tamıya tt01

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 21
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaşlar slmlar tamıya tt01 elektriklimi yakıtlımı modsuz kaç km hız yapar en ucuzu ( sıfır ) ne kadar ? cvp verirseniz sevinirim ..

tazmanya bütün bu sorularının cevapları zaten heryerde var, niye tekrar tekrar soruyorsun ?
    standart haliyle 20 Km/s yapar.
    elektriklidir, pille çalışır.
    sıfırı kullanılabilir hale getirmek 450 ytl civarında tutar.
    TIP

Alıntı tazmanya33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slmlar tamıya tt01 elektriklimi yakıtlımı modsuz kaç km hız yapar en ucuzu ( sıfır ) ne kadar ? cvp verirseniz sevinirim ..
    forumu biraz araştırmayı denermisin. belki bilemiyosundur diye açıklayayım :yukardaki arama butonuna tıklayıp çıkan kutucuğa tt-01 yazıp git tuşuna tıklıyorsun.oradan çıkan tt-01 ile ilgili konuları iyice okuyup onun hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsin. kolay gelsin
    i am back

hayır tam olarak istediğim cvpları bulamıyorum ve sitede yeniyim 20kmh yi en fazla ne kadar arttırabilirm 20 kmh için 450 ytl çok değil mi bi nikko alırım 250 ytl ye 38 kmh hız yakalırım

nikkoda en fazla 15 yapar zaten.. sen bakma o yazılanlara...
    TIP

Alıntı muratdinc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nikkoda en fazla 15 yapar zaten.. sen bakma o yazılanlara...
    aynen...nikkolar 15 yaparsa benimstatik modeller 50+ yapar heralde
    SAKIN UNUTMA!
    Bilmelisin ki vatanını sahiplenmezsen elbet birileri gelir senin vatanını sahiplenir.Hiç olmazsa vatanını koruyup,onu sahiplenenlere karşı biraz saygılı ol ki vatanım var diyebilesin!

Alıntı aykute Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen...nikkolar 15 yaparsa benimstatik modeller 50+ yapar heralde

hayır tam olarak istediğim cvpları bulamıyorum ve sitede yeniyim 20kmh yi en fazla ne kadar arttırabilirm 20 kmh için 450 ytl çok değil mi bi nikko alırım 250 ytl ye 38 kmh hız yakalırım
    siz ne kadar isterseniz hız okadar olur abartmamak kaydıyla tabii. 20 kmh için 450 ytl vermiyorsunuz tt-01 nikkoya göre çok çok çok daha ileriye dönük bir araç. birde hız herşey değildir zaten. önemli olan aracın parça bulunabilirliği, kalitesi,ileriye dönük olmasıdır. umarım yeterince açıklayabilmişimdir
    i am back

bence keşke önce modelciliği,modelciliğin kritelerini ve nasıl ve ne şekilde başlaman gerektiini araştırsaydın bu nikko tt01 kıyaslamasına girmezdin bile..şahsi fikrim,bir konu ile ilgili bir atılım yapıcaksan zaten cevapları her yerde olan soruları sorarak değil cevapları direkt araştırarak başla...hepimizin başlarken tonlarca sorusu vardı aklında ama sormak yerine araştırdık bulamadıklarımızı sorduk..dediğim gibi bence ilk önce modelciliğin ne olduğunu bilmen gerekiyor..
    SAKIN UNUTMA!
    Bilmelisin ki vatanını sahiplenmezsen elbet birileri gelir senin vatanını sahiplenir.Hiç olmazsa vatanını koruyup,onu sahiplenenlere karşı biraz saygılı ol ki vatanım var diyebilesin!

sonuçta hepsi oyuncak "pahalı oyuncaklar"

tt-01 maxı kaç km yapar arkadaşlar full modlu kaça mal olur ?

sonuçta hepsi oyuncak "pahalı oyuncaklar"
    evet bu hobiden hiçbirşey anlıyamadığına tamamiyle kanaat getirmiş durumdayım. sana cevap vermek gereksiz daha hala modellere oyuncak diyorsun ya pes. diyecek birşey bulamıyorum cidden...
    i am back

tt-01 max 80 yapar modlarsan, ama fiyatı seni aşar, hiç söylemeyelim...
    TIP

Stock halde 20 nin hız yapması lazım benim ufak 18R bile o hızın üstüne rahat çıkıo ki hiç mod yok.

teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada dachosen abi sonuçta sen bunlarla oynuyosun yani içine binip gezemediğine göre bir nevi oyuncak işte

teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada dachosen abi sonuçta sen bunlarla oynuyosun yani içine binip gezemediğine göre bir nevi oyuncak işte
    Bu konuda yanılıyorsun başta bende böyle düşünmüştüm ama öyle değiller. Bu bir hobi ve oyuncak hobisi değil model araça hobisi. Oyuncak olamaz!!

Kardeş iyi güzelde dediğim gibi sonuçta bunlarla oynuyoruz oyalanıyoruz bakım yapıyoruz vs. eğlence aracı işte.Ben oyuncak derken 3+ toys demek istemiyorum zaten yanlış anlamayın...

Tazmanya,başlangıç için iyi bir araba.
    Bu arbalar oyuncak değil..Yani en azından bu araçlarla ilgili bilgisi olmayanlar oyuncak diyor...(Barbi oyuncak değil yani çarptımı bir insana zarar verebilir)
    Bu arada bir yerde de haklısın bu araçlar "Toys for big boys" diye çıkmıştır.(bilgi olsun)
    ***Satılık Xmods transformers(2 araç ve modifiye parçaları) Kullanılmamış!
    Satılık uçak satılık buggy
    Satılık bb gun abraham tank(2 adey mermiler dahil)
    Ve *******rc cartion son sayısı!!!!********

xxx yerli bir sitede şu an tt01 168 ytl 12 taksit. acoms kumanda seti 103 ytl 12 taksit. 50-60 ytl arası 3300ma gp pil yaptırabilirsin. 320 ytl ye sıfır rtr aracın olur.

bu 450 ytl diyenler parayı sokaktan topluyor herhalde ?

özel mesaj attım, lütfen bana da soylermisiniz o sitenin ismini.
    TIP

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Nereden Nereden
    trabzon
    Yaş Yaş
    19
    Alıntı Elektronik_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    xxx yerli bir sitede şu an tt01 168 ytl 12 taksit. acoms kumanda seti 103 ytl 12 taksit. 50-60 ytl arası 3300ma gp pil yaptırabilirsin. 320 ytl ye sıfır rtr aracın olur.

bu 450 ytl diyenler parayı sokaktan topluyor herhalde ?
    sitenin ismini özelden atrmısın
    TRABZONUN TEK PİLOTU

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)