Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 37
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
27-07-2009 18:28 #1
Herkese merhaba,
Bu sene 1 haftalığına ailemle İstanbul dışına çıkmak için biraz araştırma yapalım dedik ve başladık Google'de araştırmaya, o kadar çok seçenek vardı ki araştırmaktan başımız döndü ve tabiki hiçbirine karar veremeden geçen seneki tecrübelerimize dayanarak önce Şile Ağva ardından Kerpe'ye gitmeye karar verdik. Geçen sene zaten memnun kaldığımız seyahatimiz bu senede aynı şekilde olmuştu. Geçen sene ve bu sene kısıtlı tatilimiz sebebiyle İstanbul yakınlarını tercih etmek durumunda kaldık.Seneye nasip olursa arabamızla çıkıp Karadeniz turu düşünüyoruz.
Bizim aile olarak tatil düşüncemizdeki yerler genelde gezilip görülecek tarihi ve doğal güzellikleri çok olan yerlerdir.
Şimdi gelelim başlığımızın içeriğine;
HobbyRC üyeleri tatillerde nerelere gidiyorlar, gittiğiniz yerleri birazcık anlatarak ve birazda resim ekleyerek bu başlık altında yayınlarsanız benim gibi nereye gideceğini şaşıranlara sanırım seçenek sunmuş olursunuz
Başlığın faydalı olacağını düşünüyorum, bakalım ilk siftahı kim yapacak
Saygılar
-
27-07-2009 18:33 #2
Tekirdağ Şarköy Muazzam bir tatil yeri ancak tarihi bakımdan içinizi pek açacağını sanmam
Sinop' a da gidebilirsiniz ben hep gidiyorum Çok güzel yerleri var Hamsilos Koyu Aklima Sinop Tarihi Ceza Evi vs. Denizide süper =)
-
27-07-2009 18:36 #3
Başlık gerçekten iyi olmuş. Bende tatil için araştırma yapıyorum ancak işin içinden çıkabilmiş değilim.Umarım faydalı dönüşler olurda bunlar arasından seçim yaparım.
Yadigar..
-
27-07-2009 18:52 #4
valla istanbula yakın armutlu olabilir. denizi temiz sayılır. ortamda fena değil.
orda ihlasın tatil köyü var yada armutluya gelmeden fıstıklıda güzel moteller var.
eğerki ailecek değil 1-2 kişi gidicez ucuz yollu guzel yerde denize girmek istiyoruz derseniz fethiye ölüdenize çadırınızı alıp gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. orda sugarbeach diye biryer var. bu seneki fiyatları çadırda kişi başı 10tl fiyatı varmış gecelik. orda kalırken supermarketlerden konserve alıp karnımızı doyuruyorduk.
kaldığımız plajdan 1dakikalık yüzme mesafesinde mavi bayraklı plaj vardı. dışardan girişi 12 lira falan olan bir plaj. o yuzden eğerki o tarafa gitmeyi düşünürseniz sugarbeachde çadırla falan kalabilirsiniz..
-
27-07-2009 18:55 #5
Biz genelde Ölüdeniz,Göcek,Didim bazen de Çeşme ve Türkbüküne gidiyoruz ama ailecek sessiz ve sadece sizin olduğunuz bir yer istiyorsanız Göcek de bir ailelik koylar var ve deniz tertemiz.
Ben dalış yaptığım için Ölüdeniz genelde tercihim fakat Göceğin de aşşağı kalır bir yanı yok
Göcek de kıyıya fazla uzak olmayan adalar var , kendinize güveniyorsanız o adalara gidin derim çoğunda yerleşme yok fakat ufak tefek kulübe olan adacıklar da var

Mugen Mbx5r + OS 21 VZB + JP-4
Tamiya TT-01 + 13T Turnigy + Bmw Z4
-
27-07-2009 19:01 #6
-
27-07-2009 19:59 #7
istanbula yakın avşa adasını tavsiye ederim adanın bir ön birde arka tarafı var ön tarafında daha çok pansiyonların vs olduğu gece takılabilceğiniz clublar barlar var
ama aile olarak gidicekseniz arka tarafı tavsiye ederim çok sakin inanılmaz bir denizi var acaip temiz ve dalgaasız aynı zamanda arka taraftaki otellrin olduğu yere gelemiyor kimse yani otele ait plaj sakin rahat ama alış vs için ön tarafa gitmeniz gerekli bunun içinde otelden otobüsler kalkıyor. 2kere gitme fırsatım olmuştu avşaya ancak elimde fotoraf yok bunun dışında bodrum antalya vs saymazsak tavsiye edebilceğim en harika yer dalyan orayı anlatmak baya uzun sürer
kesinlikle tavsiye ederim bir çok tarihi yer var ,denize girebileceğiniz 2 plaj bulunuyor plajların yanında otel bulunmuyor oteller denize gidiiş yolu olan göl veya iç kısımlarda bulunuyor çünkü karetta karetta kaplumbağlarının türkiyede en çok bulunduğu yer istediğiniz taktirde teknelerle açılıp yengeçle besleyebiliyorsunuz plajların 1ine özel ulaşım aracı veya minibüslerle gidebiliyorsunuz diğerine ise gene teknelerle göl içinden geçerek denize ulaşabilirsiniz ki kesinlikle bunu tavsiye ederim çünkü yol üstünde birçok tarihi yer var ve geçtiğiniz yerler harika,ayrıca katılabilceğiniz turlar var özellikle 12 ada turunu tavsiye ederim inanılmaz güzel biryer var hatta turda balıklı koymu ne öyle bir yer vardı yüzlerce çeşit balıkk ayaklarınız altında dalış için harika bir yer yüzlerce çeşit balığın yanın birde batık surlar var neyse daha sonra başka yerlerde anlatmaya devam ederim herkeze iyi tatiller
Konu devilmc tarafından (27-07-2009 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir.
TEAM LOSI TURKEY
http://www.teamlositurkey.com
Losi 8ight-t + OS 21Vzb +JP4
Losi 8ight + Go 21 7Port
-
27-07-2009 20:09 #8
Biz zaten denizin bol,temiz ve güzel olduğu bir yerde yaşadığımız için pek tatile gitmiyoruz
.Ayrıca başka sebepler de vardı bu sene için,geçen senelerde babamın dükkanı nedeniyle gidemedik,bu sene zaten dükkanı yeni satmıştı o yüzden gidemedik,ama seneye bi aksilik çıkmazsa Erdek'e gitmeyi düşünüyoruz.(Benim tatilimin çoğu Balıkesir'de arkadaşlarımın yanında geçeceği için pek foto çekemeyebilirim
.)
Anıl'ımı,kardeşimi,çok özledim

-
27-07-2009 20:22 #9
dalyan

yeşil olan yer göl onuda söyliğimTEAM LOSI TURKEY
http://www.teamlositurkey.com
Losi 8ight-t + OS 21Vzb +JP4
Losi 8ight + Go 21 7Port
-
27-07-2009 20:35 #10
Akçay'ı gezip görmeyenler için biraz bahsedeyim.Akçay denince akla ilk gelen su'dur.Adım başı hayrat , çeşme bulabilirsiniz.Gün geçtikçe gelişmekte ve festival , konser gibi etkinliklerin bu aralar çok sık düzenlendiği mükemmel bir tatil mekanı..Genelde emekli yerleri çok sık bar ,disco vs. fazla rastlayamazsınız.Her akşam incik boncuk , kolye ,çeşitli aksesuarların satıldığı ufak pazar gibi bir yer açılır ve o kordon da yürüyüp o mis gibi mısırı alıp o havayı içine çekmedin zevki bence paha biçilemez.İlginç bişeyde denizin ortasından tatlı su fışkırıyor bu kadar suyu bol biryer ve 2 ay gibi bi sürede 15 lira gibi su ücreti ödüyorsunuz.Su masrafınız yok..(evi olanlar için).Nüfusuda 20 bin civarı ama yaz aylarında 100-150 bin e ulaşıyor bu rakam.Son olarakta Sarıkız eski bir efsane hakkında çeşitli şeyler anlatılıyor.Bu tatil yerinde sarıkızın heykel vs. görüp bilgi almakta mümkündür.Birkaç resim ekliyorum (en soldaki benim çekimim)
-
28-07-2009 11:41 #11
-
28-07-2009 17:37 #12
Şarköy
Şarköy Otogar

Şarköy İskele Eski Hali

Şarköy Kızılay Meydanı

Şarköy Sahil
-
28-07-2009 17:42 #13
Biz zaten 7/24 tatilde gibiyiz Bodrum' da
Amatörler ekipmanlarını düşünürler, profesyoneller parayı düşünürler, ustalar ise ışık nereden gelirse iyi olur diye düşünürler...
www.rchelidergisi.com
www.sariucak.com
-
28-07-2009 18:04 #14
ne tatil ama

benim için en büyük tatil iş-ev / ev-iş arası geçirdiğim süreKonu emo23 tarafından (28-07-2009 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
-
29-07-2009 16:06 #15
-
29-07-2009 16:21 #16
Bodrum,Gölcük depremi sonrası müthiş bir şekilde göç aldı.
Birde İstanbul çoğunlukta olmak üzere eskiden geçimini faiz, repo gibi ranttan sağlayan çok kişi tüm mal varlıklarını satıp Bodrum a yerleşti. Burada eski lüx yaşamlarından uzak min. düzeyde yaşantı geçiriyorlar.
Bodrum u en cazip hale getiren durum iklimi. Bodrum dan daha aşağı güneye gittikkçe ise sıcaklık ve nem artıyor. Buda yaşlı ve emekli kesime zor geliyor.
-
29-07-2009 16:57 #17
Biz Bodrum da yaşayanlar için en güzel tatil arkadaşının teknesi ile cuma akşamından kaçıp 3gece-2gün tekenede yaşayıp p.tesi sabahı geri döndüğümüz Gökova koyu gezilerimiz oluyor.
-
29-07-2009 18:09 #18
-
29-07-2009 18:36 #19
Kerpe plaji cocuklu aileler ideal bi plajdir. Fazla dalga olmaya ve acildikca fazla derinlesmiyen bi yer. Maalesef elimde dijital resim yok, hepsi eski zamanladan. Cumartesi Türkiyede olacagim insallah. Kerpeye yoluna düserim ben yine. Iyi tatiller!
Sümer
-
29-07-2009 18:39 #20
Vee evet arkadaşlar.Bizde bu sene babamın işleri nedeniyle akdeniz duru yapamadık.Ama istanbul,kocaali,sakarya üçgeni içinde kalan cebeciye gittik.1hafta kadar tatil yapıp tekrar iş temposuna döndük.Cebeci deniziyle,kumsalıyla havasıyla benim için bi tanedir.15 km ye varan kumsalıyla çok rağbet görüyor.İşte cebeciden size bazı fotoğraflar...
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)