Metin2 Oynayanlar

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 19
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Herkeze selamlar. kimler metin2 oynuyor merak ettim.

Uzun süre ara verdikten sonra tekrar oyuna başladım. Bir yıl kadar önce samarra da 60 lvl hesabım sağolsun bir arkadaşım yüzünden banlandı. Şimdi Yakamoz'dayım.

karakterim; 48 lvl bedensel savaşçı, hava kılıcı ve kılıç çevirme master. üzerimde +6 kanlı kılıç(+4 güç veriyor), +4 mavitaş zırh(+2 savuma taşı basılı), +6 siyah yuvarlak kalkan, +4 abanoz küpe, +4 beyaz altın kolye(%1 kritikli, %1 hasar sp emiyor), +6 bakır bilezik(+100 hp li), +7 demir kask, yeşim taşı ayakkabı +4(%3 exp bonus şansı, +10 sp, %6 oka karşı dayanıklılık, %2 dondurma şansı)

oynayan arkadaşlarda hesaplarını burada tanıtırlarsa sevinirim.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2006
    Nereden Nereden
    Ankara-İstanbul
    Yaş Yaş
    22
    metin2 hiç duymamıstım ama knight online a çok benziyor...

evet knight online tarzı bir oyun. bu tip oyunlardan en büyük farkı oyunda evlenebiliyorsun. ikinci resimin chat bölümünde birisi düğün olduğunu söylüyor(nasıl denk gelmiş ama) isteyenler gidip düğüne katılabiliyor, buket atılıyor ve bir bayan karakter buketi kapabiliyor. gerisi aşağı yukarı aynı. bana göre knight ın biraz daha gelişmişi gibi.

Alıntı swat11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genellikle -15 yaş bebelerin zamanının içine eden gördüğüm en salakça oyun.knightın yanına yaklaşamaz ama onu savunacak değilim şimdi.
    tabiriniz hiç hoş değil. bu foruma hiç yakışmıyor. o -15 dediğiniz çocuklar gibi konuşuyorsun. Lütfen yazdıklarına dikkat et. ayrıca bu yaptığın büyüklerine hakaret gibi bi şey oluyor. her insanın ilgi alanı farklıdır. sen kimsenin zevklerini veya hobilerini eleştiremezsin, buna hakkında yok zaten.

ok özür dilerim.

May 2004
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    24
    benım ufak kardesım bu oyunu cok sevıyor ve oynuyor sevıyesı sanırım 23 fılan olması lazım bende arada sırada oynuyorum bolum gecmemı ıstıyor bende bıraz oynuyorum zevklı bır oyun ama o kadar cok zaman calıyorkı o kadar olur

Evet ahu benim kardeşim de çok otynuyor bunu... Bir sıralar ben de oynuyorumdum 34'e kadar gelmiştim ancak benim nazarımda bu oyun zararlı bir oyun... Çünkü gençleri hep kendine bağlıyor ve sürekli bunu oynuyorlar. Öyle ki kardeşim ne kadar oynadığının değil de ne kadar oynamadığının hesabını yapıyor...
    Herkesin bir eğlencesi var ancak bu oyun 1,5 2 saatten sonra(bir gün içerisinde) farkına varmadan eziyete dönüşebilir size...

dikkat etmek lazım. sınırları zorlamak tehlikeli olabiliyor. özellikle gözleri kırpmadan saatlerce ekrana bakmak göz kuruluğuna sonucunda göz bozukluklarına neden olabiliyor. her zaman bilinçli olmak lazım.

oynuyorum bunu 29 lvlim bi sürü itemim var şuan pazarda satılığa çıkardım estergonda oynuyorum..

bende oynuyorum 76 lvl Ninjely2TR (Ninjelyden özenti)

adamın resmi
    Eklenen Resim Ön İzlemesi

Alıntı atamert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın resmi
    sanırım bu pvp )

alestada 79 lwl im
    yakamozda 67 ve 70 lwl var

May 2006
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    20
    öncelikle kimseye tavsiye etmiyorum online oyun benimde 58 level zihinselim var osmanlıda. kısaca bahsedeyim skiller güçlü beden m3 ruh vuruşu m3 şiddetli vuruş m7. itemler +7 ölümcül 2000hpli 10 kritikli ayakkabı 10 kritikli kolye +9 kırmızı demir pala +3 savaşçı taşı +2 kritik basılı +9 gümüş bilezik +9 abanoz küpe +6 siyah yuvarlak kalkan. toplamda %23 kritik var 65 levele kadar tanımıyorum damage rekorum 5203 48 levele o da

eskiden 200e yakın resmi vardı şimdi nerdeyse hepsini sildim. artık oynamıyrum bidahada bulaşmak istemiyorum. bikaç tanede resim ekledim.

Team Losi LST2
    Tamiya DF02
    1/16 Revo VXL

Benim suram var 62 lvl kara büyü herkesi alır serverda yenemedigi 1 kişi var o da serverın gmsi full ama full +9 çar.
    Benim savaşçımda var o da 40 lvl bedensel o çok iyi degil.Ama gene baya kaliteli.
    Benim savaşçımda var o da 21 lvl bedensel o çok iyi ama azcık ezik çar.
    Konu anilkoca tarafından (04-07-2010 Saat 14:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: jlhkuhkuh

Bende oynuyodum bı ara +9dolu 34ort +9 ejder 1500hp ayakkabı 1500kolye +8gumus bılezık.... Sıkıldım bırakdım

Oct 2008
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Bi zamanlar bende oynuyordum(ergenekon 78 lwl) sonra barikatmt2 diye pvp açtık 1 ay sonra kapadık ben o sıralarda m2 den ayrılan 1 gm in metin 2 nin sadece bir para ve zaman tuzağı ile ilgili olan uzun bi yazısını okuyunca tamamen vazgeçtim ve şu an tek çeşit oyun oynuyorum cod: black ops
    Walkera lama 400d
    Vision RTR
    Thunder Tiger Phoenix XT(Mamba max+5700 kv castle creations)

Nov 2010
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş
    Yaş Yaş
    14
    bir zamanlar 37 llvl dolunay +9 30ort +4 savaşçı koruyan taş ölümcül zırh +9 +4 taş basılı deri ayakkabı+0 1500 hp,gümüş bilezik+9 abonoz küpe +7 demir kask +8 savaş kalkanı +8 tahta kolye+0 2000 hp hava kılıcı m5 öfke g2 2400 vuruyordu
    Copter-X 450 SE V2 & ALİGN GP780
    Futaba T6 J
    Geçmiş:Nine Eagles Solo Pro V1

Nov 2010
    Nereden Nereden
    Kahramanmaraş
    Yaş Yaş
    14
    ama babam oyunu yasakladığı için bıraktım artık nefret ediyorum oyundan kesinlikle oynamayın hayatınız kayar
    Copter-X 450 SE V2 & ALİGN GP780
    Futaba T6 J
    Geçmiş:Nine Eagles Solo Pro V1

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)