öğrenci adamım elektriklimi yoksa nitrolumu ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 29
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Arkadaşlar ben öğrenci adamım izmirden şimdi güzel bişi almak istesem nitrolu 450 500 felan bulurum ama babam en fazla 300 dedi
    her neyse nitrolu alsam yakıtı masrafı felan beni çok uğraştırırmı ? sitelerde dolaşmakdan ağlayasım geliyor artık xD
    kesin bir karara bağlıcam eğer elektrikli güzel bişey 250 300 tavsiye ederseniz hızlı onroad weya offroad farketmez sadece sizin tavsiyelerinizi göz önüne alıcam.
    ben şu anda chaos düşünüyorum hem ucuz hem 0 alıcam hemde şirin yani videolarını izledim ufacık arabadan büyük işler herneyse uzatmaya gerek yok össye hazırlanıyorum fazla vakitte bulamıcam genelde evde durucak ama bi hobbyym olsun istiyorum.
    elektrikli arabam vardı tatmin etmedi bi kavga sırasında duvara vurmuştum şimdi 55+ km hız en az nasıl bişeyler neyse çok uzattım yorumlarınızı bekliyorum nitrolu da olabilir.

chaos hiç alma diyebilirim
    alacaksanda bitane Tamia TT-01(Elektrikli) başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum..
    Traxxas Slash 1/10 2WD Short Course RTR Racing Truck

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jan 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir..
    Yaş Yaş
    20
    Bende seninle aynı durumdayım.Bu sene öss'ye hazırlanmam lazım ben e10 alarak başlamıştım şimdi savage kullanıyorum öğrenci olduğum için gerçekten yakıt parası çok kötü koyuyo insana yakıtım bitmek üzere ve yeni yakıt nasıl alıcam bilmiyorum onun için nitro yakıtlı aracımı satmaya karar verdim.Bence ekonomik olarak özgürlük yoksa elektrikli öneririm.Olcay abininde dediği gibi 2.el tt01 bulup başlayabilirsin hobiye hem eline para geçtikçe modlayıp pil falanda alırsan ilerki zamanlarda ömürlük bi araç olur senin için.

brama 10b yada maverk strada xt al abi (yani elektrikli ) ilk kez başladığımız için hem sürmeyi öğreniz hemde nitroluların fiyatı düşer belki hem bakımla hem de nitroyla uğraşmak zorunda kalmazzın
    Revo with picco 26 red dot & full mod
    Sakura zero s & 1.59 cs
    Modifiye candır !!!

arkadaşlar öncelikle tüm yorumlara teşekkür ederim.
    Tamiya TT 01 düşünüyorumda fakat izmirde satış noktaları varmı onu araştırmam gerekiyor.
    Birde chaosu neden önermiyorsunuz kapsamlı açıklama yaparmısın?

chaosmu ? brama bile chaosdan daha iyi ki tamia bramadan 3 kat daha ii bi araç
    Sakura zero s & 1.59 cs
    Modifiye candır !!!

May 2009
    Nereden Nereden
    balıkesir
    Yaş Yaş
    26
    chaos neden mi önerilmiyor sana söyliyeyim
    cahos = kaos
    Traxxas E-Revo VXL 1/16
    E-Sky Lama V-4

katlıorum
    Sakura zero s & 1.59 cs
    Modifiye candır !!!

Jun 2009
    Nereden Nereden
    TOKYO
    Yaş Yaş
    16
    Alıntı CrayzRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar öncelikle tüm yorumlara teşekkür ederim.
    Tamiya TT 01 düşünüyorumda fakat izmirde satış noktaları varmı onu araştırmam gerekiyor.
    Birde chaosu neden önermiyorsunuz kapsamlı açıklama yaparmısın?
    dandik olduğu için olabilirmi????

ART OF DRİFTİNG

GÖZÜNÜ KAPA VE AYAĞININ ALTINDAKİ PEDALA SONUNA KADAR BAS

dandikten ziyade difflerin plastik olması büyük bir eksi.eğer alüminyum türü diferansiyel dişlileri olsaydı tadından yenmezdi.böylece modifiye motor,egzoz gibi şeyleri rahatlıkla takabilirdik.ama siz en iyisi tt-01 alın.

arkadaşlar kararımı sanırım kıldım we sizece danışayım dedim Maverick Strada Tc nasıl olur fiatıda güzel 0 araç full?

Jan 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir..
    Yaş Yaş
    20
    stock haliyle e10 dan daha iyi bi şase olduğunu söyleyebilirim.Ama şuda var ileriyde dönük düşün.Ucuz etin yahnisi olmasın derim.TT01 alırsan kafan rahat eder hertürlü mod parçalarını vs vs.. herşeyi istemediğin kadar bulursun hertürlü modifiyeye'de açık bi araç.TT01'i modladığın zamanda maverick falan tanımazsın..Anlayacağın ben almamanı tavsiye ederim o aracı kullananlarda var onların ağzındanda duy mod ne kadar kaldırıyor öğren derim.Satacağın zamanda sıkıntı çekmezsin en azından.

Aug 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    16
    Bence 300 milyon'a bir 50 TL daha ekle Off-Road GP güzel bir araç bulursun daha doğrusu bulamazsın ama indirim yaparlar sana. Çünkü sanırım bir alınca bir daha değiştirme şansın olmiyicak.. Maddi durumun kötüymüş.
    Mezar taşları gibi benzer insan insana..

Jan 2009
    Nereden Nereden
    Gaziantep--Hatay
    Yaş Yaş
    20
    hsnksl haklı alacaksan offroad gp al
    HP RC Team
    HıZLıYSaN öZGüRSüN DeMeKTiR.
    Hpı Trophy 4.6 Turggy Himoto Nascada 11T Motor Sensörlü--E revo vxl
    Hpı Rs4 Racer2--Kyosho Raider-Esky Honey Bee King2

Aug 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    16
    Ama mecbur 2. el alıcak rahatta bulur güzel bir tane. Yinede çok aceleci davranma hatta daha fazla para biriktirme şansın varsa sıfır off-road alırsın.

gp herkesin harcı değil.beni feci zorluyo şuan.benzin bitmeye yakın stres oluyorum.motor ayar tutmayınca da aynı şekilde.bide çok kirli paslı.ama herşeye rağmen nitrolunun zevki başka.ama elektrikli şöyle bl bulursam çok iyi olacak.ben olsam bi tane tt-01 alırım bi 1-2 ay kullanırım stock şekilde sonra oturur ne yapıcağıma karar veririm.drift mi drag mı sprint mi herneyse işte.ona göre modlar yapmaya başlar böylece bu işten olabildiğince zevk alırım.

Aug 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    16
    Dediğine katılıyorum ama arkadaşın Tt-01 alınca 1-2 ay sonra bir daha araba değiştirmesi bence mümkün değil. eğer mümkünse yigitcan'ın dediğini yaparsın ama değilse GP 2. el al bir tane.

Jan 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir..
    Yaş Yaş
    20
    Hasan'cım TT01'den sıkıldığın zaman satma şansın var ama şimdi alacağın 300-350 liralık aracı satamazsın.Tabiri caizse yakıt parası benim içime oturuyo.Güzel açıklamışsın Yiğitcan.Her yakıta verdiğin 70 lirayla ne piller ne mod parçaları alırsın.Yakıtlıya bulaşma bence.

Full modlu TT01'im var elektirkli çok memunun şiddetlede tavsiye edebilirim
    yakıtlılara ocak söndüren dendiğini duymuştum

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)