Off-road bölümü

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 11
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Off-road bölümünde savage-t-maxx ve diğerleri diye alt başlık açılsa nasıl olur???

eeee iyi olur elbette. o zaman t-Maxx mı savage mi diye konu açılmasına gerek kalmaz ve ben ve benim gibi bu işe yeni başlayan arkidişler forum forum konu konu gesmesler

bende biraz öyle olursa savage bölümüne taklırdım

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    valla super olurdu

Bence Gereksİz.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    22
    Bencede gereksiz. Hem bölüm açıldıkça forumu takip etmek zor oluyor. Mesela benim revo var. Ben nereye yazacağım?
    COSWORTH

Mar 2005
    Nereden Nereden
    edirne
    Yaş Yaş
    38
    muhammet açmıştı bi başlık ben de savage team diye bi başlık açmıştım en fazla o kadar olur sanırım ama o da yalan oldu çünkü insanlar sorunlarını ayrı başlıkta değerlendirmek istiyorlar...

Şİmdİ Savage T-maxx Dİe Ayirmak Olmaz. Bİde Kemal Abİ Sen GÜzel Bİ Konu AÇtin Ama Bİton Sayfa Oluyo Ordan Bulmak Çok Zor Oluyo. Ama ŞÖyle Savage İle Gereklİ Özet Bİlgİlerİ Bİ Yerde Yazabİlİrİz. YÖnetİcİlerede SÖylerİz Ona GÖre BİŞİler Yaparlar

May 2004
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    24
    arkadaslar tatmıyle yanlıs dusunuyorsunuz
    savage veya t-maxx revo vs vs alıcak arkadaslar ıcın cok buyuk kolaylık olur ayrılması herkes ne marka hangı model ne alıcaksa gırer oraya sorar mesela ben bır konu arıyorum bulamıyorum cok uzun suruyor o yuzden ayrılması mantıklı

ayrıca cuma gunu nıtro rs4 oguz abıyle konsurken ıkımızde nıkko ıcın bır topıc acılmasına hem fıkır olduk elektıklı bolmunun altına bırde nıkko bolumu acılmalıkı ınsanlarr nıkko araclarını sorunlarını eksıklerını fılan orada konusmalı hemde ısteyen arkadas cevap verırı kımsede bırbırnı kırmamıs olur cunkı buradakı ccogu kısı nıkko ıle ılgılı gelen sorulara onlar oyuncak salla gıbısınden yanıtlar verıyor bu yuzden elektıklı bolmunun alteına bırde nıkko bolumu acıllmalı

Car zonenin forumunu inceleseler adminler ona göre düzenleseler çok daha güzel olur.Nerdeyse her modelin tek konusu var ve sayfalarca arama kaydı yok filan burda aynı konudan 50 tane yalan mı ?
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Aslında markalar bölümünde var tarxxas hpi v.s onların altına yazılabilir ama oralar ulaşmak zor olur. Aslında çoğu şey forumda zor bulunuyo. Mesela bnm mini z ile ilgili bir problemim olduğu zaman direk elektrikli bölümüne yazıyorum daha çabuk cvp alabiliyorum aslında yeri micro size diye bi bölüm var ama dediğim gibi cvp daha çabuk geliyo..
    mt2 with OS cv-rx 18
    t-maxx 2.5
    e-maxx
    savage 4.6
    ntc3 with NSR12S3 Turbo
    tc3
    scorpion with os 0.46 VX-M

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)