öğrenci adamım elektriklimi yoksa nitrolumu ?

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 29
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Aug 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    16
    Tabi siz bilirsiniz ama GP'nin tadı da farklı yani .. GP'nin tadını EP vermez bence
    Mezar taşları gibi benzer insan insana..

gp istiosan 2. el firestrom yada mt2 g3 lere bak gerçi g3lerin 2. elleri 500 lira falan ama :s
    Revo with picco 26 red dot & full mod
    Sakura zero s & 1.59 cs
    Modifiye candır !!!

sa arkdşlar..bende almayı düşünüyorum rc araçç..yakıtlı araçla şarjlı araç arasında hız farkı varmı acaba ? birde tt01 ve 4000 lipo pil bana ne kadara patlar..çook tşk.ler şimdiden

yada nitrolu alsam diorum atarım mazotumu basarm gazıma günde 1 saat kullanarak ayda ne kadar benzin yakarmm ? cevap verin canınızı yerim

ççoookk tşk.ler

sa arkdşlar..bende almayı düşünüyorum rc araçç..yakıtlı araçla şarjlı araç arasında hız farkı varmı acaba ? birde tt01 ve 4000 lipo pil bana ne kadara patlar..çook tşk.ler şimdiden

yada nitrolu alsam diorum atarım mazotumu basarm gazıma günde 1 saat kullanarak ayda ne kadar benzin yakarmm ? cevap verin canınızı yerim

ççoookk tşk.ler

Feb 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    28
    Üşenmedim hesapladım 1 galonu 65 tl'den aldığını farz edersek hpi firestorm araç ile 1 depoda ortalama 1,3 tl yakarsın ve 1 depoyu ortalama 15 dk kullanabilirsin...

hız farkı konusuna gelince normal bi araç elektrikli 27 turnlük motorla 30km yapıyor rs4 g3.0 motoruyla 81 km yapıyor fakat karbon şaseli bi tt01'e brushless (yani elektrik motoru) takarsan 90 km ve üstü yapabilirsin
    Revo with picco 26 red dot & full mod
    Sakura zero s & 1.59 cs
    Modifiye candır !!!

tşk.ler arkdşlar..elektrkli almayı düşnyrm şmdilk..biraz daha araştrp alcam inş.

Mar 2007
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    22
    TT-01 çok farklı bir araç kesinlikle tavsiye ederim.1/8 truggy, 1/10 on-roadGP, 1/10 elektrkli drift aracından sonra bir tanede TT01D aldım sırf ralli modifikasyonu yapmak için.Emin ol satmak istemiyeceğin bir araç tt-01 eğer TT-01D versiyonunu alırsan üzerinde hazır rulman ayarlı kollar vs. geliceği için uzun süre para harcamanda gerekmez, sadece lastik değiştirerek ve ufak ayarlar yaparak ralli, touring yada drift aracı olarak kullanabileceğin nadir şaselerden

Dostum surekli olarak Izmir'e gelen ve Izmir'i ezberleyen biri olarak bildigim tek yer sevinc pastanesinden tren garina dogru devam ederken sagda ufak bir dukkan var zemin katta vitrinini gormen zor olmayacaktir zaten
    " Pug Performance ..

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)