Mersin RC on-road Ve Off-road Grubu Üye Ol

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 164
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 164 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 9 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    selam arkadaşlar.

Bir süredir Mesinde RC araç grubu arıyordum ama malesef bulamadım. Bu mailin amacı arkadaşların birbirlerini tanıması ve bir araya gelip tecrübelerimizi paylaşacagımız bir platform olustumak.

isterimki haftanın belirli bir günü bir araya gelmek ve tanışmak. bir kaç arkadaş denemiş ama başarılı olamamış.

Sizden istedigim, bu konuya abone olun ve bu forum uzerinden birbirimize ulaşalım. Nasılmı, üst'de 'seçenekler' bölmüne tıklayın ve konuya abone olun. Bunun avantajı, nezaman biri birşey yazarsa bu konu uzerinden, direk kişisel email adresinize haber geliyor. yani takip etmesi çok daha kolay oluyor.

Arkadaşlar eğer Mersin'de bu Hobby'le uğraşıyorsanız buraya yazın.
    Öncelikle isminizi sonra ne tür RC aracınız var.
    Modeli ney?
    Nerede takılıyorsunuz?
    Kaç yıl veya aydır bu Hobbyle ugraşıyorunuz?
    Hangi günlerde uğraşıyorsun?
    Hangi frekans kumanda kullanıyorsun?
    Vb...

Bu gruba üye olmak için illada RC aracınız olmak zorunlu degil. eğer kunu hakkında daha fazla bilgi almak istersenin seve seve yardımcı olmak isterim.

Ben ilhan
    Aracım: 1/8 hotbodies lightning GTX2
    Takıldığın yer: Yenişehir Fuar karşısı ve marina.
    Benim yaklaşık 16 yıllık tecrübem var teknik konuda yardımcı olurum. tuning vs
    Genellikle haftasonu takılıyorum.
    Frekansım: 27.145 mhz (sanırım bu çok yaygın bir frekans oldugunda farklı frekanslar sipariş verdim)

Tanişmak üzere...

saygılar
    Konu rcmatik tarafından (05-02-2009 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    arkadaşlar bu pazar 12-10-08 saat 11 gibi marinada buluşmaya nedersiniz. gelmek isteyenler lütfen buraya yazsın.

ben meskoopta şöförüm seferim olmazsa gelmek isterim

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı patinaj_yawuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben meskoopta şöförüm seferim olmazsa gelmek isterim
    tabi arkadaşım beklerim. benim araçda bir parça kırıldı, sipariş verdim umarım pazara yetişir. yetişmese bile genede gelirim.

saygılar

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Nerede bu millet????????????

offroadculara sesleniyorum. haftaya gelincik tepesine gidecegim. motorcross ve yamaçparaşut yapılıyor orada. bende offroad rc'mi götürecem. çok uygun yer var aracımda 4 kişilik yer var gelmek ve tanışmak isteyenler bana bir an önce haber versin. süper bir gün olucak

saygılar

Selam Ben Alper. yaklaşık 3 yıldır aracım var. bir çok kez mersindeki arkadaşları bir araya toplamayı denedim ama başaramdım. umarım siz muaffak olursunuz. ben de marinaya takılırdım ama iş nedeniyle adres değişikliği yaptım. artık huzurkente oturuyorum. bu nedenle pek gelemiyorum.

araçlarım: GS sut evo - Hpi Savage - Ofna CD3 - Kyosho Mad Force
    frekans: 27.045 - 27.145

umarım bir gün tanışıp yüzyüze konuşuruz.
    AAlper
    Huzurkent / Mersin
    HPI SAVAGE FLUX q-based 2350
    GS SUT EVO evx-2
    OFNA CD3 hard

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    slm alper maşallah bütün araçları toplamışsın

geçen gün aracımın c cup joint'ı kırıldı bitürlü posta gelmedi, hala bekliyorum. sanırın 2-3 güne kadar gelir.

pazar günü çalışmıyorsan offroad takılalım. güzel bir yer biliyorum istersen alayım seni beraber gideriz.

başka takılmak isteyen arkadaşlar varsa haberim olsun.

saygılar

ben havadan yer araçlarına yeni transfer olacagm isterseniz düzgün bir site yapalım ? mersinhobi gibi?

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı cexin Nickli Üyeden Alıntı
    slm arkadaşm bende mersndenim msn ini yazarsan görüşelim bendede gs sut evo war offroad
    selam. sanırın senınle msnde konuşmuşduk. siz kıbrısdaydınız
    benim msn ilhan_ardic@hotmail.com.
    umarım yakında buluşabiliriz. hafta sonu. pazar günü bi buluşma düzenlemek istiyorum. gele bilirsen haberim olsun.

saygılar

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı matthew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben havadan yer araçlarına yeni transfer olacagm isterseniz düzgün bir site yapalım ? mersinhobi gibi?
    selam arkadaşım. sanırım daha düzgün site kurmadan önce toplu halde buluşursak bence daha önemli. umarım yakında bir araya gelip tanışırız. hafta sonları buluşma düzenlemek istiyorum. katılmak istersen haberim olsun.

saygılar

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Alıntı matthew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Site açma yerimi burası??

Merabalar ben enis.Savage xl ım var.Ama Mersinde pek faaliyet olmadıgı icin bende cok urasmaz oldum ama toplanılırsa bende gelirim..

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    selam Enis

Pazar günü offroad takılmak istedim ama hala benim aracın yedek parçası
    gelmedi. postada kaybolmuş. pazar günü mersin ünivesitesind rc hava aracları gurubu toplanıyor. bende takılıcam dilersen sende gel. sabah 9-12 ordalar çok eylenceli oluyor.

gelmek isteyen başka arkadaşlar varsa bulusalım derim.

saygılar
    ilhan

valla mersin hobbyrc gayet aktifti zamanında ama şu an iş ve okul dolayısıyla pek kimse kalmadı. önceden birileri denedi başarılı olmadı derken neye göre başarılı olmadı o kısmı anlamadım. bende 4 sene öncesine kadar mersinde öğrenciydim ve herhaftasonu rc lerimizi kullanırdık ve off-road pistine kadar yapmıştık.
    umarım yine ve yeni insanlar aranıza katılır.

Alıntı rcmatik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam Enis

Pazar günü offroad takılmak istedim ama hala benim aracın yedek parçası
    gelmedi. postada kaybolmuş. pazar günü mersin ünivesitesind rc hava aracları gurubu toplanıyor. bende takılıcam dilersen sende gel. sabah 9-12 ordalar çok eylenceli oluyor.

gelmek isteyen başka arkadaşlar varsa bulusalım derim.

saygılar
    ilhan
    İsterseniz haftaya universitede görusebiliriz ama ucakcı abilerimiz ucaklarını ucurdukları icin ben aracımı surmeye fırsat bulamıyorum( onlar ucustayken sesten etkilendikleri icin) Bende mersinde faaliyet yapmaya calıstım ama pek basarılı olmadı..Bi kac abilerimle bulustuk ama gerisi gelmedi..Ama siz musaitseniz her hafta guzel vakit gecirebiliriz

Alıntı Penny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla mersin hobbyrc gayet aktifti zamanında ama şu an iş ve okul dolayısıyla pek kimse kalmadı. önceden birileri denedi başarılı olmadı derken neye göre başarılı olmadı o kısmı anlamadım. bende 4 sene öncesine kadar mersinde öğrenciydim ve herhaftasonu rc lerimizi kullanırdık ve off-road pistine kadar yapmıştık.
    Haklısınız eskiden off road ve onroadda cok usta kişiler vardı ama artık ya hobbyi bıraktılar yada baska yerlere gittiler..

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı Penny Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşım.

duydugum kadarıyla mersinde baya bi rc meraklısı ve rc aracı olan var. ben ısrarla bu topluluğu bir araya getirmeye çalışacagım. ben uzun senelerdir nıtro rc araçla ugraşıyorum ama Mersine 2 yıl oldu geleli.

yarin sabah (26-10-08) 9-12 arası üniversitede RC hava araçla ilgilenen arkadaşlar olacak dilerseniz gele bilirsiniz.

saygılar

Evet benim abimde ucakcı.. Siz kesin gelcekseniz bende gelirim .. ama su anda benzinim yok..Maksat bulusmak tanısmak olsun

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı hakan_buyuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet benim abimde ucakcı.. Siz kesin gelcekseniz bende gelirim .. ama su anda benzinim yok..Maksat bulusmak tanısmak olsun
    tabi bende orda olucam. ama benim aracımın bi parçası kırıldı hala postada bekliyorum. yani yarin bende getirmicem.

görüşmek üzere

Sep 2008
    Nereden Nereden
    mersin
    Yaş Yaş
    33
    Alıntı hakan_buyuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsterseniz haftaya universitede görusebiliriz ama ucakcı abilerimiz ucaklarını ucurdukları icin ben aracımı surmeye fırsat bulamıyorum( onlar ucustayken sesten etkilendikleri icin) Bende mersinde faaliyet yapmaya calıstım ama pek basarılı olmadı..Bi kac abilerimle bulustuk ama gerisi gelmedi..Ama siz musaitseniz her hafta guzel vakit gecirebiliriz
    haftaya buluşalım ozaman. benimde araç tamir olmuş olur. haber bekliyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)