Konu Bilgileri;
- » Konudaki mesaj sayısı : 7082
- » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)
Toplam 7082 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Reklam Alanı
-
01-10-2009 16:48 #1
Modelci dostlar, patlar motorlu uçağı olan biz modelcilerin malesef İstanbul 'da her yerde uçuş yapamaması en büyük sorunumuzdur. Biz de patlar motorlu uçaklarımızı her hangi bir tehlike ve aksilik durumlarına karşın; geniş arazilerde yerleşim birimlerinin uzağında kullanıyoruz. Bu sayede uçağımız düşse de elektronik ekipmanlarımız havada problem çıkarsa da hiç sıkıntıya düşmüyoruz.Bu sayede can ve mal güvenliği ön planda olmak üzere kafamız rahat bir şekilde uçuşlarımızı sürdürüyoruz.İnsan her nekadar profesyonel olursa olsun, havada meydana gelebilecek teknik bir arıza patlar motorlu uçakları Allah Korusun ki bir ölüm makinası haline getirebilir.Biz bir tarafta mangallarımız, çaylarımız, muhabbetimizle birlikte bu hobiyi kafamız rahat muhabbet ortamında içerisinde bulunduğumuz stresli ortamlardan kurtulmak için en iyi şekilde yapmaktayız.Uçaklar düşer kırılır.Olsun yeter ki insanların kalbi kırılmasın.Her zaman dediğimiz gibi uçakların kırıkları epoxy ve balsaya bakar...(temiz kırımlar) Ama insanların kalbini ne epoxy ile nede balsa ile tamir edemeyiz.
Daha önceleri elektrikli ufak uçaklarımız varken kazlıçeşmede uçuş yapardık. Ancak artık patlar modeller ile kazlıçeşmede uçuş yapmamız olanaksız. Bizde ne yaptık ; önceleri çatalca vardı, sular seller bastı. Şimdi ikitelli var,Yarın başka yerler olacak . İstanbulu karış karış gezeceğiz. Yani sabit bir yerde kalmayıp, her yerin tadına varacağız.Bu sebepten dolayı tilki-kürk misali benzetmeler yapılsa da biz karar verdik seyyah olup bu alemi gezicez... Ama ilk önce can ve mal güvenliği, sonra model güvenliği...
Biz "iSTANBUL GEZGİNLERİ" olduk anlayacağınız. Bizimle bu tada varmak isteyen tüm modelcileri aramızda görmek, çayımızdan ikram etmek, mangalımızı paylaşmak isteriz. Bu konuda tüm bu uçuşlarımızı anlatıp, fotoğraf ve videoları paylaşacağız.
Tüm modelcilere kazasız-kırımsız uçuşlar. Aman siz siz olun ; burnunuz yukarıda uçağınız yerde olmasın !...
Saygılar.
NOT : UŞUŞ SAHAMIZIN KROKİSİ AŞAĞIYA EKLİYORUMKonu BURAK ARDALI tarafından (23-07-2010 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
-
01-10-2009 16:51 #2
-
01-10-2009 16:52 #3
-
01-10-2009 17:01 #4
ardalı klavyene saglık cok güzel demişsin.
HAYIRLI OLSUNGEZGİNCİ 1
-
01-10-2009 17:09 #5
Öncelikle hayırlı olsun aynı sıkıntılar bizim gruptada var uçuştan sonra haftaya acaba burada uçabilecekmiyiz endişesi mevcut bizde sürekli alternatif düşünmek zorundayız inşallah uçuşlarınız gönlünüzce olur...
-
01-10-2009 17:13 #6
Ancak artık patlar modeller ile kazlıçeşmede uçuş yapmamız olanaksız. Bizde ne yaptık ; önceleri çatalca vardı, sular seller bastı. Şimdi ikitelli var,Yarın başka yerler olacak . İstanbulu karış karış gezeceğiz. Yani sabit bir yerde kalmayıp, her yerin tadına varacağız.Bu sebepten dolayı tilki-kürk misali benzetmeler yapılsa da biz karar verdik seyyah olup bu alemi gezicez... Ama ilk önce can ve mal güvenliği, sonra model güvenliği...
sayın bayım burak abicim kazlıçeşmede bu gurupda arkadaş dost tur sanmıyorumki tilki-kürk benzetmeleri yapılmaz ordakilerde burdakilerde herkez abi kardeş benzetme yapmış olsalarda söyleyen ler abilerimizsse ihtiyarlıkdan demişlerdir kardeşlerimizsse cahillikten demişlerdir. insnaın ayrısı gayrısı olammalı herkeze şahsımca kapım acık herkezde bu şekil olmalıdır. kişilerin yanındayken abim kardeşim yokken değişik yorumlar sadece o kişileri kişiliğini çıkarır. derim ben şahsımca.
evet en son forumd aresim paylaştım çok dikkatli olmamız lazım çatalcadaykende ufuk abinin parmağını pervaneye kaptırdıgını görmiştüm usta üstaddan önce dalgınlık ve dikkatsizlik her kötü olaya sebebiyet verebilir.derim.Konu Tırsak_Pilot tarafından (01-10-2009 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
-
01-10-2009 18:23 #7
-
01-10-2009 19:43 #8
Herkeze ilgilerin den dolayı teşekkür ederim aşağıdaki resimde bazı arkadaşlarımızın resimleri var tanımayanlar da hiçolmassa görsünler diye koyuyorum
Konu BURAK ARDALI tarafından (01-10-2009 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.
-
01-10-2009 19:51 #9
[QUOTE=efsane2;464291][B]Öncelikle hayırlı olsun aynı sıkıntılar bizim gruptada var uçuştan sonra haftaya acaba burada uçabilecekmiyiz endişesi mevcut bizde sürekli alternatif düşünmek zorundayız inşallah uçuşlarınız gönlünüzce olur...[/
teşekkürler hakan bey istanbul bu kadar hızlı büyümeye devam ederse bizler bayağı yol kat etmek zorunda kalacağız doğrusu saygılar
-
01-10-2009 19:52 #10
resimdeki gözüken dominoda benim alet
belirtmek istedim
-
01-10-2009 19:56 #11
-
01-10-2009 20:05 #12
İstanbul Gezginlerinden ilerleyen günlerde bol bol resim ve video isteriz.

Hayırlı, uğurlu olsun. Yeriniz bol, geniş olsun. Kazasız, kırımsız uçuşlar sizlere...
-
01-10-2009 20:12 #13
-
01-10-2009 20:13 #14
-
01-10-2009 20:17 #15
murat abiiii atölye temizleniyormu neler oluyor ??
-
01-10-2009 20:23 #16
-
01-10-2009 21:17 #17
hayırlı olsun arkadaşlar bu hafta görevliyim gelemeyeceğim ama bir yarım sizlerle birlikte olacak herkese şimdiden kazasız kırımsız uçuşlar dilerim
çılgın modelci güngör
SATILIK EXTRA 300S 180 CM KANAT AÇIKLIĞI
-
01-10-2009 21:17 #18
Bu ilmeği yetkili arkadaşlar sabitlerler umarım. Keyifli uçuşlar diliyorum hepinize. Belki birgün şahsen tanışıp uçma imkanımız da olur.
Bu arada Mustang'e bayıldım.
Korkmayın nazarım değmez, uçan herşeye iyi gözle bakarım!
-
01-10-2009 21:50 #19
İstanbul gezginleri, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gördüklerinizi anlatın bize! Yeni aldığım elektrikli uçağımı uçurabilmek için tam üç haftadır İstanbul'da kıyı köşe geziyorum. Malesef doğru düzgün bir yer bulamadım. Bulduğum yerde izin alamadım, izin aldığım yerde rüzgar dinmedi. Velhasıl demem odur ki, gezerken bulduğunuz yerleri sistemli bir şekilde yazsanız, tarif etseniz de, bu bilgiler aramaktan bıkıp usanmış benim gibi sabırsızlara bir kılavuz olsa. Sevgilerimle
-
01-10-2009 21:53 #20
8 yıllık emektar asp52 lik motorun halen hayatta olduğunu gösterir videodur.
saygılar....
http://vimeo.com/6799203Konu erolizci tarafından (01-10-2009 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgileri
Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar
Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)