balıkesirdeki modelciler

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 166
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 166 adet sonuctan sayfa basi 161 ile 166 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 9 Toplam 9 Sayfadan BirinciBirinci ... 6789

Reklam Alanı
    meraba arkadaşlar balıkesirde modelci fırat tokman adlı kişiyi tanıyan varmı

pek misafir perver bir site değil sanırım (sanırım daha fazla ilgilenen arkadaş olur diye düşünmüştüm neyse nete pek giremiyorum tlf bırakıyorum buluşmalardan haberdar olursak eşlik ederim bende...)0507 349 91 83 .ayrıca bu msj daki tf numarasını kaç kişi farkeder o nu da bılmıyorum tabi neyse görüşmek dileğiyle insallah...

Alıntı egeli_lodos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek misafir perver bir site değil sanırım (sanırım daha fazla ilgilenen arkadaş olur diye düşünmüştüm neyse nete pek giremiyorum tlf bırakıyorum buluşmalardan haberdar olursak eşlik ederim bende...)0507 349 91 83 .ayrıca bu msj daki tf numarasını kaç kişi farkeder o nu da bılmıyorum tabi neyse görüşmek dileğiyle insallah...
    Herkes yaz tatilinde olunca böyle olur. Merak etme, biraz sabır et. Cevaplar gelir. Bu arada sorunlarını sitedeki konulara yazarsan daha fazla cevap alırsın. Neticede Balıkesirde topu temeli 10 modelci var ve başlığı takip ediyorlar. Ama sitede binlercesi var. En iyisi uygun konu açman ve sorularına cevap bulman. Tabii öncelikle konuları bir oku, takıldığın şeylerin cevabı muhakkak bir konuda vardır.
    İmkansız diye birşey yoktur. İmkansızlıklar vardır.

balıkesir merkezden berke çalışkan öncelikle merhaba modelciliğe ilk olarak 72 cm bir motoryacht yaparak başladım balıkesirli arkadaşım cüneyt duman aracılığıyla birtane of-road aracı edindim hayırlısıyla 3 gün içinde gelicek ilk arabam olucak (MAVERICK STRADA SC) buluşmalara katılmak isterim sizleri tanımak isterim bol rcli günler dilerim

Merhaba arkadaşlar bende bandırmalıyım ancak üniversite nedeniyle balıkesir 52 evlerde oturuyorum.Offroad nitrolu Sportwerks Chaos marka ufak başlangıç aracına sahibim.Arac bandırmada duruyor (ufaktefek sıkıntılı).Görüşmek isteyen arkadaşlar onurduvenci@hotmail.com msnimi ekleyebilirler.

Konuyu hortlakmak istemem ama bandırmada rc drift ile ilgilenen arkadaşlar bana msj atabilir (ibrahimrc adlı kullanıcıda benim)

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)