T-maxx için Yorumlarınızı bekliyorum..

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 15
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Reklam Alanı
    Öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay kadar beklemek istiyorum beklememin sebebi ise bilgi ve piyasalarını öğrenmek birçok modellere göz atttım .

tercih ettiğim modeller ;
    traxxas t-maxx
    traxxas revo 3.3
    Team Losi Lst2

Başlangıç olarak bu 3 modelden birine karar vereceğim t-maxx neden tercih ediyosun derseniz incik boncuk işini çok severim Zaten Normal araçlarda bilgim var ama tabiki normal araç ile bu bir değil biliyorum.

uzun lafın kısası bana toz toprak atlama zıplama su çamur v.s gibi şeyler problem yaratmıcak bi rc modeli istiyorum.OnRoad düşünmüyorum Çok fazla yer imkanım var ses ve alan pronlemim yok .

bazı sorularım olucak t-maxx ile ;

1.T-maxx ile 1 lt yakıt ile orta karışim bi karbüratör ayarı ile kaç saaç eğlenebilirim?
    2.T-maxx ile En çok hangi parçalarında sorun yaşaya bilirim.(yedeklemem gereken parçalar nelerdir) ?
    3.T-maxx ile baya sorunları okudum En çok gözüme batan sorunlar T-maxx ın hararet sorunu Bunu çözmenin yolu nedir Kesinlikle zengin karışım taraftarı değilim.! Orta bi ayarda karışım ile 1 lt yakıtı bitirene kadar Ciddi bi hararet problemleri olurmu?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim T-maxx beni uğraştırcak bi modele benziyo ama Ben onunla uğraşmaktan zevk alıcağım
    RC ' Başlıyacağım.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Nereden Nereden
    Eskişehir-Gaziantep
    Yaş Yaş
    23
    1-Bu tarz araçlarda ortalama 1 depo ve normal ayarlarda 15-20dk eğlenirsiniz...
    2-Tmaxxın kronik problemi ön salıncakları diye duydum o noktaya dikkat ediniz...
    3-Hararet problemini çözmenin en iyi yolu zengin karışımdır aslında... Bence zengin taraftarı olmaya bakın motoru üzerinden geçen hava kadar içinden geçen ve yanmamış olarak atılan soğuk yakıt ta soğutur...

bu 3 modelden benim tercihime gelirsen KESNLİKLE REVO!

Yorumun için çok teşekkür ederim enes Ama uğraşmak hoşuma gidicek.
    Zengin karışım taraftarı neden olmuyosun dersen de Normal araç motorlarında zengin karışım ile kalkışlarda ciddi boğulmalar ve Ciddi yakıt artışı görülür .

Lüleburgazda olduğum için sürekli ist gidip yakıt almam gerekiyo.Zaten 3 hafta bir istanbula gidip geliyorum o problem olmucaktır ama ,

Kalkışlardaki o hantallık taraftarı değilim
    RC ' Başlıyacağım.

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Eskişehir-Gaziantep
    Yaş Yaş
    23
    low speed ile ivmelenme ayarını yapabilirsin... zaten ben çok zengin demedim normal zengin hatta zengin değil nolmak karışım olmalı... ama demek istediğim motor çok ısınıyorsa yapılacak en iyi şeylerden birisi karışımın zenginleşmesidir...

yinede revo!

revo 3.3 fiyat bariç bana çok yüksek geldi 800 tl cıvarı baktıklarım oyüzden model düşürmem gerekiyo tabiki chaos kadar değil t-maxx satan pekte fazla yok bakıyorumda artık en son çarem t-maxx bulamazsan sıfır bi chaos alıcam en azından t-maxx bulana kadar
    RC ' Başlıyacağım.

Jun 2007
    Nereden Nereden
    Eskişehir-Gaziantep
    Yaş Yaş
    23
    chaos a hiç bulaşma bence az daha biriktir savage al revoya yetemiyorsan... 4.6 yada 3.5 tercih edebilirsin. Şahsen benim şuan 800liram olsa biraz daha üstüne korum 60-70 neyse gider slayer alırım.

üstüne 100 200 tl daha koyup 0 bir araç almanızı öneririm savage x 4.6 olabilir. veya beklemek istemiyorsanız 3.5

GERİ DÖNDÜM

Chaos dan neler herkez alma diyo o medelin sıkıntıları falan nedir merak ettimde açıkcası ?
    RC ' Başlıyacağım.

Jan 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir..
    Yaş Yaş
    20
    Chaos=kaos
    Eskişehir Rc Club

800 Tlye sıfır olarak herhangi bir HobbyShoptan SAVAGE X 4.6 Rvs. alabilirsiniz..

HPİ markasıylan tanışmanızı öneririm.
    ...::: TEAM HRC :::...
    ...:::! Control Your Dreams !:::...
    2x HPİ RS4 3 EVO + & HPİ SAVAGE 25

bildiğim bilgilere göre t-maxx önermem ama lst2 yada revo 3.3 al revo 3.3 al eğer bu seçeneklerden istiyorsan

HPI Savage X 4.6 RTR Big Block + Geri Modullu kdv dahil 955.8 tl fiyat güzel geldi bakalım hayırlısı
    RC ' Başlıyacağım.

truggy alsana sana göre iyi parça sıkıntısı olmayacak bir araba;
    1-)GS XUT=1000TL CİVARI
    2-)OFNA HOBAO HYPER ST=1000TL CİVARI BUDA RTR ONLAR

Jan 2009
    Nereden Nereden
    Eskişehir..
    Yaş Yaş
    20
    HPI'yla uğraşma bence misler gibi al revo'nu veya slayer'ını tertemiz kullan..
    Eskişehir Rc Club

teşekkürler yorumlarınız için bana yağmur camur atlama zıplama yorulmucak bi araç lazım şuna kesinlikle eminim aldıktan 3 4 gün sonra biyel kolu kırılcak Hırsımı ciddi bi şekilde alıcam çünki kullanıcağım yer orman su çamur toz toprak ne ararsanız var araç 5 metre kadar veya daha fazla zıplayacak kadar yerler var kullanıcağım yerde baya bi yedek parça alıcam amartisör piston biyel kolu ekzoz şasi salıncak falan bunlar olması şart gibi gözüküyo bana bakalım hem biraz beklemek ve piyasayı öğrenmek daha mantıklı geliyo uyugun fiyata Bi Rc bulacağıma eminim bakalım aslında bazı planlarım var 2 ci el bi chaos ile en azından nedir nasıldır neler yapmam gerekir diye düşüncelerim ve bilgi sahibi olurum diye düşünüyorum ama belli değil .
    RC ' Başlıyacağım.

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)