RC Heli Dergisi

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 427
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 427 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 22 Sayfadan 123416 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Arkadaslar,
    Uc arkadas, Burak Kiper (delphi911), Hakan Kircaburun (hakankirca) ve ben
    bir RC Heli dergisi cikardik. Turkce ve ucretsizdir. Aylik olarak cikartmaya caba gosterecegiz. Begeninize sunuyoruz.

HobbyRC' ye de, tanitima destekleri icin tesekkur ediyoruz...

wwwww.rchelidergisi.com

Saygilarimla
    T. Cenk Sariucak
    Konu yellowaircraf tarafından (27-02-2009 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
    Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    26
    Tek nefeste okudum dergiyi, ellerinize saglik. Cok guzel olmus.

Eger istenirse bende yakitli heliler uzerine olan bilgimi derginizde insanlarla paylasmak isterim.
    Cenk abi, kirim yasamadan da heli kullanmak ogrenilebilir. Yazina cok alindim haberin olsun direkt bana saldirmissin .
    Raptor 90 3D (OS91HZ pump, Muscle Pipe 5 90, ATG, SolidG BLS251, Ds610, Radix SB)
    Klone 50(OS50H, Klone muffler, s9252, Logictech 6100)
    Mini Titan e325(Hxt900,GP750 Ds520)
    JR DSX 9 Limited Edition

Phnx tamamen benim fikrim, tecrubelerim ve gorduklerimdi . Lutfen uzerine alinma

Seni de gormek isteriz dergide
    Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Bu dergi edindiğimiz tecrübeleri bizler gibi bu hobiden zevk alanlarla paylaşma isteğimiz sonucu ortaya çıkan amatör bir çalışma. Umarız beğenerek okursunuz.

Eğer deneyimlerinizi yazı olarak bizimle bu derginin ileriki sayılarında paylaşmak isterseniz kapımız herkese açık.

dergiyi öyle bir merakla okudum ki yani inanın "ingilizce okurken bi yandan acaba ne demek istiyor" gibi düşüncelerden arınıp türkçe bir dergi okumak çok zevkliydi teşekkür ederim.

Lehimleme teknikleri ise oldukça işime yaradı diyebilirim. meğerse hiç bir şey bilmeden lehim yapmaya çalışıyormuşum. daha önce iki kabloyu lehimleyeceğim zaman bile 2 kablonun ortasında kocaman bi lehim topu kalıyordu sanırım artık kalmayacak

May 2008
    Nereden Nereden
    ankara
    Yaş Yaş
    28
    Gerçekten çok güzel bir dergi olmuş.Eminim hobiye yeni başlayan birçok arkadaşıma çok yardımcı olacağı gibi,uzun zamandır bu hobiyle ilgilenenlerinde zevkle okuyacağı bir dergi olmuş.Yeni sayılarınızdada başarınızın ve kalitenizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.
    Tebrikler.

Gercekten cok guzel olmus.Ozellikle lehim konusu ve ise yarayan kucuk bilgilerin bulundugu konu cok isime yaradi.Lehim yapmanin bukadar komplex bir is oldugunu bilmiyordum.

Musade ederseniz birkac tavsiyede bulunayim:
    1-Her sayida 1 tane basit(elektrikli,ucuz,baslangic modeli) 1 tane ise daha profesonel olan(yakitli,pahali) bir model incelemesi yaparsaniz daha hos olacaktir bence.Mesela gelecek sayida 4#3(tam bilmiyorum ismini) ve lamav3 u inceleyeceginizi yazmissiniz.Amator olmayan kisiler icin pek cezbedici degil.En azindan incelemelerin 3 de 1 ini komplex modeller ustunde yapin bence.
    2-Simulator tanitimi yapabilirsiniz bazi sayilarinizda.
    3-Her sayida 1-2 tane helikopter parcasinin incelemesini yapabilirsiniz(ornegin servolar nasil calisir veya pervanelerin calisma kanunu nedir).
    4-Bence helikopterleri karsilastirmaniz cok guzel.Bunu tabloya dokseniz daha guzel olur.Yani bir tablo yaparsiniz ve bunda alt alta yazarsiniz ozellikleri ve modellere puan verirsiniz 5 uzerinden.Daha can alici olur.
    5-Deneyimli bir kac kisiyi daha araniza katsaniz iyi olur.

Elinize saglik.

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Profesyonelce hazırlanmış, emeğinize sağlık. Keyifle okudum.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Arkadaslar gorusleriniz, tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi mutlaka goz onunde bulunduracagiz...

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Çok güzel bir dergi olmuş emeğ geçen herkesin ellerine sağlık. Nice sayılara ulaşmak dileği ile.

^^TEAM MOKOKO^^

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    32
    Canı gönülden tebrik ederim. Gerçekten emeğinize sağlık. İşte bu hobi böyle girişimlerle yükselecek...
    "Çalınan her kapı hemen açılsaydı; ümidin, sabrın ve isteğin önemi anlaşılmazdı."

Emeği geçen herkezi tebkrik ederim. çok güzel bir çalışma. ilerleyen sayılarda daha da güzel olacagına şüphem yok.
    Merak ettim tasarımı neyle yaptınız. sonunu flashla güzel yapmışsınızda derginin genel tasarımını hangi programla yaptınız?

Photoshop ile sayfalari yaptik.. flash yok baska bir program var dergi havasini vermek icin... program flash uzantisini (herhalde) kullaniyor.. Tam olarak anlamadigim icin bu kadar anlatabildim

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Çok güzel bir çalışma olmuş şimdiden 2. sayıyı heyecanla beklmeye başladık. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

evet flash formatlı export yapmış. sayfaları quark la hazırlarsanız çok daha güzel ve daha kolay iş çıkarırsınız bence. Ben iş dolayısı ile haftalık bir derginin ve yerel günlük bir gazetenin tasarımı yapıyorum. Genelde dergi ve gazeteler ya quark la yada indesing ile yapılıyor. eger ki quark ile ilgili sormak istediginiz birşey olursa yardımcı olurum.

Tavsiye icin tesekkurler.. Ama simdi yeni program ogrenmiyeyim...
    Quarki sadece duydum ama hic gormedim bile ..
    Indesign var bende kullanmaya calistim ama ne nerede cozene kadar, photoshop ta derginin yarisini bitirmistik bile

Photoshop da hersey daha hizli ve kolay benim icin kaliplari da ilk sayida hazirladik. Bundan sonrasi daha kolay olacak.

Birde tabi yasimin verdigi tembellik isin icine girince, ogrenmesi zor oluyor

www.rchelidergisi.com
    www.sariucak.com

Jul 2007
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    22
    çok güzel çalışma olmuş. emeği geçen herkesin eline sağlık. her ay güncellenecek ise yeni sayılar devam edeceksa bence konu sabitlenmeli diyorum ben.
    Fly 3D crash proudly...
    T-Rex 600 NSP ___ T-Rex 450 SE V2 ___ CopterX 450 SE V2 ___ T-Rex 500 ESP
    Low Wing Trainer ___ P-51D Mustang ARF
    JR DSX9 Limited Edition

Arkadaşım sizden gerçekten korkulur
    Demekki birkaç gündür bunun için sesiniz soluğunuz çıkmıyordu
    Ne diyeyim, çok kötü olmuş diyelimde nazar değmesin bari
    Her uçak yere iner, önemli olan nasıl indiğidir!!!!!!

Akıl yaşı 18,beden yaşı 25,Nüfus memurluğundaki arkadaşın hatasıyla şu anki yaş 41.

http://www.youtube.com/user/hakanoncul

emeğiniz için teşekkürler

emeğinize sağlık teşekkürler.

bu konularda Türkçe döküman bulmak gerçekten zor oluyor. sırf sadece bu yüzden bile hint kumaşı değerinde.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)