Çorum Ekibi (2008)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 302
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 16 Sayfadan 1234 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Selam Eski ve yeni dostlarım uzun zamandır ayrı kalmıştım sizlerden ve yeniden beraberiz inşallah ömrümüz yettiğince, Diyarbakır Ekibinden mecburi ayrılıktan sonra yine eskisi gibi canlı, heyecanlı bir Çorum ekibi kurma çalışmalarım yavaş yavaş sonuçlanıyor ve ekibimiz modelcilik ve hobi çeşitleri görsel showları ile beğenilerinize itina ile sunulacaktır, aramızda Model uçak tutkunları, helikopter tutkunları ve paramotor tutkunlarının bir araya geldiği çorum ekibi artık uçuk videolarını ve sohbetlerini Hobby Rc aracılığı ile sizlerle buluşmaktan gurur duyacak, Gürman Bey ve Cem Bey'e de sonsuz saygı saygı ve selamlarımı sunarım...

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    İlk olarak tanıştığım arkadaşlarımla beraber 02-03 kasım 2008 tarihlerinde Çorum ilinde Ben Sport Master, Ayhan bey Wingdragon-4, Uğur bey'de Zagi'si ile güzel bir uçuş gerçekleştirdik Hava Çok güzeldi ve tabiki uçuşlarda güzeldi canım videolarını atmak için sabırsızlanıyorum, birde paramator ile uçuş yapan arkadaşlar güne ekstra güzellik ve zevk sundular hepsine teşekkür ederim Allah Kaza Bela ve Kırım yaşatmasın inşallah, Çorum ilin de müsait bir alan tespit edilmiş üzeri düzeltilmiş ve ezilmiş son derece harika bir uçuş sahası mevcut etrafının açık olması zeminin çimenlik olması ayrıca bir avantaj olmasına karşılık zengin bir hobi aşkına sahip arkadaşlarımız mevcut onlarında aramızda olması için çabalarımız devam ediyor, birde yakın zamanda 2 kişilik Microflightımız olacak inşallah bu en büyük müjdem olsun siz hobi severlere ...

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Ekip sayfanız hayırlı olsun. Fotoğraf ve videolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Diyarbakır
    Yaş Yaş
    32
    Hayırlı uğurlu olsun Bülent abi Microlight ve paramotor videolarını sabırsızlıkla bekliyoruz..

Hayırlı olsun. Sadece modelcilikle sınırlı kalmayan bir ekip olacak anlaşılan.
    Takipteyiz.

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim, Allah Razı olsun hepinizden inşallah mahçup olmayız sizlere karşı görüşmek üzere videoları atmak için biraz zamana ihtiyacım var sabrınıza şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı olsun tekrar hoş geldiniz videoları bekliyoruz.

^^TEAM MOKOKO^^

Mar 2007
    Nereden Nereden
    Hatay
    Yaş Yaş
    36
    Corum,aramiza hosgeldiniz,ufuklariniz bulutsuz ucuslariniz kirimsiz oldun.

Sevgilerimizle

Hatay Ekibi

Cpt.M.CULCU

Sevgili Çorum ekibi hoşgeldiniz.
    Video ve resimlerini merakla bekliyoruz.
    Havacılıkta kurallar kanla, modelcilikte ise para ile yazılmıştır.Her kuralın altında bir olay, bir ders yatar.

Jul 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    57
    Çorum ekibine İstanbul luların bir fraksiyonundan selam sevgi.

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Tebrikleriniz için hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam alınmayın canı gönülden hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum benimde sizin için temennilerim aynı, gönüller, kalpler hep bir olsun gönlünüz sevinç ve heyecan dolsun kırımsız uçuşlar sizlerle olsun... Kahramançorum'dan sevgiler.

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Selam Arkadaşlar uzun zamandır görüntüleri sizlere aktarmak için bekliyordum sonunda görüntüler birikmiş şekilde sizlerin takdirlerine hazır oldu inşallah beğenirsiniz. Çorum ekibini yavaş yavaş bir araya getirmeye başladık daha önceden de bahsettiğim gibi çok değişik gruplarımız var rc uçak, araba, microlight, paramotor birde önümüzdeki hafta sonu atv ekibide geliyor... aynı zamanda arkadaşlar bugün rc araba pisti için çalışmalara başladılar kepçe gelecek pistti yapacaklar inşallah.problem oldu videoları atamadım

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    yeni bir ekibi forumda görmek çok heyecan verici geldi ve mutlu etti beni.
    aramıza hoşgeldiniz çorum ekibi.

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Teşekkür ederim arkadaşım, çorum da tarih yazılacak nerdeyse tüm hobiciler bir araya gelmeye başladı inşallah yüzümüz kara çıkmaz, sizleri de kutlarım... Modelcilik Dünyası Büyüyor..

Jun 2005
    Nereden Nereden
    Antakya
    Yaş Yaş
    46
    Bülent bey, Çorum'da modelci bir meslektaşım olmalı. Ayhan bey foruma girmiyor mu?
    www.gurmanbayraktar.com
    -Hobi ile saplantı arasında ince bir sınır vardır. Tahmin edin hangi taraftayım?-

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Dr. Ayhan Bey değilmi bugün beraberdik daha önce konuşmuştuk biliyorum demişti ama siteye girip girmediğini bilmiyorum hocam, ben arkadaşlara siteden ve çorum ekibi sayfasından bahsettim ama giriyorlarmı girmiyorlarmı bişey diyemeyeceğim ama siteye girip kontrol edenler olmuş diğer arkadaşlardan herkez videolar bekliyor şimdi onlarla uğraşıyorum işte can sağlığı olsun hocam ne diyelim...

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Videoları yüklediğim sitede sorun var galiba linkler düşmedi resimleri atayım dedim ondada soru yaşadım ne yapmalıyım...

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Buda benim Çorum de Yaptığım ilk Edge-540'ım denemek maksadıyla çalıştırdığımda Wsc sini yaktım şimdilik beklemede..
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Burda da Ekibin Hazırlıklarını Görüyoruz, Çok güzel ve eğlenceli bir gündü Tuncay Bay'e Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunarız...

Mar 2008
    Nereden Nereden
    Çorum
    Yaş Yaş
    43
    Bu resimlerin Karışık olduğuna bakmayın hepsi aynı günde çekildi Off road ekibimiz var, Paramotorcular o gün gelmemişlerdi, Tuncay bey'ai microlight'ı ile Uçtum çok zevkliydi, videoları gelecek hafta sonunu iple çekiyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)