Planör başlangıç pilotaj bilgileri
Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 147
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 147 adet sonuctan sayfa basi 141 ile 147 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
15-02-2011 02:00 #141
kiti alıp montaja başlayabilirsin. kitle beraber kaplamayı da al. geriye az bir masraf kalır. o arada biraz para biriktirip servoları alırsın. zaten 2 tane kullanacaksın. kumandan ne durumda bilemiyorum, uyduruk birşey değilse idare eder. başlamadan önce de kim yapmış nasıl yapmış satır satır tüm inşa başlıklarını oku. kafana takılanları sorarak adım adım gidersen havalar ısınırken planörün hazır olur.
Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
-
15-02-2011 07:43 #142
elimde altı adet servo var
elektronik konsununda sıkıntım yok
ama kumandam art tech 4 kanallı kumandası
Elektrikli uçaklarımda sorun yaşamamıştım. Kit için para biriktirmem lazım çünki mayıs ayında fransaya gidiyorum 10 günlük program ile ancak oradan gelince alıcam ama eyer biraz zorlayabiirsem yakın zamanda alırım. Alsamda sınavlar yüzünden başlıyamam ama elimde olması iyi olur. İnşaatla ilgili hem hobbyrc de hemde diğer forumlarda bir çok konuyu inceledim ve incelemeye devam edeceğim .
Yardımlarınız için teşekkür ederim
Motorsuzda uçarım
-
15-02-2011 09:19 #143
Doğukan başladığında bir başlık açarsın. Adım adım yaparız montajını. Ben de yanımda bilen biri olmadan buralarda sorarak uçurdum. Dikkatli okursan iyi gözlemlersen ve doğru soruları yakalarsan çok rahat edersin. Sınavları falan hallet kafan rahat olsun, bir taraftan yaparken diğer taraftan foruma yazacak zamanın da olsun.
Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.
-
15-02-2011 16:50 #144
Haklısın Metin abi dediklerini dikkate alıcam
Motorsuzda uçarım
-
16-02-2011 16:36 #145
Real flight G4 te 2m sınıfı planör önerisine açığım

Uçuş alanı hakkındada
Ve planörü kaldırmak için ne yapmam gerekiyor termal bile yakalıyamıyorum
veya hi-start benzeri bir başlangıç yapabiliyormuyuz??
teşekkürederim...Motorsuzda uçarım
-
04-06-2011 17:18 #146
Metin abi bu son yazışmalarımızı bu gün tekrar denk geldi gördüm

Durum çok garip
Param var.Herşey hazır ama planör yok
Albatros tükendi.
Birol abiye kamikaze siparişi verdim onunda piyasaya çıkmasını bekliyorum.
Sınavlarım da bitti . Bu boşluktan yaklaşık 1 haftadır durmadan planör uçuşu ve inşaatı hakkında yazı okuyorum.
Umarım kamikaze çabucak piyasaya sürülür.Motorsuzda uçarım
-
21-08-2011 14:45 #147
Real Flight G4 te ismini yanlış hatırlamıyorsam 2m handglider diye motorsuz bir planör vardı. Pist olarak ta termal park diye bir pist var. ben onlarla çalışmıştım, orada hi-start a gerek yok tek yapman gereken başlarken termalleri görünür hale getirmek, planörü elden fırlatıp termallerin üzerinden geçince çabucak yükseltiyor planörü sonrası sana kalmış. kolay gelsin
There isn't Engine, There are some wind and thermic
Leader of Inonu R/C
ALBATROS V3
SZD50-3 PUCHACZ
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)