Miracle mart reklamı....

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 19
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    40
    Miracle mart reklamı reklamı almışsınız iyi güzelde tam "Arama" yrinin üstüne geliyor,tamam bilerek oraya koymuşsunuzda olmazki ama...
    e pluribus unum...

Jan 2009
    Nereden Nereden
    istanbul
    Yaş Yaş
    33
    Herhalde teknik bir problem çünkü soldaki banner arama ekranın üstüne çıkmazken yeni banner arama sekmesinin üstüne çıkıyor. Bilerek yapıldığını zannetmiyorum, düzeltilirse daha şık olur tabiki.
    Mugen MBX6 (Werks b6) , Mugen MBX6 Tekno V4 brushless (Tekin & LRP), Losi 810 Brushless (Castle & Mtroniks)
    HRC 2011 Elektrikli Truggy Şampiyonu
    HRC 2011 Elektrikli Buggy İkincisi

teknik bir problemdir. bilerek boyle birşey yapılmaz.
    şimdilik arama butonuna istediğinizi yazdıktan sonra enter tuşunu kullanın..

Bu ne biçim üslup?

Abi Haddim Değil Ancak:
    " Miracle Mart'ın bannerinde bir problem olmuş sanırım. Arama butonunun hemen üstünde duruyor. Bir an önce düzeltir misiniz" şeklinde yazılması daha oğru olurdu sanırım... Neyse acele bir işiniz var sanırım. Umarım problem kısa sürede halledilir
    Beden Saksılarında Edeb Çiçekleri Sararmış

firefox üstünde, düsük cözünürlükte kullanilan monitörlerde arama kisminin neredeyse yarisi gözükmüyor. ama problem yaratacak gibi degil. herhangi bir baglantinin tiklanmasina engel olmuyor.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    arkadaşlar
    durumun bizlerde farkındayız. taci arkadaşımız sağlık nedenleri ile biraz meşgul. en kısa sürede konu ile ilgilenecek. uyarılarınız için teşekkürler...

Alıntı xanadu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miracle mart reklamı reklamı almışsınız iyi güzelde tam "Arama" yrinin üstüne geliyor,tamam bilerek oraya koymuşsunuzda olmazki ama...
    Bu nasıl bir tepkidir ?

Banner henüz dün akşam üstü eklendi ve ekleyen arkadaşımın ne durumda eklediğini size anlatsam yazınızdan dolayı pişman olacacağınıza eminim..

Bahsettiğiniz sıkıntınında bugün farkına vardım fakat; webmaster arkadaşımın müsayit olmamasından dolayı bir düzenleme yapamadık.Fakat; en kısa sürede bir düzenleme yapıcaz.

Saygılar

Arama putonunun üstüne sağ tuş tıklayıp yeni pencerede aç seçeneğini seçerseniz hiç bir problem olmuyor. dahada detaylı arama yapabiliyorsunuz. bu sadece yöntemlerden birisi!.
    Tz V2 Frenzy 50
    Redline 53 & Pipe | Spartan Quark Mems | Align DS610 - DS650| B6T 2In1
    Spektrum DX7

Mar 2005
    Nereden Nereden
    İstanbuL
    Yaş Yaş
    40
    Arkadaşlar öncelikle merhaba,üslübumun sert olduğnu düşünmüyorum şöyleki;sanal ortamlarda yazılan yazılar ifade ve karşıklı konuşma şeklinde olmadığından farklı üsluplarda anlaşılabiliyor aynı cep telefonundan karşı tarafa mesaj çektiğimizde karşı tarafın bizi yanlış anlaması gibi birşey,umarım derdimi örnekle anlatabilmişimdir,ayrıca 2005 yılında üye olduğum düşünülürse ve diğer yazdıklarıma bakılırsa üslubumun nasıl olduğunu görmeniz mümkündür,aslında benim garime giden hep birlikte "bu nasıl bir üslüp" denmesidir,benim amacım sayfada olan bir durumu bildirmekti sadece. Böyle bir cevap yeterli olabilirdi arkadaşlar...Kalplerinizi kırdıysam hepinizden özür diliyorum.
    Saygılar...

Alıntı HasanTheSeme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arama putonunun üstüne sağ tuş tıklayıp yeni pencerede aç seçeneğini seçerseniz hiç bir problem olmuyor. dahada detaylı arama yapabiliyorsunuz. bu sadece yöntemlerden birisi!.
    e pluribus unum...

Arkadaşlar öncelikle merhaba,üslübumun sert olduğnu düşünmüyorum şöyleki;sanal ortamlarda yazılan yazılar ifade ve karşıklı konuşma şeklinde olmadığından farklı üsluplarda anlaşılabiliyor aynı cep telefonundan karşı tarafa mesaj çektiğimizde karşı tarafın bizi yanlış anlaması gibi birşey,umarım derdimi örnekle anlatabilmişimdir,ayrıca 2005 yılında üye olduğum düşünülürse ve diğer yazdıklarıma bakılırsa üslubumun nasıl olduğunu görmeniz mümkündür,aslında benim garime giden hep birlikte "bu nasıl bir üslüp" denmesidir,benim amacım sayfada olan bir durumu bildirmekti sadece. Böyle bir cevap yeterli olabilirdi arkadaşlar...Kalplerinizi kırdıysam hepinizden özür diliyorum.
    Saygılar...
    Mesajınızın ardına koyduğunuz bu smile kızgınlık ifadesidir sonuna bunu koysaydınız heralde yanlış anlaşılmazdı. Buradan smile kullanımının bile ne kadar önemli olduğu çıkıyor ortaya

^^TEAM MOKOKO^^

Feb 2007
    Nereden Nereden
    Adana
    Yaş Yaş
    44
    Alıntı orhantekkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesajınızın ardına koyduğunuz bu smile kızgınlık ifadesidir sonuna bunu koysaydınız heralde yanlış anlaşılmazdı. Buradan smile kullanımının bile ne kadar önemli olduğu çıkıyor ortaya
    Aynen katılıyorum smile kullanımına. Sarven ile tartışmıştık bunun yüzünden.

Gerçi o noktalama işaretlerini kullanarak (şekil değil) alın size bir sürü smile, yeter mi, ay araya da kaçtı gibi ifadelerde bulunmuştu. Kırılmıştım.... Ama sonra barıştık.
    Hehe! bunu okumasa bari...

01-ADANA

Jun 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    Airplanes: PilotRC Yak54 %26-GP CAP232-TMPro Katana46-Depron ManYAK-Kamikaze
    Engines:OS55AX-46FX,Hacker A10-9L w/ X-7,A30-14L/ MB40A,DLE30
    Radio:Fut 8FG
    Props:APC,Xoar
    Fuel:Wildcat%10,TP,PQ,A123

Jun 2009
    Nereden Nereden
    İstanbul
    Yaş Yaş
    25
    Çok hoşuma gitti bu smiley o yüzden koydum = )
    Ben de şimdi farkettim bu banner olayını.
    Aslında aramayı engellemiyor, çünkü yazı yazma yerini tam kapatmıyor ama çok da kötü görünüyor.
    halloluuuur herşey hallolur.

Buarada bu sponsorlukla ilgili bir soru soralım.
    Miraclemartın hobbyrc üyelerine özel bir kampanyası yada indirimi var mı ?
    Airplanes: PilotRC Yak54 %26-GP CAP232-TMPro Katana46-Depron ManYAK-Kamikaze
    Engines:OS55AX-46FX,Hacker A10-9L w/ X-7,A30-14L/ MB40A,DLE30
    Radio:Fut 8FG
    Props:APC,Xoar
    Fuel:Wildcat%10,TP,PQ,A123

Bende aksi bir şey belirteyim o zaman, firefox adblock ile ehirdavat ve :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:s reklamları bloklanmıyor fakat miraclemart bannerini bu konu sayesinde gördüm

Webmasterimiz bunuda halleder sanırım , geçmiş olsun.

Lst2 Brushless 2350Kv/150A
    Handmade Drift LED
    Xray T2'007 Drift Mod & Novak 6.5L
    Tamiya DF-02 & Mamba Max - Spektrum Dx3s

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    sarven
    miracle ın %10 indirimi mevcut. ilgili konu ve kod için
    http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=43975

Alıntı sarvenn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buarada bu sponsorlukla ilgili bir soru soralım.
    Miraclemartın hobbyrc üyelerine özel bir kampanyası yada indirimi var mı ?
    sorun miracle ın verdiği banner formatı ile ilgili. kendilerine iletildi ve düzeltecekler.
    webmasterımız Taci ile ilgili bir durum değil.

Alıntı Elektronik_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aksi bir şey belirteyim o zaman, firefox adblock ile ehirdavat ve :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:s reklamları bloklanmıyor fakat miraclemart bannerini bu konu sayesinde gördüm

Apr 2004
    Nereden Nereden
    ˙·٠• Adapazarı •٠·˙
    Yaş Yaş
    28
    Merhaba;

Banner hakkındaki sorunu firma yetkililerine ilettik. İlgilenip düzelteceklerini söylediler. Sanırım hafta başında halledilmiş olur.

Alıntı Elektronik_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

adblock miracle ve google reklamlarını kapatabilir çünkü faklı site üzerinden ads eklentileri kullanarak hazırlıyorlar. :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:s ve ehırdavat'ın bannerleri sitemiz serverindan benim hazırladığım flash rotator ile döndürülüyor. Ayrıca farketmişsinizdir banner değişimlerini bannerin sağ altındaki butona tıklayarak sizde yapabiliyorsunuz. Flash kullandığımız için ve sitemizden gösterildiği için adblock tarafından etkilenmez. Hemde görsel olarak hoş.

Bannerlarını ads eklentileri ile kaç tık olmuş nekadar izlenilmiş gibi takip etmek istediklerinden böyle sorunlar olabiliyor. O bannerları sadece kod olarak ekleyebiliyoruz, müdahale yapamıyoruz. Bu yüzden bazen bannerlarda sıkıntılar yaşanabiliyor..

Miracle Banneri ile ilgili sorun çözülmüştür. Tacim eline sağlık.

Nov 2007
    Nereden Nereden
    Muğla - İzmir
    Yaş Yaş
    38
    teşekkürler taci eline sağlık

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)