Bulusma bolumu??

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 42
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    yonetimdeki arkadaslar az once gordum viaconme Ali abinin yazisini sanirim oraya bulusma ayarlamak icin yazamayacagiz bence kotu olmus cunku ozel mesajla herkese duyuramayiz cunku ben bunun cok kotu oldugu ve duzeltilmesi gerektigini dusunuyorum sonucta biz bunu HRC bulusmasi diye yapmiyoruz kendi aramizda oluyor vede yeni insanlarda gelir tanisiriz diye yapiyoruz ama sanirim farkli bir algilanma olmus bence yanlis yapilmis (bu benim fikrim)

samsunda buluşuyoz biz hafta sonları yakın olanlar gelsin

hayta yasak olan bişeymi yaptık şimdik mesajdamı atmayalım

Dec 2004
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    28
    bir açıdan haklı olabilirler. tarihe bakmadan yazıyı okuyan üyeler buluşma varmış gibi gidip mağdur olabilir. ama özel mesajdan herkese ulaşmak çok zor. şöyle birşey yapılabilir(müsadenizle fikrimi beyan edeceğim):zamanı geçen buluşmalarla ilgili yazılar silinebilir veya arşivde saklanabilir. böylece buluşma bölümüne girildiğinde kimsenin kafası karışmaz herkes güncel olan buluşmalardan haberdar olur. sonuçta bizler Hrc buluşması yapmıyoruz ama şehir şehir toplantılar yapıyoruz ve bu da forum ve bu site sayesinde oluyor...

saygılarımla
    ....Mak.Müh. Dr.Amet Brown....
    T.C.Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
    Ortadoğu Teknik Üniversitesi

heee onu bilmiyordum i am sorry falan oldum biz buluşmuyoruz buluşmak isteyen özelden gelsin

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    abi olayi geyige vurmussunuz simdi uyari yapacaklar konuyu dagitmayalim ayrica tarihi kocaman yazmis aydin abi ve demiste isteyenler gelsin diye sonucta genel bi bulusma degil site yonetimi tarafindan olsa Hobbyrc bulusuyor falan diye olur biz yazmisiz sadece tarihi bence kotu bir karar alinmis!

May 2004
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    24
    umıt +1 dıyorum
    baskada bır sey demıyorumm

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    herkese selamlar...

konuyu geyiğe çevirmeden!!! fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkürler...

1. bu bir yasak değil yani amaç buluşmaları önlemek değil. (hata varsa düzeltilir forum hepimizin için)
    2. bu konuda herkes özgürce fikrini belirtebilir
    3. herkes düşüncesini belirtmiş ama kimse neden diye sormamış ilginç !!!

ancak bu sayfa ticari bir amaç için kurulmamıştır. ticari faaliyetleri olan şirket yada şahısların sayfayı kendi amaçları doğrultusunda kullanmalarını da hoş görmüyoruz. eğer bu ortak hobimiz ise karşılıklı hassasiyetler göz önünde bulundurularak davranılması taraftarıyız.

bu konuda ki fikirlerinizi bekliyorum...
    teşekkürler...

Benim için sorun yok buluşunca zaten biz cepten haberleşiyoruz.Ama istyanbulda olan arkadaşlar hepsinin birbiriyle tarih ayarlaması ve duyurması zor olur.Herkezi Hrc Üyeliği altında toplamak yanlış olurki ben kendime ne hrc üyesi ne yavru üyesi nede teamgo üyesi olarak görüyorum Model üyesiyim ve bu yetiyor sanırım anlatabildim ama bence yanlış bir uygulama olmuştur.Çünkü Hrcnın safı bellidir ve herzaman herkeze eşit mesafedeydi sanki bu uygulmayla kendisine daha fazla yer edinme kaygısı taşıdıgnı gördüm Ve üzüldüm Sanırım anlatabildim.
    Mugen Mtx-4R, Powered by Sirio, Directed by Futaba , driven by Onur KARAC.....

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    Alıntı viaconme Nickli Üyeden Alıntı
    herkese selamlar...

1. bu bir yasak değil yani amaç buluşmaları önlemek değil. (hata varsa düzeltilir forum hepimizin için)

ancak bu sayfa ticari bir amaç için kurulmamıştır. ticari faaliyetleri olan şirket yada şahısların sayfayı kendi amaçları doğrultusunda kullanmalarını da hoş görmüyoruz. eğer bu ortak hobimiz ise karşılıklı hassasiyetler göz önünde bulundurularak davranılması taraftarıyız.

teşekkürler...
    iyide burada kimsenin maddi cikari soz konusu degil ki elinde fazladan yedek parcasi olan veya arabasi olan olabilir bunlari bedava verecek degil heralde hadi onuda gectim konuda ticari amacli birsey yazmiyorki bulusmaya gelinde satiyim size biseyler falan valla bilmiyorum ama yapilan aciklama beni tatmin etmedi acikcasi

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    umraim tatmin edici bir aciklama gelir ve acilan bulusma konusundada hic bir ticari amac goremiyorum

Onur sen ne yer kaygısından bahsediyosun ?
    Bende dahil olmak üzere bünyemizde hiçkimsenin böyle bir kaygısı yok, biz elimizden geleni yapmış ve kendini ispatlamış bir siteyiz.Fakat unutmaki sayı arttıkça ve sitenin alanı genişledikçe sorumluluklarımızda artıyor.Tabi sanırım sen bunu anlamamışsın veya anlamak istemiyorsun.Uzaktan davulun sesi kimseye hoş gelmesin,kendinizi biraz bizim yerimizi koyup öyle düşünün
    Her önüne gelene biz burda bazı konularda müsade verirsek bu site fazla ayakta kalmaz, bazı kurallarımız varsa ve uygulayabiliyorsak buralardayız.Buluşma konusuna gelince ; ticari faaliyet girişimi olan firma veya şahıslar HobbyRC'de konu açıpda şurda burda toplanıyoruz gibi başlıklar açamaz, firma isimlerini bir zamanlar hatırlarsanız yasaklamıştık şimdilerde ise bunu serbest bıraktık AMA SINIRLAR ÇERÇEVESİNDE, fakat bakıyorumki bu konu bile suistimal ediliyor, hatta burda isminin geçmesini isteyen bazı girişimciler farklı nickle üye olarak kendi sitelerinin veya firmalarının ismini zikrediyorlar..Konuyu çok uzatmıcam ama buluşma konusuna düzen getiriceğimizi bilin, bu arada firmalarla ilgilide bir çalışmamız var yakında bütün firma sahiplerine maille ulaşarak bunu duyurucaz.

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    yani sonuc olarak nedir simdi biz bulusup tanisabilecegimiz zaman konu acamicakmiyiz bulusulacak olursa bunu herkesin bilmesini isteriz

Bilmiyorum bana öyle geldi kimse kusura bakmasın ama düşüncelerime saygı göstermen yerine anlamak istemediğimi düşünüyorsun.ZatenSafınız begendiğim için bende düşüncelerimde belirtim ama sanırım Bende safımı belittim ve çok mutluyum.Sanırım 2 paragrafın beni ilgilendirmiyor zaten yeri geldiğnce diğer fikirlerimide duyarsınız.Görüşmek üzere Şükrü abi.

Ümit şu yazılarını yazmadan önce konuyu iyice okusan olmazmı ? Bak bakıyım ben ne yazmışım satır satır kelime kelime oku

Onur herkesin fikrine saygımız var bizde saygı olmasaydı bugün buralarda kimse olmazdı

Apr 2004
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    21
    duzen getirceginizi bilelimde ne zaman olacak nasi duzen olacak bilmiyoruz sonucta bana gore su an icin alinmis yanlis bir karar size kalmis hadi bana eyvallah dusuncelerimde bunlar gayette acik forum un iyilesmesi icin dile getirdim biraz gergin ortam oldu herneyse

Muahmmet abi biz zaten detayları filan şükrü abiyle konulyoruz sorun yok yani olmazda

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Alıntı umitp Nickli Üyeden Alıntı
    duzen getirceginizi bilelimde ne zaman olacak nasi duzen olacak bilmiyoruz sonucta bana gore su an icin alinmis yanlis bir karar size kalmis hadi bana eyvallah dusuncelerimde bunlar gayette acik forum un iyilesmesi icin dile getirdim biraz gergin ortam oldu herneyse

forumun iyileşmesi istikametindeki !!!! fikirlerini dile getiriş üslubun rahatsızlık verici...
    sen bu foruma katkıda bulunmak için bu uygulamanın neden konduğunu biliyormusun ??? sence neden konmuştur demiyorum ..... neden konulduğunu biliyormusun ???

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ISTANBUL
    Yaş Yaş
    36
    Alıntı viaconme Nickli Üyeden Alıntı
    herkese selamlar...

teşekkürler...
    bu yazıyı tekrar okumanızı rica ediyorum.... acaba yanlış mı bi ifade var... yada tatmin etmeyen noktalar nedir ?
    neden bu uygulama var bileniniz varmı ??? herkes özgürce fikirlerini belirtebilir fikirlerinizi bekliyoruz derken pardon ama ne gibi bi hata var bu soruda ???

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)