+ Konu Cevaplama Paneli
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Tavsiye ..

Arkadaslar bir cogunuz konu hakkinda bilgiye sahipsiniz ve umarim yardimci olursunuz .. RC Car denilince adindan baska bir bilgiye sahip degilim .. Degisen kepler , motorlar , ufak tefek mekanik parcalar falan filan .. Ilk etapta direkt alabilecegim bir otomobil tavsiyenize ihtiyacim var .. Surat yapmak istemiyorum .. Drift spec olsun istiyorum .. bir saga bir sola .. Tanisma bolumunde de actigim konuda bahsettigim gibi Izmir de bir firmanin actigi stand da izlemistim drift lastikli bir arac vardi Turquaz mavi , Viper kepli .. Arabanin kici durmadan saga sola donuyordu .. 350 TL fiyat cekmisti .. Elektrikli ve kumandasi tabanca gibi olanlardandi. Ben ondan istemiyorum .. Klasik tip ortadan uzanan bir anten ve sag da sol da joystikler .. ileri geri & sag sol kumandasi .. Alip direkt kullanabilecegim bir otomobil .. Bu speclerde sadece yakitini koyup kullanabilecegim benzinli bir RC Car da olabilir ..
    " Pug Performance ..

Video'da ki speclerde bir arac istedigim , dedigim gibi pilli veyahut yakitli .. Sanirim bu fazla hizli
    " Pug Performance ..

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Nereden Nereden
    manisa
    Yaş Yaş
    15
    valla pilli olarak e10 veya tt-01 hem drift için hemde başlangıç için bunlar tavsiye edilir yakıtlı hakkında pek bilgim yok

Eğer yakıtlı ile sadece drift yapacaksan önermem çok sorun yaşarsın debriyajın vs. çabuk biter.

+ Konu Cevaplama Paneli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)