Elektrikli rc uçak için alınması gereken esyalar nelerdir?(motor,kumanda,servo,v.b)

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 56
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Sitede dolanırken kristaller,alıcı,v.b şeyler var elektrikli rc uçak için hangi parçaları alacağımı bilmiyorum yani yakıtlılardan farklımı yoksa kristaller,... parcaların hepsindenmi alacağım bilmiyorum hangi parçaları alcağımı yazarsanız çok mutlu olacağım şimdiden teşekkürler.

Beni yanlış anladınız heralde sitede kumandalara bakıyorum mesela hepsinde aynı parcalar yok aynı baslık altında servo kristaller olarak adlandırmışlar bana kumand,servo,... gibi sıralaya bilirmisiniz öyle istemiştim ben sorun olmazsa.

Sorunuzu açık açık yazın ki açık açık cevaplayalım. Birşey anlayamadık.
    KULEYLE KAVGALI ÇİLEKEŞ PİLOT

Geride kalan pistin, yukarıda kalan irtifanin pilota faydası yoktur.

Uçak için ne lazım dediğinizde, bizim cevap verbilmemiz için uçakta ne olduğunu bilmemiz lazım. Kumanda için alıcı ve vericiyi birlikte alırsanız ayrıca kristal almanıza gerek yok.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Nereden Nereden
    Malatya - Elazığ
    Yaş Yaş
    27
    Alınması gereken eşyalar yazısını okuyunca nedense ekteki vidyo gözümün önüne geldi

http://www.youtube.com/watch?v=pLv2Uxk5j6E
    Çağlar Üzel - Elektrik Elektronik Mühendisi

STATIK LOCHEED MARTIN F16B 1/72 Revell

Çağlar abi bombayı patlattın gene

Demek istediğim bi uçak için gerekli bütün parçaların ismi mesela demişsinizki kumanda için alıcı ve vericiyi alırsan kristale gerek kalmaz demişsiniz onları öğrenmek istiyorum hangisi alıp almayacağımı biliyimkie ona göre alış veriş yapayim.Umarım bu sefer derdimi anlatabilmişimdir.

Alıntı okankeskinklç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Demek istediğim bi uçak için gerekli bütün parçaların ismi mesela demişsinizki kumanda için alıcı ve vericiyi alırsan kristale gerek kalmaz demişsiniz onları öğrenmek istiyorum hangisi alıp almayacağımı biliyimkie ona göre alış veriş yapayim.Umarım bu sefer derdimi anlatabilmişimdir.
    Derdinizi anlattınız ama bi bu işin bu şekilde olmayacağını anlatamadık. Herhangi bir alışveriş sitesine girip radyo kumandalara baktığınızda zaten içinde ne var görebilirsiniz.
    Şimdi şöyle devam edelim.
    Siz önce bir model belirleyin. Ona göre ne lazım ekleyelim.
    Yalakalık yapma, adam olmayı dene, başarırsan eğer çok daha keyifli olduğunu göreceksin.

İşte baktığımda kumandalara hepsi olmuyor sadece kumanda olduğuda oluyor onun için burda konu açtım hangilerini yanında almam gerekiyor diyerekten neyse yapmak istediğim model Mavi mantar 400

Elinizde hangi malzemeler var şu anda

İşte almadım siz bunları alın diyince alacam size danışmadan almak istemedim yanlış bişe alırım boşuna masraf etmiyelim diye.

Kumanda ve alıcı için bu uçaktan bağımsız düşünmek lazım. Eğer bu işi sürdürecekseniz kaliteli bir kumanda ile başlamalı. Bir deneyeyim de ilerde bakarım derseniz ucuz birşey de düşünülür. Ucuz bir kumanda bazen kalitesiz olması nedeniyle bir kez bile uçmanıza izin vermeyecek kadar kötü de çıkabilir.
    Aslında Adana'da usta model uçakçılar var. Bir taraftan biz de yardımcı oluruz ama bir kez bile onlarla buluşup gözünüzle görseniz herşey daha farklı olur sizin için.

Doğru söylüyorsunuz ama iyi bir kumanda için biraz para biriktirmem lazım nede olsa öğrenciyiz thk'dan beğendiğim kumandanın linki aşağıda.

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/

Verdiğiniz link eksik.
    Peki şu an ne kadar paranız var?

150 tl civarı param var linki tekrar veriyorum.

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/satis.php

Linkler neden çıkmıyor bilmiyorum thk'dan bakarsanız kumandalara 75 tl ye bi kumanda var yeni gelmiş almak istediğim kumanda o

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    May 2009
    Nereden Nereden
    Istanbul
    Yaş Yaş
    34
    genc arkadasimizin bahsettigi kumandanin linki

http://modelucak.thk.org.tr/satis1/u...k_no=15.FS-T4D

Evet bu saulun

Yardımlarınızı bekliyorum...

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)