Antalya Manavgat uçuşları

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 2063
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 2063 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 104 Sayfadan 12341651101 ... SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Merhaba Arkadaşlar.Bir çok ilde ilçelerde uçuşlar bır konu başlıgında yayınlanıyor ve paylaşılıyor.Ancak üzülerek görüyorum ki Antalyamızda yapılan uçuşlar malesef çok dagınık.Bu dagınıklıga bir son vermek ve bilgilerimizi,,deneyimlerimizi paylaşabilmek ve daha çok modelci arkadaşı bir araya toplayabilmek için bu konuyu açmaya karar verdim.Umarım rc helikopterci,uçakçı modelcı arkadaşlar konumuza sahıp çıkar ve videolarımızı,bılgilerimizi bu konu altında paylaşabılırız.
    Bu anlamda ilk şiftah benden olsun dedım ve 13.09 2009 dakı buluşmamızı paylaşmak istedim
    Antalyada tanıdıgım çok az sayıdakı modelci arkadaşlar ile ( Spunky,hamdi ve ben)13.09.2009 da karain havaalanında buluşmaya karar verdık
    Cumartesı müthiş bir yagmur olmasına ragmen pazar gününün yagmur olmayacagına emındım. Nitekimde öyle oldu.Harıka bır hava vardı.
    saat 11:30 da alana gittik.Evren ( spunky) ve Hamdi benden önce varıp modellerı hemen sergılemışlerdı.Her ne kadar evrenın şımdılık modelı olmasa da modelcılık aşkına bızı yanlız bırakmayıp gelmesi çok güzel bir olaydı.
    Bende arabadan arising starı,wing tigerı ve copterx ı cıkardım.Hemen hazılıklara başladım.
    Onceklıkle wt ıle uçtum.Inışte 45 derecelık acı ıle alçalıp sert bır ınış yapmama ragmen ucak da ve ınış takımlarında hıc bır hasar olmadı.Bunda benım uyguladıgım teker degısıklıgının etkısı buyuktu tabı
    Ancak ıkıncı uçuşta yukselme sorunu yaşadım ve govde ustu sert bır ınıs yaptım.Bu sefer burunda hasar oluştu ve ucagı kaldırdım.
    daha sonra patlar ıle güzel uçuşlar yaptım.HAmdı abı ılk defa uçuş vıdeosu cektıgı ıcın bıraz acemılık cektı.O bakımdan vıdeolarıdakı tıtremelerı hoş görün.
    Bu arada Os motorları bır kere daha taktır edıyorum.Benı gerek start da gerekse havada hiç üzmedi Bır vuruşta çalıştı.Ancak diger arkadaşlardan bazıları motoru çalıştırmakda epey zorlandılar.
    O gun bızden başka modelcılerde ordaydı.Ama yaptıgımız konuşmalarda forum ıle ılgılenmedıklerıni ögrendım.Kendı başlarına takılıyorlarmı,.Bazıları ya foruma girmıyor,yada forumdan haberlerı yokmuş.Böyle bir paylaşım alanının kullanılmaması gercekten uzucu.
    Diger yandan orda tanıştıgımız Ercan abi soprano ıle gercekten çok ğüzel uçuşlar yaptı.Uçak gerçekten çok güzel ve hızlı uçuyordu.Başka arkadaşlar da ardı ama tanışma ımkanımız olmadı.,
    Hamdı arkadaşımızda WT ve depron dan yaptıgı cok şırın olan uçak ıle uçtu ancak krım yasadı.Sanırım kendısı daha ıyı anlatacaktır.
    Hakan arkadaşımız trex 600 ıle harıka 3 d uçuşlar yaptı.Ilk defa canlı olarak 3 d uçuş görmüş oldum.

Manavgattan kalkıp 95 km yol kattedıp geldıgım bu alanda çok güzel vakıt geçırdım.
    Umarım dıger arkadaşlarda Antalya ve cevresinde kı modelcı arkadaşlarda Manavgata gelırler.Manavgatta da güzel bır pıstımız var.Beton degıl ama toprak zemın olan bir pistimiz var.Antalya ve ılcelerındekı modelcı arkadaşları beklıyorum.
    Bu arada minik modelcılerıde çabalarından ötürü taktir etmek gerekıyor.Uçakları görür görmez hemen yaratıcı zekalarını çalıştırdılar
    çebildigimiz video ve resımlerı sızınle paylaşıyorum.selamlar

http://www.metacafe.com/watch/340933..._arising_star/
    Eklenen Resim Ön İzlemesi
    Black horse ryan 55,Phoenix Tucano 60, Jamara Trainer 60, Sbach 342,Pitts Bulldog 26 cc
    os 91 suprass ,magnum 75 XL
    os 55 ax
    os 46 ax Futaba 7C transmitter,Futaba 9c

Merhaba Cengiz Bey

Pazar günü bende sizinle tanışmaktan memnun oldum. Ancak fazla kalamadım kusura bakmayın. Antalyalı modelcilere birlik çağrısını bende destekliyorum

Saygılarımla
    Taner Tatarhan
    Araştırmacı Modelci - Tri-quad-hexa-octo - www.multikopter-tr.com

Jan 2009
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    38
    Cengiz Bey günü güzel özetlemişsiniz.
    Hava ve pist uçuşa son derece müsaitdi ama bütün şanssızlıklarda peşimdeydi o gün.
    Son kırımımdan sonra burnunu tekrar toparladığım wintiger la toparladıktan sonraki ilk uçuşumdu uçağı dengesizde olsa havalandırıp biraz mücadele ve trim ayarından sonra arkasının ağır bastığına pili biraz öne almaya karar verip hemen inişe geçtim son yaklaşmada yere 3-5 m kala her nasıl olduysa pil hem cırt banttan hem kablosundan hemde pil kapağından kurtulup düştü uçak biraz sert de olsa indi pili de sğolsun spunky 10m kadar geride otların içinde buldu cowlingi söküp baktığımda motormaunt u monte ettiğim kontraplağın yapıştığı yerden gevşediğini ve zorlarsam çıkacağını görüp wt uçuşunu erteleyip uçağı kaldırdım.
    Kapron cristin eagle ın ilk uçuş demesinde de motor havada bağlı olduğu yerden fırladı ve kaçınılmaz son gerçekleşti.Gövde altında biraz hasar var ama sanırım halledicem.Bu kadar karamsar anlatıdan sonra Cengiz Beyin modelcilik ve ekip ruhu konusundaki çaba ve istekliliğini takdir ettiğimi belirtmek;manavgattan bizi ziyarete geldiği içinde de teşekkür etmek isterim.
    Umarım konu yeterince canlı olur.Bu canlılığı sağlamak adına önceki karain uçuşlarımdan bir video da ben eklemek istiyorum birazdan.

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Alıntı mcgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Cengiz Bey

Pazar günü bende sizinle tanışmaktan memnun oldum. Ancak fazla kalamadım kusura bakmayın. Antalyalı modelcilere birlik çağrısını bende destekliyorum

Saygılarımla
    Taner Tatarhan
    Rica ederım Taner bey.Sizdekı vıdeolarıda beklıyoruz.selamlar
    Black horse ryan 55,Phoenix Tucano 60, Jamara Trainer 60, Sbach 342,Pitts Bulldog 26 cc
    os 55 ax

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Bir video daha benden Arkadan tekerli,( Özel yapım ) :-))
    wing tıger uçuşudur.

http://www.metacafe.com/watch/3409524/wing_tiger/
    os 55 ax

Hamdi Bey ve Evren le de tanıştığıma memnun oldum modelcilik sosyal olarakda insanı geliştiriyor. En kısa zamanda bende resim ve video ekleyeceğim az da olsa.

Jan 2009
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    38
    Konu hamdikoc tarafından (16-09-2009 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata

cengiz abi uçuşlar süper sıkı modelciler oluşmuş orda

13 09 2009 pazar karain trex 600 3d Hakan Video

Antalya Karain 13 09 2009 pazar karışık uçuşlar

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Merhaba Wing tigerım ıle yaptıgım uçuşu sizinle paylaşmak ıstedım.İyi seyirler

http://www.vimeo.com/6638838
    Konu cegoo tarafından (18-09-2009 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
    os 55 ax

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Arkadaşlar koca antalyada kımseden uçus yok mu yaa??
    os 55 ax

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Merhaba Arkadaşlar.İş yine bana kaldı.Aldım Os 46 AX motorlu traınerı herzamankı uçuş alanına gittim.Ben gitmeden 10 dakıka önce ordakı Cessna 172 havalanmış.Tüh kaçırdım dedım.
    Neyse trainerı hazırlayıp gerçekten çok keyıflı uçuşlar yaptım.Daha once sıkıldım dedıgım trainer dan bu kez çok hoşlandım.
    Tonolar ve taklalar arka arkaya geldi.Uçuş ıçın harıka bır hava vardı.
    yarım saat kadar uçtum.
    Tekrar uçaçaktım ki,uzaktan bizim cessna göründü.Uçakları ve arabayı kenara alıp ınışını bekledık.Bu arada yerdekı gorevlı arkadaş pilot arkadaşa şaka yapalım dedık.
    Uçak tam son yaklaşmayı yaparken telsızden anons geçtık'' dikkat pıst de ıkıncı bır uçak var !!! ''
    pilot arkadaş bu anonsun uzerıne low pas yaptı.Daha sonra tesizden durumu anlattık.ve sorunsuz ınış yaptı.Ama kendısıde bızde cok eğlendık
    Videolar bırazdan gelıyor.
    os 55 ax

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Videolar biraz geç onaylanınca bu güne kaldı kusura bakmayın.
    Ikıncı videoda tam kalkıştan sonra kuş sürüsünün içine daldım.
    Allahtan bir kuşa falan çarpmadım.
    IKıncı videoda 2.30 ve 3.30 dakı tonolar çok hoşuma gitti.Yavaş tonoyu ılk defa yaptım.çok zevk aldım.Buyrun videolar:iyi seyirler

http://www.vimeo.com/6758321
    http://www.vimeo.com/6758498
    Konu cegoo tarafından (26-09-2009 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
    os 55 ax

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    cengiz
    videolar gerçekten çok hoş. AS ve OS un tadından varılmıyor inan. çok doğru bir seçim yapmışsın model ve motor seçiminde. bir daha tebrikler sana

cengiz abi süpersin.

çok güzel hareketler bunlar şoboloboloploplop

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Alıntı emo23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cengiz
    videolar gerçekten çok hoş. AS ve OS un tadından varılmıyor inan. çok doğru bir seçim yapmışsın model ve motor seçiminde. bir daha tebrikler sana
    Teşekkurler Emrah.Gerçekten de Os motor kalıtesını farkı bır kez daha ortaya koydu.Bodrumdan geldıgımden berı motora en ufak bır ayar takviyesi ihtiyaçı duymadım.Bunda tabıkı rodajın çok ıyı bır usta tarafından yapılmasınında etkisi var
    1 aydır sadece yakıtı doldurup starter ıle çalıştırıyorum.saat gibi maşallah
    Os a çamur atanlara küpe olsun
    selamlar
    os 55 ax

Apr 2008
    Nereden Nereden
    antalya
    Yaş Yaş
    43
    Alıntı mcgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel hareketler bunlar şoboloboloploplop
    Teşekkurler Taner kardeş Hnaı gelmedınız sideye ? yanlız bırakıyorsunuz bu kardeşınızı.Alın gelın uçaklarıda bır kol uçuşu yapalım
    os 55 ax

Alıntı cegoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkurler Taner kardeş Hnaı gelmedınız sideye ? yanlız bırakıyorsunuz bu kardeşınızı.Alın gelın uçaklarıda bır kol uçuşu yapalım
    bizde bacanakla easyfly siparişi verdik HK dan bekliyoruz gelsin bakalım turneye cıkarız inşallah pek vakit yok zaten iş güç inşallah sizleri tekrar bekleriz antalya ya

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)