ankara rc model araç free pist

Konu Bilgileri;

•  » Konudaki mesaj sayısı : 26
  •  » Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)

Bu Sayfayı Paylaşın :   Paylaş

Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Reklam Alanı
    arkadaşlar ankarada rc araç kullanabileceğim free pist var mıdır varsa nerde

tamam da nerde? başka kaliteli bir yer bilen?
    Konu umutsezgin tarafından (06-11-2009 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.

yavru pist hava durumuna göre açılıyor. ben batıkentin yanında bulunan hipodrom otoparkı gayet büyük ve dümdüz bir asfalt alan ben arada oraya gidiyorum tavsiye ederim.

harikalar diyarında var ben oraya gidiyorum.
    GKTRK

orada kullandırıyorlar mı?en son çocuklar akülü araba sürüyorlardı??

ben sabahları 11 de falan gidiyorum müşteri yoksa adam hiç bişey demiyor. neticede orası adamın ekmek kapısı tabiki izin vermeyebilir. ama müşteri yokken hiç bir tepki almadım.
    GKTRK

Selam arkadaşlar.
    Ben de bu hafta bir savage alarak off-road modelciliğine katıldım. Uçak ile uğraştığım için modelcilikte yeni değilim.
    Gölbaşında çevreyolu çıkışında kullanılmayan bir asfalt yol var (ENKA olarak geçiyor) bazı arkadaşlar orada kullanıyor, ama hem uçak hem araba için kullanılınca yetmiyor.
    Ankaralı birçok modelcinin toplandıklarını forumlardan okuyorum ama nerede toplandıklarını göremiyorum, sanırım kalabalığı sevmiyorlar.
    Neyse, haftasonu çevreyolunda dolaşıp uygun yer arayacağım, eğer müsait yer bulursam sizlerle paylaşırım.

Alıntı reha64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar.
    Ben de bu hafta bir savage alarak off-road modelciliğine katıldım. Uçak ile uğraştığım için modelcilikte yeni değilim.
    Gölbaşında çevreyolu çıkışında kullanılmayan bir asfalt yol var (ENKA olarak geçiyor) bazı arkadaşlar orada kullanıyor, ama hem uçak hem araba için kullanılınca yetmiyor.
    Ankaralı birçok modelcinin toplandıklarını forumlardan okuyorum ama nerede toplandıklarını göremiyorum, sanırım kalabalığı sevmiyorlar.
    Neyse, haftasonu çevreyolunda dolaşıp uygun yer arayacağım, eğer müsait yer bulursam sizlerle paylaşırım.
    selam;

öncelikle aracınız hayırlı olsun kırımsız sürüşler dilerim.ENKA olarak geçiyor dediğiniz yer sanırım yeni hipodromun orası.yazın bende orada sürüyordum.uçakçılar uç tarafta biz uç tarafta.ama her gittiğimde de bir modelciye rastlıyordum.organize olamıyoruz bu aralar pek.herkes tek başına sürüyor.veya arkadaşları ile felan...normalde ankamallın karşısındaki eski hipodrom dediğiniz yer, yeni hipodrom(ENKA) ve etlikteki doğum evinin arkasındaki büyük geniş otoparkta sürüyorduk.müsait biryer bulup paylaşırsanız sevinirim.

Alıntı YİĞİTCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam;

öncelikle aracınız hayırlı olsun kırımsız sürüşler dilerim.ENKA olarak geçiyor dediğiniz yer sanırım yeni hipodromun orası.yazın bende orada sürüyordum.uçakçılar uç tarafta biz uç tarafta.ama her gittiğimde de bir modelciye rastlıyordum.organize olamıyoruz bu aralar pek.herkes tek başına sürüyor.veya arkadaşları ile felan...normalde ankamallın karşısındaki eski hipodrom dediğiniz yer, yeni hipodrom(ENKA) ve etlikteki doğum evinin arkasındaki büyük geniş otoparkta sürüyorduk.müsait biryer bulup paylaşırsanız sevinirim.
    Teşekkür ederim.
    Benim söylediğim yer gölbaşında. Bahsettiğim yerde hem modelciler var hemde gerçek arabalarla yarış yapan gençler oluyor, fakat bu haftasonu jandarma nöbet tuttu onlar da gelemedi.

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Nereden Nereden
    Ankara-Isparta
    Yaş Yaş
    22
    Dediğiniz yeri biliyorum Gölbaşında oturduğum için etrafı çok iyi biliyorum Gölbaşı-Haymana yolunda arabayla 5-10dk lık bir mesafe gittikten sonra sola dönüp toprak yol boyunca da biraz gittikten sonra o yola çıkılıyor uçaklar helikopterler ve arabalar için çok güzel bir alan mevcut biraz ilerisinde de gençler gerçek arabalarla yarışıyor orada helikopter uçak ve arabalar için ders veriliyor hatta benim aracın rodajı da orada yapılmıştı.

Alıntı YİĞİTCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam;

Hayır ENKA Sizin Dediğiniz Yer Değildir. Enka Gölbaşında Uzun cıkmaz Bi Sokakdır. İllegal Draglar Yapılır. Ayrıca Sadece Gençler değil Her Yaştan İnsanlar Gelir Ve Drag Yapar.. Draglara Gelen arkadaşlar Varsa Tanışalım Herhafta Ordayız
    Alınık tt01 Hafif Modlu Veya full Modlu ?

arkadaşlar bu batıkentteki yeni hipodromun orada güvenlik gak guk ediyormu otoparka girsek de kullansak ben bayadır gitmiyorum ne durumda bilmiyorum. Birkaç arkadaş güvenlik sıkıntı yaratıyor dedi ...

ankara yeni hipodrom konusunda bilgisi olan var mı? konuyu güncel tutalım

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Mar 2010
    Nereden Nereden
    Ankara
    Yaş Yaş
    29
    problem yok. Surulebiliyor. yalniz anayola yaklasinda frekans karisiyor.
    bir zamanlar,
    MCD cheetah
    RR V4

Futaba 4 PL Kumanda Videolu Tanitim + Sunum

Golbasinda tem tesekkullu bir offroad ve onroad drift pisti varken sokaklarda niye surunuyorsunuz anlamis degilim...
    HPI Savage Flux / Team Associated RC8.2e , RC18T / StreetJam OTA-R3R
    Team Losi Micro Highroller / Tamiya TL-01 / E-Sky Co-Comanche / Align T-Rex 100S

Alıntı Juzam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golbasinda tem tesekkullu bir offroad ve onroad drift pisti varken sokaklarda niye surunuyorsunuz anlamis degilim...
    kesinlikle destekliyorum ancak şöylede bir durum var her zaman bu taraftan oralara gitmek gibi bir şansımız olmaya bilir.
    o açıdan bu tarz alternatif yerler sadece ufak buluşmalar veya kendi kendimize ayar ve sürüş için iyi olur diye düşünüyorum o yüzden hem forumu canlı tutmak hemde konuyu canlı tutmak adına bu tarz güncel bilgiler iyi olur diye düşündüm.

bugun gıden var mı

Konu Bilgileri

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

Bu konuyu 1 kullanıcı görüntülüyor. (0 Üye ve 1 Ziyaretçi)