nerdesın. Sızı duyamıyorum.

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 80
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1234 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    konyalı Rc ciler.organıze olmak lazım.hala bırbırımızden habersız bu ışe gonul veriyoruz.farkında degılız. konya buluşması için suvari66@hotmail.com

selam.

eee ben sizi duyuyorum ama
    merhaba kardeş.
    arkadaşlar yokmu başka bu sesi duyan

birde bilgilerimizi tam olarak girsek şehir vs. aslında bu organize işi daha kolay olur
    Konu ElektroNet tarafından (03-10-2005 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
    ElektroNet

selam bakın bende duydum sesinizi msn ye ekledim sayımız artmakta

Selam.

Bizde konya'dayiz kardeş. özelden veya msn'den ulaş bize tanışalım görüşelim.

05052142433

Şimdiden baya olduk Artik Toplantilar kismina Konya diye bi bölüm daha açsanız olur walla

Ben de Konya'dayim. Ama henüz bir RC'im yok ama en kısa zamanda bir tane sipariş edeceğim Ebay'den.

Arkadaşlar merhaba. bi duyurum var, konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum. Zaten başlıkla alakalı bi durum, her neyse..
    Konya Otomobil ve Motorsporları Klübü (KOMOSK) yakın bir tarihte şehrimizde bir yarış organizasyonu düzenlecektir. Bir slalom yarışı. Konya için otomobil adına yapılan ilk illegal etkinlik. Bunun biz RC'cileri ilgilendiren tarafı şu; Konya'da bu tür birşey ilk defa oluyor ve insanların ilgisinin oraya fazlasıyla çekilmesi çok çok önemli ki daha sonraki yarış organizasyonlarına kapı açsın. Sizden ricam, aranızda Konya'da yaşayıp da yakıtlı, monster truck (MT), Buggy ve Stadium Truck(ST) türü aracı olanların bu yarış olayında, kurulacak herhangi bir rampa veya mini parkurda şov yapmaya gönüllü olması. Yani Savage'dir, smartech'tir, Traxxas'tır elinde ne varsa ben gelebilirim deyip bana ulaşması. Yarış için düşünülen yer, Bosna-Hersek pazar alanı(Bosna Adese karşısı), tarih kesin olmamakla birlikte 24 Aralık pazar. Zaten 10 aralık gibi, duyuru yapılmaya başlanacak afişle, brandayla, basın- yayın organlarıyla. Söylemeyi unuttum, yakıtlı off-road araç şart değil, yakıtlı onroad ve elektrikli off-road sahiplerini de bekleriz -ki benim de dark impact'im var- ama amaç ilgiyi katlamak olduğu için şova dayalı bişeyler olacak. Bu sebeple, orda sizden attraksiyon yapmanız beklenecektir. Buna hazırlıklı gelmeniz daha iyi olur. Neyse bunlar daha sonra konuşulacak meseleler. Bana ulaşmak için mirtcirt@hotmail.com mail adresini ve 05053005277-05434526896 numaralı telefonları kullanabilirsiniz. Güven vermek açısından yazıyorum, ben Komosk üyesiyim ve bu yarışı organize eden ekiptenim. Saygılarımla, Murat Çelik-Konya

ben de konyadanım...

acilen bi rc almak istiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum... yüzyüze de görüşebiliriz.... bana makul bi araç ayarlarsanız ve bu işin inceliklerini öğretirseniz minnettar olurum....

mail adresim: selaattin_@hotmail.com

(selaattin_)

konyadayım duyuyorum ama
    800 YTLm veya 600 ytlm yokki rc alıyım

Ama her zaman buraya gelip şehvetle arabaları inceliyorum

konyada olmasamda yakın sayılırım

selam arkadaslar nasilsiniz.biz pazar gunu 04.03.2007 de saat 14.00 ile 15.00 arasi KONYA/Bosna hersek pazar alaninda olucaz eger gelirseniz bekleriz.bende elektrikli NIKKO var arkadastada aynisi var benzinli bir araca da eger beni ekzmezsse gelicek.herkesi bekleriz maksat eglence olsun...

Merhaba Konya RC tutkunları..
    Bosna da yapılan Buluşma bir daha ne zaman olacak.. bende Giga Crusher / Monster imle bende katılmak istiyorum..

KONYA RC meraklısı yok mu. Tek başıma kaldım sanki

arkadaşlar herzaman buluşma yapabiliriz isteyenler cuma pazarı çarşamba pazarı buralar konyadaki en uygun mekanlar rahatsız eden yok rahat rahat salın piste araçları buluşmak isteyenler dj7up14@hotmail.com

selam bende konyadayım bulusmalara gelirim.. bi tane eski tamiyam war ama yeni bişe toplamaya baslıcam.. armageddonarmagan@hotmail.com ekleyin goruselım

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Nereden Nereden
    İzmir
    Yaş Yaş
    19
    bende varım 2 temmuzda ordda olucam

Yokomom var, şanzımanı topladım ama elektrik aksamında ve kep boyama için yardım istiyorum konyadan yardımcı olabilcek arkadaşlar eklesin lütfen: Mendoza_Zero@hotmail.com

bende konyadayım ve yeniyim bu toplanmaların artması lazım çünkü bizim gibi acemiler tecrübelilerden faydalansın artık tartışamalara ayrıca konya açılması lazım

Apr 2008
    Nereden Nereden
    Konya
    Yaş Yaş
    26
    bende Konya'dayım çalıştığım yerde msn açamadığım için kimseyi ekliyemiyorum ama buluşma yaparsanız bende katılmayı isterim (ben daha yeniyim bu işlerde 9081 i bile uçuramıyorum hiç deilse yardım almış olurum )
    -Belt Cp-

-Helix (Ev icinde kullanmak icin birebir: )
    -Syma Double Horse 9081-
    -Uçan Yıldız (Boghhh)-

Apr 2008
    Nereden Nereden
    Konya
    Yaş Yaş
    26
    eğer bu helilerle akrobasi hareket yapabilen arkadaş varsa çıplak gözlede görmek isterim
    -Belt Cp-

-Helix (Ev icinde kullanmak icin birebir: )
    -Syma Double Horse 9081-
    -Uçan Yıldız (Boghhh)-

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)